Last minute 2018 - vyplatí se čekat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
19.7.18 19:33

@Aneťák479 Trihvezda s polopenzi na deset noci neco kolem 17ti tisic pro dospelou osobu. Ostrov Kefalonie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 20:36

Objednávala a platila jsem dovolenou včera, odlétáme v sobotu. Byly to nervy jako blázen, všechno už bylo obsazené, nakonec jsem vzala takovou znouzectnost, ale bude to snad dobré. Příště už budu objednávat dopředu a na červen :D.

• Citovat
  • Upravit
3767
19.7.18 21:06
@Pajka89 píše:
@Aneťák479 Trihvezda s polopenzi na deset noci neco kolem 17ti tisic pro dospelou osobu. Ostrov Kefalonie.

Náš oblíbený ostrov. :srdce: Jaký hotel jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.7.18 21:06

Čekám na last - my ale jedem až koncem září- Turecko nebo Kapverdy. Kupuju tak týden před odletem, vždy něco je pro dva. Když jedu s dětma, vždy first, to na last s dětmi nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
19.7.18 21:07
@Anonymní píše:
Objednávala a platila jsem dovolenou včera, odlétáme v sobotu. Byly to nervy jako blázen, všechno už bylo obsazené, nakonec jsem vzala takovou znouzectnost, ale bude to snad dobré. Příště už budu objednávat dopředu a na červen :D.

Tak dva tři dny předem věřím, že už je to rozebrané a nejsou letenky, ale ten týden až dva dopředu je to stále v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 21:33

Teď mi ceny pár dní před odletem nepřijdou jako last

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
19.7.18 21:36
@Aneťák479 píše:
Teď mi ceny pár dní před odletem nepřijdou jako last

Fakt? Já jsem třeba teď viděla, jak se prodalo čtyři dny před odletem naše oblíbené ubytování o deset tisíc méně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 21:54
@Adrasteia píše:
Fakt? Já jsem třeba teď viděla, jak se prodalo čtyři dny před odletem naše oblíbené ubytování o deset tisíc méně. :nevim:

A jaká destinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18133
19.7.18 22:12

My jsme byli první týden v červenci Turecko - Kemer, 5 hvězd, hned na pláži, luxus. Pro děti na co si vzpomeneš včetně lunaparku.
Kupovali jsme to na first za 68 tisíc pro 4 dospělé a 2 děti. Když jsme odjížděli, tak to měli v lastu za 55 tisíc pro 2 dospělé bez dětí. A ještě tam byla reklama jak hrom, že je tam snad 15 tisíc sleva.
Už několik let jezdíme na first a hooodně se to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.7.18 22:17

@bigl přesně, přesně, přesně- je to tak. My byli v červnu v Side, na first- 2 dospělí + dvě děti, nyní jsem koukala že na last je to samé o 17 tis. dražší. Když se jede s dětmi fakt se first vyplatí. S mužem si počkáme na last- superlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
19.7.18 22:48

@bigl Můžu vědět,v jakém hotelu v Kemeru jste byli? Chtěli bychom příští rok,je to asi jediná oblast v Turecku,kde jsme ještě nebyli. A byli jste na nějakém výletě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.18 05:33

@mamoch V jakem hotelu jste byla ? Líbilo se v Side ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.7.18 06:25

S lasty moc zkusenosti nemam. Byla jsem v cervnu 2 tydny v Turecku kousek od Side, kupovala jsem tyden pred odletem. Vybirala jsem cca tyden, mezitim cena spadla asi o 15 tisic. Na first nevybiram nikdy, protoze takhle dlouho dopredu neplanujeme a do hotelu s CK litam jenom obcas sama s detma, preferujeme spis individualni cestovani. Musela jsem si vybrat lonskou dovolenou do konce cervna tak jsem to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.7.18 06:51

Na lasty nemam nervy, takze nekupuju, tech par usetrenych tisic za to nestoji, navic first kolikrat vyjde levneji a muzu si vybirat. Uz posledni 2roky nejsou lasty co byvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.18 07:30

To je pravda. Hlavně jde o místa v letadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí