Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@arinecka vůbec nevím, má takové charisma,je tam touha, zažila jsem s nim samé krásné chvíli, ale zase…. Byli jsme sami, jen my dva. To je asi co mě mate, s manželem jsme měli starosti, povinnosti, s nim jen užívání a to mě mate. Nejhorší je, ze já tohle všechno vím ale nemůžu si pomoc. Vše mu řeknu ale pokaždé mě začne utvrzovat, že si na děti musí zvyknout, že je má rád, že je má jako svoje. Že jim chce číst pohádky, že s námi chce být. Ale zrovna zase dneska píše, kdy mě muže vidět… NEEE nás ale zase MĚ!
No vidíš, když budete jen vy dva, tak to bude v pohodě, ale jak budeš mít u sebe pořád děti, tak to bude špatný. Věř tomu, že mu budou hodně překážet a budete se jen hádat. Jestli s ním chceš být, tak fajn, rozvod dotáhni do konce, osamostatni se a žij sama. S ním se můžeš scházet, děti budou jistě jezdit k otci, ale do společného bydlení se fakt neženˇ. To by bylo peklo pro všechny.
@Knizka chtěla jsem napsat co mě trápí, co de ve mě děje. Chtěla jsme pohled nestranných lidí a slyšet jak by kdo jak zachoval…. Od toho tady ty diskuze jsou, nebo? ![]()
@Anonymní píše:
@arinecka vůbec nevím, má takové charisma,Ale zrovna zase dneska píše, kdy mě muže vidět… NEEE nás ale zase MĚ!
No co - má plný pytel a potřebuje ho vyklepat…nic vic za tim nehledej….
Deti maji podzimni prazdniny, kdyby s tvymi dětmi počítal, tam uz mate davno na prodlouzeny vikend neco domluvene a zařízené
@Hanka1 píše:Úplně přesně
No co - má plný pytel a potřebuje ho vyklepat…nic vic za tim nehledej….Deti maji podzimni prazdniny, kdyby s tvymi dětmi počítal, tam uz mate davno na prodlouzeny vikend neco domluvene a zařízené
@Anonymní píše:
@Knizka chtěla jsem napsat co mě trápí, co de ve mě děje. Chtěla jsme pohled nestranných lidí a slyšet jak by kdo jak zachoval…. Od toho tady ty diskuze jsou, nebo?
Jak by ses měla zachovat? Kopnout milence do zadku a začít se sakra snažit, aby vám znovu klapal vztah s manželem. To znamená pro oba, absolutní stopka všemu vypisování a chození naproti nevěře, a stoprocentní koncentrace na vaše dětí. Něco mi ale říká, že tohle není to, co bys chtěla, mít spokojené manželství.
@Knizka píše:
To uz tu bylo, dostala jsi rady, ted jsi to napsala zas jinak, vynechala jsi presne ty detaily, ktere byly do oci bijici. Takze ty nechces radu, ty se chces jen vykecat. Podle me nejsi normalni a podle toho mas i dva blbce po svem boku. Tot muj nazor.
Lze si přečíst ty předchozí diskuze? Dávejte to rovnou s linkem
@Anonymní píše:
@arinecka vůbec nevím, má takové charisma,je tam touha, zažila jsem s nim samé krásné chvíli, ale zase…. Byli jsme sami, jen my dva. To je asi co mě mate, s manželem jsme měli starosti, povinnosti, s nim jen užívání a to mě mate. Nejhorší je, ze já tohle všechno vím ale nemůžu si pomoc. Vše mu řeknu ale pokaždé mě začne utvrzovat, že si na děti musí zvyknout, že je má rád, že je má jako svoje. Že jim chce číst pohádky, že s námi chce být. Ale zrovna zase dneska píše, kdy mě muže vidět… NEEE nás ale zase MĚ!
Tak zapni konečně mozek!!! Prý nemůžu si pomoct!!! Jasně že to jde z těžká ale máš ještě hlavu. Myslí I na ty deti
@Cizinka 999 píše:
Tak zapni konečně mozek!!! Prý nemůžu si pomoct!!! Jasně že to jde z těžká ale máš ještě hlavu. Myslí I na ty deti
Ta má mozek momentálně v rozkroku…
![]()
Na tvém místě bych děkovala Bohu, že je manžel takový ňouma a furt tě miluje, jiný by tě nakopal někam… na milence okamžitě Stopka, chce tě jen na sex, bez dětí, bez závazků, ukazuje to vším, od výletů až po bydlení! Nemluvě o dětech, které chtějí svého tátu… Sklapni paty, omluv se a buď s manželem, věř mi…
@Lucy75 píše:
Na tvém místě bych děkovala Bohu, že je manžel takový ňouma a furt tě miluje, jiný by tě nakopal někam… na milence okamžitě Stopka, chce tě jen na sex, bez dětí, bez závazků, ukazuje to vším, od výletů až po bydlení! Nemluvě o dětech, které chtějí svého tátu… Sklapni paty, omluv se a buď s manželem, věř mi…
Tak manžel taky není žádnej svatoušek
Ale jinak souhlasím.
Tady děláš z manžela svatouška, v předchozí diskuzi už tak ne, těžko říct, kde je pravda. Měla by ses postavit na vlastní nohy, ale to by asi bolelo hlavně finančně, co?
@Taky jedna píše:
Tady děláš z manžela svatouška, v předchozí diskuzi už tak ne, těžko říct, kde je pravda. Měla by ses postavit na vlastní nohy, ale to by asi bolelo hlavně finančně, co?https://www.emimino.cz/…ozum-508142/
Díky za diskuzi, to je vážně síla. Tady opravdu není, co poradit. Kdo chce kam.. ![]()
Zajímavé je, že v obou diskuzích zmiňuje, že její děti jsou opakem té jeho dcery, kterou kam posadí, tam zůstane. Přijde mi, že mají pěkně nevychovaná smráďata, které asi milenec jednoduše nevydýchal ![]()
@Anonymní píše:
Jasně, že tebe, protože k čemu by mu u vysypání pytle byly asi děti ![]()
@Hanka1 milenec si dneska odjel na dva dny na Moravu pracovne, bere tam nějaké lidi z firmy na výlet. ![]()
@unuděná nemám… prave ze opak. Já mám děti socializované, jeho dcera nemá kamarádky kromě její maminky. Vše soukromé, vše nejlepší, od odpoledne do večera na krouzcich, v půl osmé v posteli. Milenec ji vzal o víkendu poprvé do KFC, v životě tam nebyla, až odeme poznala co je nutella. Žádné hřiště, zadní kamarádi. Do divadla a na operu s maminkou.
@Anonymní píše:
@Knizka chtěla jsem napsat co mě trápí, co de ve mě děje. Chtěla jsme pohled nestranných lidí a slyšet jak by kdo jak zachoval…. Od toho tady ty diskuze jsou, nebo?
Podle mě v okamžiku, kdy se budeš chtít nastěhovat k milenci, tak se s tebou milenec s nějakou trapnou výmluvou rozejde. Jestli ti jde o děti, zkusila bych to ještě s manželem. Holt některé manželství jsou trošku divoké
nota bene z tebe by byla hrozná macecha, už teď pomlouváš jeho dítě horem dolem ![]()
Příspěvek upraven 26.10.23 v 12:38