Last minute 2018 - vyplatí se čekat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.7.18 08:10

Do pěkných hotelů v Řecku už bylo vyprodáno na prázdniny v únoru. S dětmi kupujeme na first moment. Na začátku června byly pěkné lasty, ale ke konci už to bylo jako o prázdninách. Teď hledáme s kolegyněmi na začátek září, ještě sice hotely jsou, ale pokud má člověk nějakou představu, tak žádná sláva. Termíny jsou spíše na konci září. Známá v cestovce říkala, že pokud nám nejde o nějaký čas, tak se vyplatí čekat. Pokud je ale člověk limitován dovolenou, tak prý koupit raději hned už i na to září. Jakmile se to dostane do lastu, tak to rychle zmizí. A kolegyně už moc čekat nechce, protože v zimě jí takto unikla dovolená a pak byla doma. Pro více lidí už potom nic nesehnali.

• Citovat
  • Upravit
1335
20.7.18 08:18

@Aneťák479 Letos jsme byli v Arcanus Side Resort,/ Blue Style,first/ naprosto super vše, vnučky měly paddleboard sebou, takže buď v moři nebo na toboganech:)) Side je asi 6 km- po večeři dolmuší skvělý výlet. Na podzim jsem byla jen s mužem také v u Side v hotelu Paloma Paradise Beach- také skvělé /Exim, last/. Letos na podzim čekám na last, jen my dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
20.7.18 10:05
@renap píše:
@bigl Můžu vědět,v jakém hotelu v Kemeru jste byli? Chtěli bychom příští rok,je to asi jediná oblast v Turecku,kde jsme ještě nebyli. A byli jste na nějakém výletě?

Byli jsme v Simena sun club, v malém městečku asi 7 km od Kemeru. Je tam nádherně, za zády se ti už tyčí hory. Nákupy na dosah. Příroda krásná, mnohem hezčí než v Side i klima lepší. Jen teda tam není písek ale oblázky, což nám nevadí. Ale do moře všude mají postavené takové lávky, abys nemusela po kamínkách, když nechceš. Mrkni na fotky, my jsme byli přes Blue style, už podruhé a spokojenost.
Výletů bylo hromadu, i lanovkou na ty hory, my jsme byli jen v Kemeru v Tureckách lázních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
20.7.18 10:06

@mamoch V Arcanusu jsme byli minule, taky to bylo skvělé, moc dobře tam vařili, pěkný resort, ale ta oblast kolem Kemeru je co se týče přírody mnohem hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
20.7.18 10:19

@bigl V Kemeru jsme také byli- Palmet resort- také s vnučkami, ano, hory v pozadí jsou super, chybí tam písek, ale nevadilo to, už nejsou nijak malé na plácání báboviček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
20.7.18 10:27
@Aneťák479 píše:
A jaká destinace?

Rhodos. I ostatní řecké ostrovy se dají sehnat výhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
20.7.18 10:30

@mamoch A ten hotel bys doporučila? Chtěli bysme příští rok zas do těch míst ale zkusit jiný hotel. Já se dost dívám na recenze a tady u toho Palmetu to není úplně top.
Vám se líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
20.7.18 10:32
@Anonymní píše:
Do pěkných hotelů v Řecku už bylo vyprodáno na prázdniny v únoru.S dětmi kupujeme na first moment. Na začátku června byly pěkné lasty, ale ke konci už to bylo jako o prázdninách. Teď hledáme s kolegyněmi na začátek září, ještě sice hotely jsou, ale pokud má člověk nějakou představu, tak žádná sláva. Termíny jsou spíše na konci září. Známá v cestovce říkala, že pokud nám nejde o nějaký čas, tak se vyplatí čekat. Pokud je ale člověk limitován dovolenou, tak prý koupit raději hned už i na to září. Jakmile se to dostane do lastu, tak to rychle zmizí. A kolegyně už moc čekat nechce, protože v zimě jí takto unikla dovolená a pak byla doma. Pro více lidí už potom nic nesehnali.

Tak cestovky to tvrdí, aby nalákali zákazníky, ale není to tak. Úplně vyprodaných je jen málo hotelů. Třeba všechny naše hotely, kde jsme v Řecku byli a kde se nám líbilo jsou stále v prodeji a cena je rozhodně nižší než na first. Minulý rok v Řecku - hotel za 25 na osobu, paní se kterou jsme se tam dali do řeči ho kupovala na first za 19500, - a já ho měla na last za 16 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
20.7.18 10:47

@bigl Byli jsme na podzim 2015, my byli moc spokojení, ano, recenze jsem četla - nerozumím tomu..my neměli jediný problém, vše vynikající .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
20.7.18 10:51

@mamoch Díky, tak můžu zařadit do užšího výběru pro příští rok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.18 10:55
@Adrasteia píše:
Tak cestovky to tvrdí, aby nalákali zákazníky, ale není to tak. Úplně vyprodaných je jen málo hotelů. Třeba všechny naše hotely, kde jsme v Řecku byli a kde se nám líbilo jsou stále v prodeji a cena je rozhodně nižší než na first. Minulý rok v Řecku - hotel za 25 na osobu, paní se kterou jsme se tam dali do řeči ho kupovala na first za 19500, - a já ho měla na last za 16 tis.

Ne cestovky to netvrdí, zjišťovala jsem si sama, když jsem hledala ubytování v únoru. Jeden hotel už nebyl volný ani na ten červen. Ale je pravda, že jsou to ty hotely, kde je vysoké hodnocení spokojenosti. Jako letos jsme byli na Rhodosu a musím říct, že super po všech stránkách. Už jsme tam jednou byli ještě bez dětí na last, ale to se nedá vůbec srovnávat ty hotely, ale tenkrát jsme tam hodně jezdili, takže nám to nevadilo. Ještě záleží kolik lidí jede, většinou jsou v lastu volné dvojlůžkové pokoje s jednou přistýlkou pro dítě.

• Citovat
  • Upravit
1335
20.7.18 10:56

@bigl Určitě, opravdu mne překvapili špatné recenze.. Hodně jsme toho „sjezdili“ v Turecku - rádi se tam vracíme, nikdy nebyl problém. Loni v červnu jsme byli s vnučkami na Krétě - Attali village- ten nemohu doporučit:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
20.7.18 11:10
@Anonymní píše:
Ne cestovky to netvrdí, zjišťovala jsem si sama, když jsem hledala ubytování v únoru. Jeden hotel už nebyl volný ani na ten červen. Ale je pravda, že jsou to ty hotely, kde je vysoké hodnocení spokojenosti. Jako letos jsme byli na Rhodosu a musím říct, že super po všech stránkách. Už jsme tam jednou byli ještě bez dětí na last, ale to se nedá vůbec srovnávat ty hotely, ale tenkrát jsme tam hodně jezdili, takže nám to nevadilo. Ještě záleží kolik lidí jede, většinou jsou v lastu volné dvojlůžkové pokoje s jednou přistýlkou pro dítě.

Tak je pravda, že pokud myslíš nějaké luxusní pětihvězdičkové resorty, tak ty nesleduju. My jezdíme tak do čtyřhvězdy a vždy vybírám ty skvěle hodnocené a vždy jsme byli spokojeni i na last. Jinak s těmi volnými pokoji mám práv úplně opačnou zkušenost - ty s přistýlkou jsou prodané a zbývají jen pokoje pro dva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
20.7.18 11:12
@Anonymní píše:
Ne cestovky to netvrdí, zjišťovala jsem si sama, když jsem hledala ubytování v únoru. Jeden hotel už nebyl volný ani na ten červen. Ale je pravda, že jsou to ty hotely, kde je vysoké hodnocení spokojenosti. Jako letos jsme byli na Rhodosu a musím říct, že super po všech stránkách. Už jsme tam jednou byli ještě bez dětí na last, ale to se nedá vůbec srovnávat ty hotely, ale tenkrát jsme tam hodně jezdili, takže nám to nevadilo. Ještě záleží kolik lidí jede, většinou jsou v lastu volné dvojlůžkové pokoje s jednou přistýlkou pro dítě.

Můžu se ještě prosím zeptat, v jakém jste byli hotelu letos na Rhodosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.18 11:28

No právě bývá jen pro dva, ještě tak to jedno dítě se při troše hledání dá. Ale pro rodinu 2+2 to není moc reálné. Nyní jsme byli v hotelu Lindos Princess, tam tedy je nyní ještě volno, ale pro rodinu 2+2 to je pořád dražší, když se musí platit za obě děti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix