Láska z cirkusu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
ArankaC.
7.7.13 09:27

Za prvé mi není jasné, kde byly děti a to, že nechtěl sex se mi taky moc nezdá, ale budiž, pokud je to pravda, tak radím zapomenout, čas rány zhojí, sex by to všechno změnil v tomto případě k horšímu, on to ukončil, kočovat s dětmi, to by bylo hodně na nic, zničit si manželství by byla škoda. Je li to mladík, má víc rozumu a zodpovědnosti než ty, matka od dětí…l

• Upravit
1524
7.7.13 09:37

To je tak, když člověk potká romantika ;) Který má ale rozum…

Možná zhodnotil, že je vám spolu sice krásně, ale nedovede si to představit prakticky dál.

Takže za mě: „Do roka a do dne“. Počkej rok. Za ten rok si srovnej v hlavě, jestli je to opravdu osudová láska se kterou hodláš strávit zbytek života, naplánuj jak by to šlo provést prakticky a počkej, jestli Tě náhodou nepřejde. Když nepřejde, za rok se mu ozvi a popovídejte si. Ať se vám nestane jak v románech, že na sebe dvá čekají padesát let a rádi by spolu (obá) byli rovnou :roll:

Možná se stane, že za rok bude jinde, nebo Ty budeš jinde, nebo oba budete jinde :nevim:

Možná se stane, že si za rok řeknete: „jdeme to doho“.

Každopádně se ten rok snaž vychytat vztahy s manželem (co by se dalo udělat pro to, aby nám spolu bylo líp…), zjistit co chceš, co nechceš, jaké máš možnosti a tak :nevim:

Doporučuji přečíst „Svůdcův deník“ a pak taky „Rozum a cit“.

Jo… a… dobrý román, klobouk dolů :andel:

• načítám...
7257
7.7.13 09:48

Krásná láska, ale ne do života a pro matku s dvěmi dětmi :) Mě se něco obdobného stalo v 14 letech.Taky jsme s kamarádkou stepovali u balícího se cirkusu a brečeli kvůli kamarádům :D V životě jsou takové lákadla a lásky, ale v určitém věku, s dětmi prostě bychom měli vědět, že podlehnout nemůžeme.
Buď ráda, že nechtěl sex. Zamotalo by Ti to hlavu ještě více. Ale nějak se mi to nezdá, že nevyužil příležitosti. Něco v tom bude.

• načítám...
364
7.7.13 10:50

…nebo je to žena.. :mrgreen:

• načítám...
nepř. G12
7.7.13 10:56

Nedokážu si představit takhle „zblbnout“. Ale když už se ti to stalo, tak se vzpamatuj a funguj normálně a ber to třeba jako nějaký sen, ze kterého ses vzbudila. A na kontaktování bych se být tebou vykašlala.

• Upravit
15404
7.7.13 11:21
@Anonymní píše:
@dani24687 Mohl by jedině přes FCB. Zná celé moje jméno, datum narození… Jinou možnost by neměl. Na stanoviště cirkusu jsem musela dojíždět MHD, takže kde přesně bydlím neví. Telefon si nevzal.

Tak kdyby opravdu chtel, tak si te najde sam

• načítám...
31594
7.7.13 11:21

Myslím, že všeobecně tě využil úplně stejně, jako kdyby ten šukec byl :nevim:
Je to celkem mylná představa, že chlapi chtějí jen sex. Zřejmě byl sám, měl potřebu přesně toho, co jste mezi sebou měli, obejmout, líbačka, povídání. Takže ber to naprosto stejně, jako kdyby si z tebou užil a pak ti řekl, ať se mu neozýváš, o vztah nemá zájem, jen jsi byla další na jeho štaci. Mimochodem, kdybych měla takovéhle zájmy a byla na jeho místě, tak si rozhodně najdu vždycky vdanou s dětma. Budu pak mít alespoň nějakou jistotu, že mě nebude pronásledovat přes půlku republiky, protože má závazky.
Myslím, že by celkem čučel, kdybys ten jeho cirkus našla a objevila se mu tam bez ohlášení, možná bys ho i vyrušila v rozjíždění další eskapády.

Snaž se být realista, holt máš hormony na pochodu, stane se, ale nohama je potřeba stát na zemi, ty toho člověka vůbec neznáš, což je příhodné, manžela znáš jak své boty. Snaž se myslet na chlapa taky trochu jinak, řekla bych, že tohle si nezaslouží.

• načítám...
7257
7.7.13 11:22
@Britana píše: …nebo je to žena.. :mrgreen:

To jsem si také říkala :mrgreen: Nebo má velké problémy v tomto směru :)
Kam jsi dala ženská rozum? :D

• načítám...
36504
7.7.13 11:45
@Zabka-kvak píše:
To je tak, když člověk potká romantika ;) Který má ale rozum…

Možná zhodnotil, že je vám spolu sice krásně, ale nedovede si to představit prakticky dál.

Takže za mě: „Do roka a do dne“. Počkej rok. Za ten rok si srovnej v hlavě, jestli je to opravdu osudová láska se kterou hodláš strávit zbytek života, naplánuj jak by to šlo provést prakticky a počkej, jestli Tě náhodou nepřejde. Když nepřejde, za rok se mu ozvi a popovídejte si. Ať se vám nestane jak v románech, že na sebe dvá čekají padesát let a rádi by spolu (obá) byli rovnou :roll:

Možná se stane, že za rok bude jinde, nebo Ty budeš jinde, nebo oba budete jinde :nevim:

Možná se stane, že si za rok řeknete: „jdeme to doho“.

Každopádně se ten rok snaž vychytat vztahy s manželem (co by se dalo udělat pro to, aby nám spolu bylo líp…), zjistit co chceš, co nechceš, jaké máš možnosti a tak :nevim:

Doporučuji přečíst „Svůdcův deník“ a pak taky „Rozum a cit“.

Jo… a… dobrý román, klobouk dolů :andel:

Jasně, jdeme do toho bez ohledu na to, kolika lidem tím zkazíme život. Dětem vzít tátu, tátovi děti, kočovat v maringotce jen kvůli tomu, že se nám citově nezralá maminka zamilovala do cirkusáka. Ona přece má na romantiku právo!

• načítám...
jdukolem
7.7.13 11:49
@ArankaC. píše:
Za prvé mi není jasné, kde byly děti a to, že nechtěl sex se mi taky moc nezdá, ale budiž, pokud je to pravda, tak radím zapomenout, čas rány zhojí, sex by to všechno změnil v tomto případě k horšímu, on to ukončil, kočovat s dětmi, to by bylo hodně na nic, zničit si manželství by byla škoda. Je li to mladík, má víc rozumu a zodpovědnosti než ty, matka od dětí…l

kde byly děti? zakladatelka to píše..stačí číst

• Upravit
Anonymní
7.7.13 12:39

Jednu dobu jsem žila s mužem, který taky sbíral „trofeje“ a bez sexu, byl to romantik. Chtěl jen, aby se ženy do něj zamilovávaly, to mu stačilo, něco si dokazoval. Pro praktický reálný život ale nebyl, a jsem ráda, že jsme se rozešli.
Věř mi, že takový člověk by ti toho pro život moc nepřinesl, nepostaral by se o rodinu, nepomohl s dětma, nezajistil finančně, stále by si „poletoval“ ve svém vysněném světě. Je lepší si to ponechat jako krásnou vzpomínku. Užij si toho, že se teď cítíš krásná a žádaná, šťastná a lehká. Ale nedělej si iluze, že tě ten člověk miluje, protože kdyby miloval, chtěl by víc, byl by u tebe.
Ale přes to všechno co píšu, vím, co je to se stráááášlivě zamilovat. V téhle fázi ti ten člověk přijde jako princ na bílém koni, pan dokonalý. Ale je to jen iluze. Pan dokonalý je vedle tebe.
Ty nenaplněné vztahy se vždy jeví jako největší lásky.
 J.

• Upravit
12154
7.7.13 12:52
@Anonymní píše: … Přísahal, že si ještě nikdy nezačal nic s někým z návštěvnic cirkusu. Ostatní z cirkusu mi to potvrdili a hájili ho…

8o 8o Ty ses vyptávala?

Máš dvě možnosti:

1. Jít za ním, ukecat ho a zničit tak pár lidem život
  2. Nechat to být a časem jenom vzpomínat na hezký románek

Vyber si jednu z nich a žij. Nic jiného ti tu poradit nemůžeme.
Pokud totiž budeš jo sakra chtít, stejně si ho najdeš a vyšmíruješ, kde vystupují a utečeš za ním.
Ono nemá smysl ti moc psát, co „hlavně nemáš dělat“. To ty možná i víš, ale jsi zamilovaná (evidentně nešťastně a nejspíš jen ty) a tudíž jako smyslů zbavená. A takoví lidé vyvádějí obvykle kraviny.

Takže udělej, jak umíš a jak myslíš, že to musí být.

Já osobně sama za sebe jsem starší osoba, chladně a rozumně uvažující tvor. Hlavně pohodlná na to, abych se kodrcala po světě byť s velikou láskou, takže já bych o opuštění rodiny ani neuvažovala. Znám se :lol:. Navíc si nerada jakkoliv komplikuji život, ani bezhlavou nešťastnou láskou.

PS: Co když to byl gay, který v tobě viděl citově vyprahlou a zamilovanou maminu a chtěl ti jenom udělat trošku radost?
:think: :think: :D :D :D :D :D

• načítám...
36504
7.7.13 12:58
@radúna píše:
8o 8o Ty ses vyptávala?

Máš dvě možnosti:

1. Jít za ním, ukecat ho a zničit tak pár lidem život
  2. Nechat to být a časem jenom vzpomínat na hezký románek

Vyber si jednu z nich a žij. Nic jiného ti tu poradit nemůžeme.
Pokud totiž budeš jo sakra chtít, stejně si ho najdeš a vyšmíruješ, kde vystupují a utečeš za ním.
Ono nemá smysl ti moc psát, co „hlavně nemáš dělat“. To ty možná i víš, ale jsi zamilovaná (evidentně nešťastně a nejspíš jen ty) a tudíž jako smyslů zbavená. A takoví lidé vyvádějí obvykle kraviny.

Takže udělej, jak umíš a jak myslíš, že to musí být.

Já osobně sama za sebe jsem starší osoba, chladně a rozumně uvažující tvor. Hlavně pohodlná na to, abych se kodrcala po světě byť s velikou láskou, takže já bych o opuštění rodiny ani neuvažovala. Znám se :lol:. Navíc si nerada jakkoliv komplikuji život, ani bezhlavou nešťastnou láskou.

PS: Co když to byl gay, který v tobě viděl citově vyprahlou a zamilovanou maminu a chtěl ti jenom udělat trošku radost? :think: :think: :D :D :D :D :D

No ano, utahaná mamina s kočárkem byl snadný cíl. Ale on to ustál s lehkostí.

• načítám...
jdukolem
7.7.13 13:42
@nepř. G12 píše:
Nedokážu si představit takhle „zblbnout“. Ale když už se ti to stalo, tak se vzpamatuj a funguj normálně a ber to třeba jako nějaký sen, ze kterého ses vzbudila. A na kontaktování bych se být tebou vykašlala.

pozor na to..aby ti život neukázal a ty sis to neuměla najednou představit velmi rychle, jak se dá zblbnout :mrgreen:

• Upravit
jdukolem
7.7.13 13:43
@Anonymní píše:
Jednu dobu jsem žila s mužem, který taky sbíral „trofeje“ a bez sexu, byl to romantik. Chtěl jen, aby se ženy do něj zamilovávaly, to mu stačilo, něco si dokazoval. Pro praktický reálný život ale nebyl, a jsem ráda, že jsme se rozešli.
Věř mi, že takový člověk by ti toho pro život moc nepřinesl, nepostaral by se o rodinu, nepomohl s dětma, nezajistil finančně, stále by si „poletoval“ ve svém vysněném světě. Je lepší si to ponechat jako krásnou vzpomínku. Užij si toho, že se teď cítíš krásná a žádaná, šťastná a lehká. Ale nedělej si iluze, že tě ten člověk miluje, protože kdyby miloval, chtěl by víc, byl by u tebe.
Ale přes to všechno co píšu, vím, co je to se stráááášlivě zamilovat. V téhle fázi ti ten člověk přijde jako princ na bílém koni, pan dokonalý. Ale je to jen iluze. Pan dokonalý je vedle tebe.
Ty nenaplněné vztahy se vždy jeví jako největší lásky.
J.

tak tak..ta poslední věta je přesná..

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky