Láska po dvou měsících?

Anonymní
26.10.23 15:59

Láska po dvou měsících?

Ahoj,

žiju v dost špatném vztahu a nemám odhodlání z něho ven. Každopádně jsem si našla na fb kamaráda, psali jsme pár měsíců, k ničemu nedošlo. Můžu říct, že si fakt rozumíme. Ve všem máme stejné názory, cítíme vše podobně. Upřímně je to přesně ten typ, který hledám. On je ve vztahu stejně nešťastný. Dost to mezi námi zajiskrilo, sice jsme se neviděli, ale volali jsme si apod. Znám ho, není to nikdo neznámý, jen jsem se stěhovala a nijak jsme se nikdy více nebavili. Po propsanych nocích, telefonatech, mi vyznal lásku a že by rád se mnou byl. Přijde vám to v pohodě? Naživo jsem ho viděla párkrát, ještě když jsme se nebavili. Ale vyznat lásku po krátké chvíli, cca 2 měsíce? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
phdr.jelen
26.10.23 17:35

Je to divný, pryč od něj.

• Citovat
  • Upravit
8302
26.10.23 17:38

A on tě teda viděl nebo jsi viděla jeho jenom ty, a to v době, když jste se ještě nebavily spolu? A kam odstěhovala - to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
26.10.23 17:49

Nic proti tomu, že to je za 2 měsíce. Ale jestli to bylo jen na základě psaní a ne osobního kontaktu, tak to může být hodně zkreslené. Zkuste si to naživo a pak uvidíš, jestli se vám to potvrdí. Další problém, který máte, jsou současné vztahy, které nemáte ukončené. Takže nevím, jak to chcete zkusit v té realitě.

• Citovat
  • Upravit
phdr.jelen
26.10.23 17:56
@Sandra.B1 píše:
Nic proti tomu, že to je za 2 měsíce. Ale jestli to bylo jen na základě psaní a ne osobního kontaktu, tak to může být hodně zkreslené. Zkuste si to naživo a pak uvidíš, jestli se vám to potvrdí. Další problém, který máte, jsou současné vztahy, které nemáte ukončené. Takže nevím, jak to chcete zkusit v té realitě.

Psát si s někým jako s potenciálním partnerem a přitom udržovat vztah v reálu je samo o sobě na diskusní téma.

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
26.10.23 18:06
@phdr.jelen píše:
Psát si s někým jako s potenciálním partnerem a přitom udržovat vztah v reálu je samo o sobě na diskusní téma.

Pochopila jsem, že oba žijí ve vztazích, které moc nefungují. Tak ať z nich odejdou a zkusí to spolu. A pak teprv uvidí.

• Citovat
  • Upravit
17107
26.10.23 18:06

Řekni mu, ať se rozejde s partnerkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
26.10.23 18:07
@phdr.jelen píše:
Je to divný, pryč od něj.

Proč?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.23 19:47

Tak ono já nemám potřebu někoho podvést. Samozřejmě před tím, že bych si s ním případně něco začala, chci čistý štít.

Bydlela jsem ve stejné vesnici jako on. Známe se, ví o mě a já o něm. Stěhovala jsem se do města. Ale to vůbec není to téma, co řeším.

Jen nevím, zda to není rychlé. Nerada bych se spálila.

• Citovat
  • Upravit
12863
26.10.23 20:04
@Anonymní píše:
Ahoj,žiju v dost špatném vztahu a nemám odhodlání z něho ven. Každopádně jsem si našla na fb kamaráda, psali jsme pár měsíců, k ničemu nedošlo. Můžu říct, že si fakt rozumíme. Ve všem máme stejné názory, cítíme vše podobně. Upřímně je to přesně ten typ, který hledám. On je ve vztahu stejně nešťastný. Dost to mezi námi zajiskrilo, sice jsme se neviděli, ale volali jsme si apod. Znám ho, není to nikdo neznámý, jen jsem se stěhovala a nijak jsme se nikdy více nebavili. Po propsanych nocích, telefonatech, mi vyznal lásku a že by rád se mnou byl. Přijde vám to v pohodě? Naživo jsem ho viděla párkrát, ještě když jsme se nebavili. Ale vyznat lásku po krátké chvíli, cca 2 měsíce? :think:

Muzes byt dost rozcarovana, s nekym si psat nebo se videt a komunikovat v reale je uplne neco jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.10.23 20:38
@Anonymní píše:
Tak ono já nemám potřebu někoho podvést. Samozřejmě před tím, že bych si s ním případně něco začala, chci čistý štít.

Bydlela jsem ve stejné vesnici jako on. Známe se, ví o mě a já o něm. Stěhovala jsem se do města. Ale to vůbec není to téma, co řeším.

Jen nevím, zda to není rychlé. Nerada bych se spálila.

Jo, takže není pravda, že jste se neviděli a je to jenom po telefonu. Protože jste se viděli. Jak vypadáte víte. On zůstal v tý vesnici a ty jsi ve městě? Jak se chcete začít vídat? Kdy se teda chcete začít vídat a rozejít se s nynějšími partnery?
Po dvou měsících komunikace bych to nenazývala láskou, ale přátelstvím. Jestli on ti vyznává lásku, tak to je divný. Hlavně proč je s tou přítelkyni teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí