Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Věkové omezení asi nebude, ale vzhledem k tomu, že zákrok je placený, tak pokud jsi ještě nezletilá, stejně by to s tebou řešila maminka. Nejsi zatím v pubertě? V tomto období může být i holka na přechodnou dobu více chlupatá a zase to přejde a slušný lékař by ti měl doporučit zatím jiné způsoby boje s chlupy, než hned dělat epilaci laserem, která mimochodem také není trvalá, i když se to někde tvrdí.
@Tiger-lily píše:
Věkové omezení asi nebude, ale vzhledem k tomu, že zákrok je placený, tak pokud jsi ještě nezletilá, stejně by to s tebou řešila maminka. Nejsi zatím v pubertě? V tomto období může být i holka na přechodnou dobu více chlupatá a zase to přejde a slušný lékař by ti měl doporučit zatím jiné způsoby boje s chlupy, než hned dělat epilaci laserem, která mimochodem také není trvalá, i když se to někde tvrdí.
Díky. Já jsem totiž chlupatá tam dole. Kolem řitního otvoru celé až skoro po pupík. Pořád se to zvětšuje a už nevím co s tím mám dělat jelikož mi je 11
![]()
@Anonymní píše:
Díky. Já jsem totiž chlupatá tam dole. Kolem řitního otvoru celé až skoro po pupík. Pořád se to zvětšuje a už nevím co s tím mám dělat jelikož mi je 11![]()
@Tiger-lily píše:To bych šla normálně k doktorce, aby mě někam poslala. Pokud je to pravda (protože v 11 letech se ti všechno zdá přehnané
), tak třeba navrhne nějakou léčbu, případně tě pošle na další vyšetření.
Ano je to bohužel pravda
Zdědila jsem to po mámě. Jen jestli se ještě můžu zeptat. Mám
jít k mé doktorce nebo někam jinam? Protože mojí doktorku mám od sebe 80km :/
@Anonymní píše:
Ano je to bohužel pravdaZdědila jsem to po mámě. Jen jestli se ještě můžu zeptat. Mám
jít k mé doktorce nebo někam jinam? Protože mojí doktorku mám od sebe 80km :/
@Tiger-lily píše:wtf co na to maminka? V 11 snad nejezdíš sama někam za tvojí doktorkou 80 km.
je jí to jedno protože tam jezdí se mnou
já sice nechci aby tam furt jezdila se mnou ale ona si říct nedá
Já bych to být tebou ještě nechala - nebo se alespoň určitě poradila s mámou. ![]()
@Anule1727 píše:
je jí to jedno protože tam jezdí se mnoujá sice nechci aby tam furt jezdila se mnou ale ona si říct nedá
Zvedni telefon a doktorce zavolej a domluv se. V 11 letech je celkem pochopitelné, že 80 km s tebou jezdí máma. A celkově mi to fakt přijde nějaké divné, proč nechodíš k doktorce u vás v obci.
@Tiger-lily píše:
Zvedni telefon a doktorce zavolej a domluv se. V 11 letech je celkem pochopitelné, že 80 km s tebou jezdí máma. A celkově mi to fakt přijde nějaké divné, proč nechodíš k doktorce u vás v obci.
Protože říká že je nejhodnější
nechce to měnit ale její názor už nezměním
Ahoj, chtěla bych se zeptat od kolika se může na laserovou epilaci. Předem děkuji za odpověd