Milenec … manžel… snaha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12893
26.10.23 19:30
@unuděná píše:
Jak může někomu imponovat milenec, který očividně nesnáší jeho děti, nechá za sebe platit a byt si přestavuje tak, aby jí náhodou nenapadlo se k němu nastěhovat, to mi teda hlava nebere.

Mne taky ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.23 20:07

@Hanka1 tak já znám teda normální manželky hokejistů a ty do práce tedy chodí :lol: mohu se zeptat, kdy získal jeho tým titul? Naši taky jeden získali, tak třeba paní znám :palec: :wink: když jsou tak moc normální 😇 a zbytek žen hokejistu v republice podle vás nejsou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.23 20:13

@Maria37 asi špatně čtete kde píšu, že holka od nás nechce :wink: a na kroužky chodí soukromé a individuální, kde je sama 🙏🏼 vy čtete jen co chcete :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.23 20:14

@Fukitol jste nooooo :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.23 20:15

@Cizinka 999 stalo se to jednou takže v klidu :wink:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.10.23 20:30
@Anonymní píše:
@Hanka1 tak já znám teda normální manželky hokejistů a ty do práce tedy chodí :lol: mohu se zeptat, kdy získal jeho tým titul? Naši taky jeden získali, tak třeba paní znám :palec: :wink: když jsou tak moc normální 😇 a zbytek žen hokejistu v republice podle vás nejsou

On uz nehraje- trénuje a paní neznáš, pokud nemluvis anglicky, nemecky nebo švédsky a pochybuju, ze pred 13 lety jsi byla manželka hokejisty…

• Citovat
  • Upravit
9757
27.10.23 05:47
@Anonymní píše:
@Maria37 asi špatně čtete kde píšu, že holka od nás nechce :wink: a na kroužky chodí soukromé a individuální, kde je sama 🙏🏼 vy čtete jen co chcete :roll:

Tak určitě :lol: Na jaké konkrétně? I když o to nejde… Ty ji už teď nesnášíš, vadí ti už teď výše alimentů atd. Milence nemá rád tvoje děti. Ty, milenec a děti - to bude nešťastné uskupení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.23 07:26

@Maria37 třeba soukromé lekce klavíru, soukromé lekce tenisu, soukromé lekce angličtiny, němčiny. Ale to je přeci jedno :)a tady je někdo jasnovědec … ohledně alimentů, vždyť je to úplně jedno přeci, je to jejich věc, je to jeho dcera, ať platí kolik potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
9757
27.10.23 08:27
@Anonymní píše:
@Maria37 třeba soukromé lekce klavíru, soukromé lekce tenisu, soukromé lekce angličtiny, němčiny. Ale to je přeci jedno :)a tady je někdo jasnovědec … ohledně alimentů, vždyť je to úplně jedno přeci, je to jejich věc, je to jeho dcera, ať platí kolik potřebuje.

Na výši alimentů sis stěžovala s tím, že má milenec málo peněz :nevim: a máš pravdu, nezáleží na tom, že chodí do soukromé školy, kde je asi jediná ve třídě a pouze na soukromé kroužky - záleží na tom, že už teď ji nesnášíš, nevidíš na ní nic dobrého, máš rozdílné názory na výchovu. Milenec zase nemá rád tvoje děti. Je na čase přestat myslet fr.dou a penisem, protože jinak budou tři děti velmi nešťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10487
27.10.23 09:10
@Maria37 píše:
Na výši alimentů sis stěžovala s tím, že má milenec málo peněz :nevim: a máš pravdu, nezáleží na tom, že chodí do soukromé školy, kde je asi jediná ve třídě a pouze na soukromé kroužky - záleží na tom, že už teď ji nesnášíš, nevidíš na ní nic dobrého, máš rozdílné názory na výchovu. Milenec zase nemá rád tvoje děti. Je na čase přestat myslet fr.dou a penisem, protože jinak budou tři děti velmi nešťastné.

Přesně 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
27.10.23 12:30
@Anonymní píše: 😔 Holky poraďte. Milence hrozne miluju, pořád musím myslet jak mi to dělá ale je to hrozny risk.

Hej, tak ty jsi úplně libová naivka. Totální knedlík co si namlouvá, že o tebe milenec stojí. Cha chaaaaaaa, jsi mu úplně ukradená, ale úplně. Rozbila jsi rodinu a dobře ti tak, přijdeš o děti, manžela i milence, naivko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.23 13:21

@SuperPrcina nechápu co komntujete, to není můj příspěvek :roll: :lol: určitě bych se tady svěřovala jak dobře to dělá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
27.10.23 15:58
@Anonymní píše:
@SuperPrcina nechápu co komntujete, to není můj příspěvek :roll: :lol: určitě bych se tady svěřovala jak dobře to dělá :mrgreen:

Ty toho bohužel teď nechápeš vícero, ale hned jak řídící centrum přesuneš z kalhotek zpět nahoru, tak chápat začneš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.23 16:52

@SuperPrcina já myslím že s někým kdo má takovouhle přezdívku nemá cenu se ani bavit…. 😂 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
27.10.23 17:07
@Anonymní píše:
@SuperPrcina já myslím že s někým kdo má takovouhle přezdívku nemá cenu se ani bavit…. 😂 🙏🏼

Tak teď opět nemáš pravdu, anonyme stydici se za svou identitu. Jakákoliv přezdívka i sebevíc stupidní je lepší než schovávat se za anonym. Oči by ti mělo otevřít množství negativních reakci na tvé chování. Zamyslí se nad sebou, než tě vlastní děti onálepkují slovem běhna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky