Milenec … manžel… snaha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
30.10.23 10:09
@Anonymní píše:
S manželem jsme spolu deset let. Máme dvě děti (7,4). Koupili jsme byt, zahradu, pozemek a budovali zázemí pro deti. Začali jsme stavět baráček, na jaře by se mělo už bydlet. Manžel je každý den v práci nebo na brigádě, do toho dela ještě sport. Veškeré starosti byli na mě. Chápu, je buď v práci nebo na brigádě. Dela co nám na očích vidí ale také vím, ze mi parkrat byl nevěrný. Většinou to byli jen SMS, drinky na baru s dívky. Jednou odjel na víkend a tam s nějakou proběhly i polibky. Pak přišel den, z ničeho nic se mi líbil jeho kamarád. Vím … hnus ale byl to jak blesk a láska si nevybírá. Začali jsme se vídat. Po čase jsme se manželi přiznala, už jsme to nezvladala. Ve zkratce, já byla s milencem a on s dívkou kterou podle mě chtěl. Po nějaké době přišel že nás miluje. Ze o nás nechce přijít. Domluvili jsme se ze vztahy ukoncime a zkusíme to. Půl rok byl jak z pohádky ale já pak opět podlehla milenci. Popravdě jsme byli furt v kontaktu ale doma to pak bylo na palici, měla jsem doma policajta. Manžel mi sám řekl ať požádám o rozvod, udelala jsem tak. Pak se začala s milencem vídat oficiálně, pomalu podnikali i výlety z dětmi, což už podruhé byl kamen úrazu. Má dceru ale jinak vychovanou než jsou moje děti. Kam ji posadite tak ji za dva dny najdete. Poslední výlet s dětmi byl asi co mi otevřel oči. Když syn chtěl na záchod tak řekl ať s nim jdu já, ze já jsem máma. Prochazka po městě byla, ze já měla děti a on šel dva metry před námi. Chtělo se mi brecet a utéct. Manžel už byl v te době v podnájmu. Milenec nemá problém si ode mě, co jsme jako samoživitelka nechat i třeba zaplatit oběd. U manžela na toto nejsme zvyklá. Milenec bydli v bytě který je jeho mámy, teď začal s rekonstrukcí ale vůbec s námi nepočítá. Říká tedy opak ale dela opak. Tvrdí jak nás miluje a chce byt s námi ale furt o tom jen mluví. Byt předělává z 3+1 na 2+1. :nevim: vozí mi každé ráno do práce kávu a snídani ale ze celou dobu co se vídáme jsme byli s dětmi třikrát venku a přes noc nikde. Nikdy neřekne ať vezmu děti ze někam pojedeme. Ale teď začal obrat. Manžel chce začít úplně od začátku, prý nás furt miluje, chce si tu cestu ke mě najít, prý jsme jeho všechno. Prosíme ať stáhnu zadost o rozvod. Cely dům prý stále staví pro nás, teď zaplatil víkend na horách. O jarní prázdniny koupil zájezd k moři. Děti milence nesnáší a tátu milujou. Jako táta je číslo jedna ale já mám stále plnou hlavu milence. Jak se toho zbavit. Proč milenec něco nedělá nemá by čekal až já furt udělám ty kroky. Podala jsme zadost o rozvod, teď mi napsal ze se vše hybné až a bude vše jednoduše až budu rozvedená. Stále mi přijde ze on z toho chce vyjít jako nevinatko. Pak tu mám manžela který o nás furt bojuje. 😔 Holky poraďte. Milence hrozne miluju ale je to hrozny risk.

Je normální, že děti milují svého tatínka. Proč by měly mít rády tvého milence? :poblion:
Ty myslíš jen rozkrokem. On tě má jen na sex a ty to nevidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.10.23 10:11
@Anonymní píše:
@SuperPrcina já myslim že jsme si ještě nepotykaly 🙏🏼 😂 krásný večer SuperPrcino, snad nevědí Vaši přezdívku Vaše děti 🙏🏼 😅

Tady na Emiminu si každý tyká. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.10.23 12:18

Osm stran od různých uživatelů se vzácně shodlo, že milec ma zakladatelku jen na šuk a je to marný, je to marný, je to marný :pocitac: ona to vubec nepobira, ta ma misto mozku vagínu, resp ten mozek se ji přesunul prave tam… :zed:

• Citovat
  • Upravit
53190
30.10.23 12:25
@Hanka1 píše:
Osm stran od různých uživatelů se vzácně shodlo, že milec ma zakladatelku jen na šuk a je to marný, je to marný, je to marný :pocitac: ona to vubec nepobira, ta ma misto mozku vagínu, resp ten mozek se ji přesunul prave tam… :zed:

Ony ty ženský od hokejistů obvykle nebývají velké myslitelky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria