Láska z cirkusu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
JedenTypan
7.7.13 14:56
@jdukolem píše:
v tom souhlasím zcela
kdyby byla zakladatelka vnitřně ok tak by nějakej cirkusovej pán neměl sebemenší šanci uspět
zakladatelko ten klaun se ti nepřimotal do života bezdůvodně, zkus rozklíčovat proč bylo tak snadné „chtít utýct“ i s dětma od muže..kde je chyba a na tom pracuj.. ono když vylepšíš vztah s mužem tak nějaká letní láska nebude mít šanci
není to i o sebevědomí u tebe? víš každé ženě lichotí zájem.. flirt je pěkná věc a koření ale… ty sis to nechala přerůst přes hlavu..jako bys nikdy takovej zájem nezažila… spekuluju.. jen ty víš co je za tím

Vzdyt to je tak znama vec, ze znudena panicka s detma je tak snadna korist, znam typky kteri se zamerujou vylozene na ne. To neni nic za co muze jeji manzel, ale proste stereotyp manzelstvi a touha po dobrodruzstvi. :think:

• Upravit
22614
7.7.13 14:58
@JedenTypan píše:
Jenze je to vetsinou zena kdo z paru vic touzi po rodinnem zivote, po deckach, tak proste ma prijmout ten svuj udela nedelat blbosti. U muzu to je jiny, ti jsou casto postaveni k hotove veci, tak pak hledaj unik jinde. proto mi podvadejici zena prijde o moc horsi nez muz. :mrgreen:

jasně… :mrgreen: já jsem asi z jinýho světa, ale kolem sebe mám páry, kteří se na miminu společně DOMLUVILY :think: Navíc, i muži se můžou starat o antikoncepci(kondom, přerušování-i když to zase až tak spolehlivé není), pokud nechtějí být postaveni před „hotovou věc“ :nevim:

• načítám...
jdukolem
7.7.13 14:59
@JedenTypan píše:
Vzdyt to je tak znama vec, ze znudena panicka s detma je tak snadna korist, znam typky kteri se zamerujou vylozene na ne. To neni nic za co muze jeji manzel, ale proste stereotyp manzelstvi a touha po dobrodruzstvi. :think:

já nemluvím o tom že její muž za něco může!!! nauč se číst..

• Upravit
36504
7.7.13 14:59

Je to velmi o sebevědomí a tady je bez urážky asi hodně nízké. Ano, ber to jako indikátor něčeho, co není u Tebe v pořádku, na čem musíš pracovat, ale neutíkej, proboha, za kočovným klaunem s dětmi od manžela. Řeš to doma a vzpomínku už neoživuj.

• načítám...
jdukolem
7.7.13 15:00
@atominnka píše:
jasně… :mrgreen: já jsem asi z jinýho světa, ale kolem sebe mám páry, kteří se na miminu společně DOMLUVILY :think: Navíc, i muži se můžou starat o antikoncepci(kondom, přerušování-i když to zase až tak spolehlivé není), pokud nechtějí být postaveni před „hotovou věc“ :nevim:

já znám dokonce páry kde si to dítě vydupal a vyžadonil a vypřál ten muž..jj život je barevnej

• Upravit
JedenTypan
7.7.13 15:01
@jdukolem píše:
já znám dokonce páry kde si to dítě vydupal a vyžadonil a vypřál ten muž..jj život je barevnej

vsak pisu, ze vetsinou, lidi jsou ruzni, ale proste zenska casto „nahodne“ otehotni, nebo porad chlapovi otlouka o hlavu, ze je cas posunout vztah dal atd.

• Upravit
nepř. G12
7.7.13 15:01
@Burj Chalifa píše:
Kdo má rodinu a děti, měl by mít ohled především na ně. Aby pro chvilkovou emocionální spoušť a svrbění v rozkroku nezničil ostatním život. Chce to přece jenom používat rozum.

Zblbnout může každý, ale ne na tolik, aby si vysníval romány a zdrhal s cirkusem.

• Upravit
22614
7.7.13 15:02
@jdukolem píše:

jo, jeden takovej případ máme v okolí… ale taky ten muž je s dítětem na RD :mrgreen:

• načítám...
jdukolem
7.7.13 15:04
@JedenTypan píše:
vsak pisu, ze vetsinou, lidi jsou ruzni, ale proste zenska casto „nahodne“ otehotni, nebo porad chlapovi otlouka o hlavu, ze je cas posunout vztah dal atd.

píšeš pořád dokola totéž..ženská chce a achlap chudák
jestli chlap nechce aby žena náhodně otěhotněla tak má několik možností… použít kondom a s ním ještě přerušit soulož.. pak je šance na náhodu téměř nulová no a nebo lze nesouložit..tam to máš 100%

• Upravit
36504
7.7.13 15:04
@nepř. G12 píše:
Zblbnout může každý, ale ne na tolik, aby si vysníval romány a zdrhal s cirkusem.

Já jsem téhož názoru, ale nechci být vždy moc hnusně ostrá, jak mám ve zvyku. Doufám, že už zakladatelka vystřízlivěla. Románové pojetí zakládajícího příspěvku mě dost vyděsilo. Do Chvilky pro Tebe dobré, život je o něčem jiném.

• načítám...
36504
7.7.13 15:05
@jdukolem píše:
píšeš pořád dokola totéž..ženská chce a achlap chudák
jestli chlap nechce aby žena náhodně otěhotněla tak má několik možností… použít kondom a s ním ještě přerušit soulož.. pak je šance na náhodu téměř nulová no a nebo lze nesouložit..tam to máš 100%

Za otěhotnění můžou oba rovným dílem. Není větší a menší zodpovědnost.

• načítám...
jdukolem
7.7.13 15:05
@Burj Chalifa píše:
Já jsem téhož názoru, ale nechci být vždy moc hnusně ostrá, jak mám ve zvyku. Doufám, že už zakladatelka vystřízlivěla. Románové pojetí zakládajícího příspěvku mě dost vyděsilo. Do Chvilky pro Tebe dobré, život je o něčem jiném.

dej jí čas.. ona na to přijde

• Upravit
jdukolem
7.7.13 15:06
@Burj Chalifa píše:

tak tak..

• Upravit
jdukolem
7.7.13 15:07
@Burj Chalifa píše:

každý kdo jde souložit by měl počítat s tím že se dá otěhotnět že je tu vždy riziko..a pak nést následky

• Upravit
22614
7.7.13 15:08
@Burj Chalifa píše:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová