Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Aneťák479 Trihvezda s polopenzi na deset noci neco kolem 17ti tisic pro dospelou osobu. Ostrov Kefalonie.
Objednávala a platila jsem dovolenou včera, odlétáme v sobotu. Byly to nervy jako blázen, všechno už bylo obsazené, nakonec jsem vzala takovou znouzectnost, ale bude to snad dobré. Příště už budu objednávat dopředu a na červen
.
@Pajka89 píše:
@Aneťák479 Trihvezda s polopenzi na deset noci neco kolem 17ti tisic pro dospelou osobu. Ostrov Kefalonie.
Náš oblíbený ostrov.
Jaký hotel jste vybrali?
Čekám na last - my ale jedem až koncem září- Turecko nebo Kapverdy. Kupuju tak týden před odletem, vždy něco je pro dva. Když jedu s dětma, vždy first, to na last s dětmi nejde…
@Anonymní píše:
Objednávala a platila jsem dovolenou včera, odlétáme v sobotu. Byly to nervy jako blázen, všechno už bylo obsazené, nakonec jsem vzala takovou znouzectnost, ale bude to snad dobré. Příště už budu objednávat dopředu a na červen.
Tak dva tři dny předem věřím, že už je to rozebrané a nejsou letenky, ale ten týden až dva dopředu je to stále v pohodě.
@Aneťák479 píše:
Teď mi ceny pár dní před odletem nepřijdou jako last
Fakt? Já jsem třeba teď viděla, jak se prodalo čtyři dny před odletem naše oblíbené ubytování o deset tisíc méně. ![]()
@Adrasteia píše:
Fakt? Já jsem třeba teď viděla, jak se prodalo čtyři dny před odletem naše oblíbené ubytování o deset tisíc méně.
A jaká destinace?
My jsme byli první týden v červenci Turecko - Kemer, 5 hvězd, hned na pláži, luxus. Pro děti na co si vzpomeneš včetně lunaparku.
Kupovali jsme to na first za 68 tisíc pro 4 dospělé a 2 děti. Když jsme odjížděli, tak to měli v lastu za 55 tisíc pro 2 dospělé bez dětí. A ještě tam byla reklama jak hrom, že je tam snad 15 tisíc sleva.
Už několik let jezdíme na first a hooodně se to vyplatí.
@bigl přesně, přesně, přesně- je to tak. My byli v červnu v Side, na first- 2 dospělí + dvě děti, nyní jsem koukala že na last je to samé o 17 tis. dražší. Když se jede s dětmi fakt se first vyplatí. S mužem si počkáme na last- superlast.
@bigl Můžu vědět,v jakém hotelu v Kemeru jste byli? Chtěli bychom příští rok,je to asi jediná oblast v Turecku,kde jsme ještě nebyli. A byli jste na nějakém výletě?
S lasty moc zkusenosti nemam. Byla jsem v cervnu 2 tydny v Turecku kousek od Side, kupovala jsem tyden pred odletem. Vybirala jsem cca tyden, mezitim cena spadla asi o 15 tisic. Na first nevybiram nikdy, protoze takhle dlouho dopredu neplanujeme a do hotelu s CK litam jenom obcas sama s detma, preferujeme spis individualni cestovani. Musela jsem si vybrat lonskou dovolenou do konce cervna tak jsem to zkusila.
Na lasty nemam nervy, takze nekupuju, tech par usetrenych tisic za to nestoji, navic first kolikrat vyjde levneji a muzu si vybirat. Uz posledni 2roky nejsou lasty co byvaly.