Milenec … manžel… snaha

Anonymní
26.10.23 09:11

Milenec … manžel… snaha

S manželem jsme spolu deset let. Máme dvě děti (7,4). Koupili jsme byt, zahradu, pozemek a budovali zázemí pro deti. Začali jsme stavět baráček, na jaře by se mělo už bydlet. Manžel je každý den v práci nebo na brigádě, do toho dela ještě sport. Veškeré starosti byli na mě. Chápu, je buď v práci nebo na brigádě. Dela co nám na očích vidí ale také vím, ze mi parkrat byl nevěrný. Většinou to byli jen SMS, drinky na baru s dívky. Jednou odjel na víkend a tam s nějakou proběhly i polibky. Pak přišel den, z ničeho nic se mi líbil jeho kamarád. Vím … hnus ale byl to jak blesk a láska si nevybírá. Začali jsme se vídat. Po čase jsme se manželi přiznala, už jsme to nezvladala. Ve zkratce, já byla s milencem a on s dívkou kterou podle mě chtěl. Po nějaké době přišel že nás miluje. Ze o nás nechce přijít. Domluvili jsme se ze vztahy ukoncime a zkusíme to. Půl rok byl jak z pohádky ale já pak opět podlehla milenci. Popravdě jsme byli furt v kontaktu ale doma to pak bylo na palici, měla jsem doma policajta. Manžel mi sám řekl ať požádám o rozvod, udelala jsem tak. Pak se začala s milencem vídat oficiálně, pomalu podnikali i výlety z dětmi, což už podruhé byl kamen úrazu. Má dceru ale jinak vychovanou než jsou moje děti. Kam ji posadite tak ji za dva dny najdete. Poslední výlet s dětmi byl asi co mi otevřel oči. Když syn chtěl na záchod tak řekl ať s nim jdu já, ze já jsem máma. Prochazka po městě byla, ze já měla děti a on šel dva metry před námi. Chtělo se mi brecet a utéct. Manžel už byl v te době v podnájmu. Milenec nemá problém si ode mě, co jsme jako samoživitelka nechat i třeba zaplatit oběd. U manžela na toto nejsme zvyklá. Milenec bydli v bytě který je jeho mámy, teď začal s rekonstrukcí ale vůbec s námi nepočítá. Říká tedy opak ale dela opak. Tvrdí jak nás miluje a chce byt s námi ale furt o tom jen mluví. Byt předělává z 3+1 na 2+1. :nevim: vozí mi každé ráno do práce kávu a snídani ale ze celou dobu co se vídáme jsme byli s dětmi třikrát venku a přes noc nikde. Nikdy neřekne ať vezmu děti ze někam pojedeme. Ale teď začal obrat. Manžel chce začít úplně od začátku, prý nás furt miluje, chce si tu cestu ke mě najít, prý jsme jeho všechno. Prosíme ať stáhnu zadost o rozvod. Cely dům prý stále staví pro nás, teď zaplatil víkend na horách. O jarní prázdniny koupil zájezd k moři. Děti milence nesnáší a tátu milujou. Jako táta je číslo jedna ale já mám stále plnou hlavu milence. Jak se toho zbavit. Proč milenec něco nedělá nemá by čekal až já furt udělám ty kroky. Podala jsme zadost o rozvod, teď mi napsal ze se vše hybné až a bude vše jednoduše až budu rozvedená. Stále mi přijde ze on z toho chce vyjít jako nevinatko. Pak tu mám manžela který o nás furt bojuje. 😔 Holky poraďte. Milence hrozne miluju ale je to hrozny risk.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
26.10.23 09:19
@Anonymní píše:
S manželem jsme spolu deset let. Máme dvě děti (7,4). Koupili jsme byt, zahradu, pozemek a budovali zázemí pro deti. Začali jsme stavět baráček, na jaře by se mělo už bydlet. Manžel je každý den v práci nebo na brigádě, do toho dela ještě sport. Veškeré starosti byli na mě. Chápu, je buď v práci nebo na brigádě. Dela co nám na očích vidí ale také vím, ze mi parkrat byl nevěrný. Většinou to byli jen SMS, drinky na baru s dívky. Jednou odjel na víkend a tam s nějakou proběhly i polibky. Pak přišel den, z ničeho nic se mi líbil jeho kamarád. Vím … hnus ale byl to jak blesk a láska si nevybírá. Začali jsme se vídat. Po čase jsme se manželi přiznala, už jsme to nezvladala. Ve zkratce, já byla s milencem a on s dívkou kterou podle mě chtěl. Po nějaké době přišel že nás miluje. Ze o nás nechce přijít. Domluvili jsme se ze vztahy ukoncime a zkusíme to. Půl rok byl jak z pohádky ale já pak opět podlehla milenci. Popravdě jsme byli furt v kontaktu ale doma to pak bylo na palici, měla jsem doma policajta. Manžel mi sám řekl ať požádám o rozvod, udelala jsem tak. Pak se začala s milencem vídat oficiálně, pomalu podnikali i výlety z dětmi, což už podruhé byl kamen úrazu. Má dceru ale jinak vychovanou než jsou moje děti. Kam ji posadite tak ji za dva dny najdete. Poslední výlet s dětmi byl asi co mi otevřel oči. Když syn chtěl na záchod tak řekl ať s nim jdu já, ze já jsem máma. Prochazka po městě byla, ze já měla děti a on šel dva metry před námi. Chtělo se mi brecet a utéct. Manžel už byl v te době v podnájmu. Milenec nemá problém si ode mě, co jsme jako samoživitelka nechat i třeba zaplatit oběd. U manžela na toto nejsme zvyklá. Milenec bydli v bytě který je jeho mámy, teď začal s rekonstrukcí ale vůbec s námi nepočítá. Říká tedy opak ale dela opak. Tvrdí jak nás miluje a chce byt s námi ale furt o tom jen mluví. Byt předělává z 3+1 na 2+1. :nevim: vozí mi každé ráno do práce kávu a snídani ale ze celou dobu co se vídáme jsme byli s dětmi třikrát venku a přes noc nikde. Nikdy neřekne ať vezmu děti ze někam pojedeme. Ale teď začal obrat. Manžel chce začít úplně od začátku, prý nás furt miluje, chce si tu cestu ke mě najít, prý jsme jeho všechno. Prosíme ať stáhnu zadost o rozvod. Cely dům prý stále staví pro nás, teď zaplatil víkend na horách. O jarní prázdniny koupil zájezd k moři. Děti milence nesnáší a tátu milujou. Jako táta je číslo jedna ale já mám stále plnou hlavu milence. Jak se toho zbavit. Proč milenec něco nedělá nemá by čekal až já furt udělám ty kroky. Podala jsme zadost o rozvod, teď mi napsal ze se vše hybné až a bude vše jednoduše až budu rozvedená. Stále mi přijde ze on z toho chce vyjít jako nevinatko. Pak tu mám manžela který o nás furt bojuje. 😔 Holky poraďte. Milence hrozne miluju ale je to hrozny risk.

Tak ty jsi libová naivka :lol: :lol: Milenec prostě není partner. Chtěl tebe, tvůj čas, pozornost, sex. Ne tvoje děti, povinnosti, denní stereotyp. Jako každej milenec. To jen ty sis namlouvala, že by to byl dobrý partner, protože jsi očekávala, že bude mít všechny dobré vlastnosti tvého manžela plus vám to bude fungovat v posteli. A tahat do toho hned děti, to je teda vážně síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.10.23 09:22

Úplná telenovela. Až mi slza ukápla.

Na to, že jste spolu 10 let, to máte pěkně divoký. Buďte každý sám, to by vám prospělo nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
53190
26.10.23 09:24

Jak může někomu imponovat milenec, který očividně nesnáší jeho děti, nechá za sebe platit a byt si přestavuje tak, aby jí náhodou nenapadlo se k němu nastěhovat, to mi teda hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35153
26.10.23 09:25
@Anonymní píše:
S manželem jsme spolu deset let. Máme dvě děti (7,4). Koupili jsme byt, zahradu, pozemek a budovali zázemí pro deti. Začali jsme stavět baráček, na jaře by se mělo už bydlet. Manžel je každý den v práci nebo na brigádě, do toho dela ještě sport. Veškeré starosti byli na mě. Chápu, je buď v práci nebo na brigádě. Dela co nám na očích vidí ale také vím, ze mi parkrat byl nevěrný. Většinou to byli jen SMS, drinky na baru s dívky. Jednou odjel na víkend a tam s nějakou proběhly i polibky. Pak přišel den, z ničeho nic se mi líbil jeho kamarád. Vím … hnus ale byl to jak blesk a láska si nevybírá. Začali jsme se vídat. Po čase jsme se manželi přiznala, už jsme to nezvladala. Ve zkratce, já byla s milencem a on s dívkou kterou podle mě chtěl. Po nějaké době přišel že nás miluje. Ze o nás nechce přijít. Domluvili jsme se ze vztahy ukoncime a zkusíme to. Půl rok byl jak z pohádky ale já pak opět podlehla milenci. Popravdě jsme byli furt v kontaktu ale doma to pak bylo na palici, měla jsem doma policajta. Manžel mi sám řekl ať požádám o rozvod, udelala jsem tak. Pak se začala s milencem vídat oficiálně, pomalu podnikali i výlety z dětmi, což už podruhé byl kamen úrazu. Má dceru ale jinak vychovanou než jsou moje děti. Kam ji posadite tak ji za dva dny najdete. Poslední výlet s dětmi byl asi co mi otevřel oči. Když syn chtěl na záchod tak řekl ať s nim jdu já, ze já jsem máma. Prochazka po městě byla, ze já měla děti a on šel dva metry před námi. Chtělo se mi brecet a utéct. Manžel už byl v te době v podnájmu. Milenec nemá problém si ode mě, co jsme jako samoživitelka nechat i třeba zaplatit oběd. U manžela na toto nejsme zvyklá. Milenec bydli v bytě který je jeho mámy, teď začal s rekonstrukcí ale vůbec s námi nepočítá. Říká tedy opak ale dela opak. Tvrdí jak nás miluje a chce byt s námi ale furt o tom jen mluví. Byt předělává z 3+1 na 2+1. :nevim: vozí mi každé ráno do práce kávu a snídani ale ze celou dobu co se vídáme jsme byli s dětmi třikrát venku a přes noc nikde. Nikdy neřekne ať vezmu děti ze někam pojedeme. Ale teď začal obrat. Manžel chce začít úplně od začátku, prý nás furt miluje, chce si tu cestu ke mě najít, prý jsme jeho všechno. Prosíme ať stáhnu zadost o rozvod. Cely dům prý stále staví pro nás, teď zaplatil víkend na horách. O jarní prázdniny koupil zájezd k moři. Děti milence nesnáší a tátu milujou. Jako táta je číslo jedna ale já mám stále plnou hlavu milence. Jak se toho zbavit. Proč milenec něco nedělá nemá by čekal až já furt udělám ty kroky. Podala jsme zadost o rozvod, teď mi napsal ze se vše hybné až a bude vše jednoduše až budu rozvedená. Stále mi přijde ze on z toho chce vyjít jako nevinatko. Pak tu mám manžela který o nás furt bojuje. 😔 Holky poraďte. Milence hrozne miluju ale je to hrozny risk.
@Anonymní píše:

Jestli chceš skončit fakt úplně sama, tak dotáhni rozvod do konce a bude klid. S milencem ale moc nepočítej. Ty i tvůj manžel si asi nemáte co vyčítat. Zůstávat s manželem kvůli dětem by byla blbost, to nikam nevede. Musíš sama vědět, jestli k němu ještě něco cítíš, jestli chceš dát vašemu manželství ještě šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.23 09:26
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.10.23 09:28
@Kacenka149 píše:
dcera ho zná, zná jeho dceru, děti ho brali hned úplně v pořádku. Tedy začátku, teď chtějí tatínka. :think: ano, opravdu jsme byli většinu času jen my dva, sami, bez dětí což bylo úžasné, pač jsme neřešili denní starosti. Stále mi říká jak chce s námi být, tvořit rodinu ale nic pro to nedělá.

Protože zjistili, že on je de.bil. Dřív, než ty. Máš chytré děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
26.10.23 09:29

Milenec nikdy nebude tve deti milovat jako jejich otec.. Spis naopak… Az te bude mit jistou prestane se snazit uplnem.. On chce byt milencem, ne nahradnim tatinkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10475
26.10.23 09:31

Milenec by chtěl tebe v posteli a na výletech. Tvoje děti k tomu mileneckýmu životu nepotřebuje. Slova jsou jen slova, koukej na činy. Řiká jak to bude zalitý sluncem až budeš rozvedená…a víš co? Myslím si, že nebude. Jen oddaluje to co nejspíš přijde…rozchod.
Ty chceš partnerský život a ten nebude fungovat, když ho tvoje děti nesnášejí a on o ně nemá zájem. Máš dvě možnosti…být sama a za milencem docházet na sex a na výlety, když děti budou u táty nebo to s manželem slepit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.23 09:35

Úplně se v tom motám. Když manžel není s námi tak žárlím, chybí mi jeho obětí a když ho mám tak mi chybí ten druhý. Už jsem asi blázen. Veškeré okolí mi říká ať se proberu, že po tom všem ten manžel bojuje, snaží se, dela pro nás všechno, ze s milencem takový život nikdy mít nebudu. Ale jak se od nej odpoutat. Hrozne mi chybí. Dvakrát náš vztah krachl že předvedl něco ohledně děti a to pro mě byla STOPKA. Furt si to opakuji dokola, proč jsem to ukončila naposledy ale jsem člověk co rychle zapomíná a odpouští. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.23 09:38

Včera mi napsal jak moc by mi chtěl s dětmi pomáhat, tak jsme mu napsala ze už dávno mohl 🤷🏽‍♀️ prý až budu rozvedena tak to bude jednodušší. Zadost jsme podala, manžel se odstěhoval… co furt po mě chce víc si říkam. Už nás dávno mohl mít doma 🤷🏽‍♀️ 😔 na to mi řekne, ze k němu můžeme jít. A kam jako, do staveniště, kde budou spát, nemá odpověď

• Citovat
  • Upravit
53190
26.10.23 09:40
@Anonymní píše:
Včera mi napsal jak moc by mi chtěl s dětmi pomáhat, tak jsme mu napsala ze už dávno mohl 🤷🏽‍♀️ prý až budu rozvedena tak to bude jednodušší. Zadost jsme podala, manžel se odstěhoval… co furt po mě chce víc si říkam. Už nás dávno mohl mít doma 🤷🏽‍♀️ 😔 na to mi řekne, ze k němu můžeme jít. A kam jako, do staveniště, kde budou spát, nemá odpověď

Sliby, chyby. Sama jsi se už několikrát utvrdila v tom, že ti s dětmi nepomůže, nemá o ně zájem. Psát ti může, co chce, žejo. Na tom, aby doprovodil tvého syna na záchod, nic nezmění fakt, že jsi v procesu rozvodu nebo už po něm. Kravina na entou. Nechápu, že jednou, dvakrát řečená stopka kvůli dětem, je zase zapomenuta. Zasloužíš si spadnout až na dno, protože děti jsou to poslední, na co myslíš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15286
26.10.23 09:40

Vás vztah s manzelem není normální-rozvod. Vztah s milencem není normální - rozchod. A začni někde sama. Nemusíš se hned chytit dalšího kolíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.23 09:47

@karkarka když manžel se teď úplně změnil. Prý si bez nás sáhl na úplné dno… za poslední dobu jsme snad byli na tolika vyletech jako nikdy. Začal doma vařit, uklízet, stará se o děti, je pozorný, dela si i víc volna aby byl s námi. Je to úplně jiný člověk, teď jeste aby mu to vydrželo. Kolikrát přijde a říkam, jak mu to sluší, ze je tak úžasný táta a ptám se, proč jsme to dopracovali až sem. 😭 prý skončí klidně i s brigády, ze to všechno dela pro nás. Na barák se prý vyprdne teď, ze mu to zato nestojí byt furt tam a přijít o nás. :nevim: :,(

• Citovat
  • Upravit
53190
26.10.23 09:49
@Anonymní píše:
@karkarka když manžel se teď úplně změnil. Prý si bez nás sáhl na úplné dno… za poslední dobu jsme snad byli na tolika vyletech jako nikdy. Začal doma vařit, uklízet, stará se o děti, je pozorný, dela si i víc volna aby byl s námi. Je to úplně jiný člověk, teď jeste aby mu to vydrželo. Kolikrát přijde a říkam, jak mu to sluší, ze je tak úžasný táta a ptám se, proč jsme to dopracovali až sem. 😭 prý skončí klidně i s brigády, ze to všechno dela pro nás. Na barák se prý vyprdne teď, ze mu to zato nestojí byt furt tam a přijít o nás. :nevim: :,(

Když ptáčka lapají… :nevim:
Btw, vy se rozvádíte, ty máš ofiko nového partnera, ale s manželem jezdíte na výlety, sdílíte domácnost atd.??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí