Last minute 2018 - vyplatí se čekat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18114
20.7.18 11:35

@mamoch Díky, mě taky přijde, že co se týče služeb, tak Turkům není co vytknout. Řecko má krásné moře, ale jsou to lenoši a určitě za ty stejné peníze je mnohem lepší servis v Turecku. A je to pro mě pořád ještě blíž Evropě, než Tunis a Egypt. Do Turecka se určitě vyplatí vracet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
20.7.18 11:40

@bigl Přesně, moje řeč. Na té Krétě loni- co kde je možné ošidit- ošizeno. Od úklidu - neúklidu, po jídlo až k nepochopitelnostem - chybějící el. zásuvka v koupelně a nízká vanička u sprcháče, stále koupelna plavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
20.7.18 11:47

@mamoch Mám tu stejnou zkušenost. Taky na Krétě. Hrozná dovolená, brrr.
Ale jinak mám Řecko moc ráda, jen prostě oni fakt nemají služby úměrné cenám. Je to škoda.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.18 11:50
@mamoch píše:
@bigl Přesně, moje řeč. Na té Krétě loni- co kde je možné ošidit- ošizeno. Od úklidu - neúklidu, po jídlo až k nepochopitelnostem - chybějící el. zásuvka v koupelně a nízká vanička u sprcháče, stále koupelna plavala.

To je právě to v tom Řecku se musí hodně vybírat. Třeba ten hotel, co jsi uváděla má hodnocení 3,5, což je tedy hodně velká katastrofa. Většinou ty lepší hotely jsou od těch 4,2.

• Citovat
  • Upravit
9489
20.7.18 12:00
@bigl píše:
Byli jsme v Simena sun club, v malém městečku asi 7 km od Kemeru. Je tam nádherně, za zády se ti už tyčí hory. Nákupy na dosah. Příroda krásná, mnohem hezčí než v Side i klima lepší. Jen teda tam není písek ale oblázky, což nám nevadí. Ale do moře všude mají postavené takové lávky, abys nemusela po kamínkách, když nechceš. Mrkni na fotky, my jsme byli přes Blue style, už podruhé a spokojenost.
Výletů bylo hromadu, i lanovkou na ty hory, my jsme byli jen v Kemeru v Tureckách lázních.

Super,diky. Přesně ten hotel jsem měla vybrany letos,ale nakonec jsme zvolili side,kvůli pisku,jelikož se k nam přidali známý s batoletem. My právě preferujem hotely,které jsou formou domečku v zahradě,nechcem ty panelákový betonový monstra a ten simena se nam moc libil. A měli jsem v planu právě tu lanovku na tahtali. Tak snad za rok. Jinak určitě doporucuji v side vonresort golden beach a club sidelya. Nadhera,turecko prostě nezklame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
20.7.18 12:20

@renap Díky :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.18 12:28

A co Side ? Líbilo se vám tam ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
20.7.18 12:34

@Aneťák479 Tak Side je celkem velká oblast, placka a hotel na hotelu. Pravděpodobně nevytáhnete paty z resortu. Tam jde jen o to vybrat si dobrý hotel přímo na pláži se zázemím a kvalitní služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
20.7.18 13:06
@Anonymní píše:
No právě bývá jen pro dva, ještě tak to jedno dítě se při troše hledání dá. Ale pro rodinu 2+2 to není moc reálné. Nyní jsme byli v hotelu Lindos Princess, tam tedy je nyní ještě volno, ale pro rodinu 2+2 to je pořád dražší, když se musí platit za obě děti.

Na ten hotel jsem koukala, pořád se tedy prodává, ale je to dost daleko od letiště, nepamatuješ si, jak dlouho jste tam jeli? Byli jste s Firem, nebo s jinou cestovkou? A má tenhle hotel individuální klimatizaci? Díky. Taky jsem na něj koukala, služby asi dobré, ale my tak nemáme rádi hodně velké hotely… V sezoně tam bude asi šrumec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
20.7.18 13:45
@bigl píše:
@Aneťák479 Tak Side je celkem velká oblast, placka a hotel na hotelu. Pravděpodobně nevytáhnete paty z resortu. Tam jde jen o to vybrat si dobrý hotel přímo na pláži se zázemím a kvalitní služby.

To ne,my právě nechcem trávit dovolenou v resortu,ven jsme chodili každý večer,je tam krásná pobřežní promenáda až do centar,nebo dolmušem do Side-do přístavu,ty památky jsou tam-to je hezky nasvícené v noci. Pak jsme byli na lodi,Manavgat určitě stojí za to -vodopády,Green canyon,byli jsme i na těch památkach-Perge,Aspendos. Určitě je tam velká nabídka výletů. Ještě jsme byli v delfináriu v Beleku a samozřejmě nálupy-to stojí za to-samé značkové kousky :mrgreen: ,až oči přecházejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.18 13:46
@Adrasteia píše:
Na ten hotel jsem koukala, pořád se tedy prodává, ale je to dost daleko od letiště, nepamatuješ si, jak dlouho jste tam jeli? Byli jste s Firem, nebo s jinou cestovkou? A má tenhle hotel individuální klimatizaci? Díky. Taky jsem na něj koukala, služby asi dobré, ale my tak nemáme rádi hodně velké hotely… V sezoně tam bude asi šrumec.

Jediná nevýhoda je právě ta délka od letiště. Asi hodinu a deset minut, ale jede tam hodně lidí, takže se nejede zastávky po hotelech. Z Čech tam jezdí jen Firo. Hotel má individuální klimatizaci, konečně jednou vše fungovalo. Většinou jsme řešili, že nešel ovladač nebo byl nějaký problém. Tady je to tak rozlehlý areál, že to nevadí. Nemyslím si, že v sezóně tam bude více lidí, protože si myslím, že v té půlce června už to měli plné. U bazénů bylo plno, ale ty já nemusím. To využívaly jen děti a jen na chviličku. Navíc ten s tobogány je zastrčený. K moři jezdíme kvůli moři ne bazénu, ten mají doma. Na pláži byly vždy volná lehátka, je to prostorné. Je tam krásná zeleň, o kterou se starají. Já to mám ráda, je to ráj na oko. Navíc mě fascinovalo, jak tam během dne zcela přerovnaly kamínky na jiné obrazce. Úklid byl více než na jedničku. Výhoda je blízko Lindosu, takže si tam člověk zajede místním autobusem asi za 1,50 EUR a může si to tam sám prochodit. Kam jedete Vy na Rhodos? Chtěla jsem se zeptat na nějaké typy na Kefalonii nebo třeba Korfu? Tam jsem ještě nebyla. Z mě mohu doporučit třeba na Krétě hotel Carolina Mare v Malii (to bylo tenkrát na last), je to až na konci, a dá se tam dojít pěšky kousek k písečné zátoce, kde už nic není. Krásné moře je v Zakynthosu hotel Louis Zante beach, to je nádhera, také až na konci Laganasu. Jinak je to všude popisováno, že Malia i ten Laganas jsou rušná letoviska plná Angličanů, ale tyto hotely jsou klidné. Na Kosu jsme byli v hotelu Gaia Royal Mastichiari, také pěkný hotel, také zasazený v udržované zeleni, ale na tom Kosu mně nevyhovuje moře, hodně chaluh.

• Citovat
  • Upravit
3767
20.7.18 15:16
@Anonymní píše:
Jediná nevýhoda je právě ta délka od letiště. Asi hodinu a deset minut, ale jede tam hodně lidí, takže se nejede zastávky po hotelech. Z Čech tam jezdí jen Firo. Hotel má individuální klimatizaci, konečně jednou vše fungovalo. Většinou jsme řešili, že nešel ovladač nebo byl nějaký problém. Tady je to tak rozlehlý areál, že to nevadí. Nemyslím si, že v sezóně tam bude více lidí, protože si myslím, že v té půlce června už to měli plné. U bazénů bylo plno, ale ty já nemusím. To využívaly jen děti a jen na chviličku. Navíc ten s tobogány je zastrčený. K moři jezdíme kvůli moři ne bazénu, ten mají doma. Na pláži byly vždy volná lehátka, je to prostorné. Je tam krásná zeleň, o kterou se starají. Já to mám ráda, je to ráj na oko. Navíc mě fascinovalo, jak tam během dne zcela přerovnaly kamínky na jiné obrazce. Úklid byl více než na jedničku. Výhoda je blízko Lindosu, takže si tam člověk zajede místním autobusem asi za 1,50 EUR a může si to tam sám prochodit. Kam jedete Vy na Rhodos? Chtěla jsem se zeptat na nějaké typy na Kefalonii nebo třeba Korfu? Tam jsem ještě nebyla. Z mě mohu doporučit třeba na Krétě hotel Carolina Mare v Malii (to bylo tenkrát na last), je to až na konci, a dá se tam dojít pěšky kousek k písečné zátoce, kde už nic není. Krásné moře je v Zakynthosu hotel Louis Zante beach, to je nádhera, také až na konci Laganasu. Jinak je to všude popisováno, že Malia i ten Laganas jsou rušná letoviska plná Angličanů, ale tyto hotely jsou klidné. Na Kosu jsme byli v hotelu Gaia Royal Mastichiari, také pěkný hotel, také zasazený v udržované zeleni, ale na tom Kosu mně nevyhovuje moře, hodně chaluh.

Díky za informace. Ta délka od letiště je hloupá, chtěli jsme letos poprvé s malým synem a jemu se dělá v buse hrozně špatně a po cestě letadlem už toho bude mít dost. Taky jezdíme s Firem, minulý rok jsme byli jen s manželem, tak jsme chtěli nějaký menší klidnější hotel, byli jsme na Rhodosu v Relaxu v Kolymbii. Je to tříhvězda, trochu jsem se bála, ale byli jsme fakt příjemně překvapeni - klidný hotel na okraji, skvělá výchozí poloha, perfektní úklid, klima O. K., jídla možná trochu menší výběr než v luxusních resortech, ale vařili výborně a chutně, takový rodinný hotel, personál moc příjemný. Za tu cenu to bylo za hubičku.
Na Zakynthu je fajn hotel Zante Maris v Tsilivi, služby super, ale v sezoně na náš vkus moc lidí. Náš nejoblíbenější ostrov je Kefalonie, protože je tam i v sezoně klid, méně turistů, nepřelidněno. Skvělý hotel třeba Porto Skala, letos možná zkusíme Cephalonia Palace kvůli synovi, protože je u krásné dlouhé nepřelidněné písečné pláže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.18 15:43
@Adrasteia píše:
Díky za informace. Ta délka od letiště je hloupá, chtěli jsme letos poprvé s malým synem a jemu se dělá v buse hrozně špatně a po cestě letadlem už toho bude mít dost. Taky jezdíme s Firem, minulý rok jsme byli jen s manželem, tak jsme chtěli nějaký menší klidnější hotel, byli jsme na Rhodosu v Relaxu v Kolymbii. Je to tříhvězda, trochu jsem se bála, ale byli jsme fakt příjemně překvapeni - klidný hotel na okraji, skvělá výchozí poloha, perfektní úklid, klima O. K., jídla možná trochu menší výběr než v luxusních resortech, ale vařili výborně a chutně, takový rodinný hotel, personál moc příjemný. Za tu cenu to bylo za hubičku.
Na Zakynthu je fajn hotel Zante Maris v Tsilivi, služby super, ale v sezoně na náš vkus moc lidí. Náš nejoblíbenější ostrov je Kefalonie, protože je tam i v sezoně klid, méně turistů, nepřelidněno. Skvělý hotel třeba Porto Skala, letos možná zkusíme Cephalonia Palace kvůli synovi, protože je u krásné dlouhé nepřelidněné písečné pláže.

Na Cephalonia Palace jsem se také dívala, ale letos jsme museli jet v červnu, takže jsem vybrala spíše ten Rhodos kvůli teplotě vody. A na to, že byl červen, tak moře bylo teplé. Ale moc lidí v něm nebylo, více bylo u bazénů. ;) Evropu mám celkem procestovanou ještě za svobodna, ale řecké ostrovy jsou pro mě srdcová záležitost, takže teď už poslední dovolené s dětmi byly právě tam. Ale už je to v posledních letech hodně drahá záležitost. Nebyla jsem tedy u moře v Bulharsku, ale abych řekla pravdu, vůbec mě to tam podle fotek neláká. Ještě bych chtěla do Portugalska Algarve.

• Citovat
  • Upravit
3767
20.7.18 16:02
@Anonymní píše:
Na Cephalonia Palace jsem se také dívala, ale letos jsme museli jet v červnu, takže jsem vybrala spíše ten Rhodos kvůli teplotě vody. A na to, že byl červen, tak moře bylo teplé. Ale moc lidí v něm nebylo, více bylo u bazénů. ;) Evropu mám celkem procestovanou ještě za svobodna, ale řecké ostrovy jsou pro mě srdcová záležitost, takže teď už poslední dovolené s dětmi byly právě tam. Ale už je to v posledních letech hodně drahá záležitost. Nebyla jsem tedy u moře v Bulharsku, ale abych řekla pravdu, vůbec mě to tam podle fotek neláká. Ještě bych chtěla do Portugalska Algarve.

My právě zase musíme v sezoně, tak asi vynecháme ten Rhodos, protože je tam větší horko. Řecko taky miluju, v Bulharsku jsem nebyla a po pravdě mě vůbe neláká. Algarve je krásné, snad se jednou taky povede, ale s malými dětmi nic moc, přece jen je tam moc studené moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.18 16:03
@Adrasteia píše:
Na Zakynthu je fajn hotel Zante Maris v Tsilivi, služby super, ale v sezoně na náš vkus moc lidí. Náš nejoblíbenější ostrov je Kefalonie, protože je tam i v sezoně klid, méně turistů, nepřelidněno. Skvělý hotel třeba Porto Skala, letos možná zkusíme Cephalonia Palace kvůli synovi, protože je u krásné dlouhé nepřelidněné písečné pláže.

No abych řekla pravdu, tak úplně s tím Firem spokojená nejsem, byli jsme asi dvakrát. Moc se nestarají. I v cestovce paní nic moc zájem něco prodat, ale to záleží na lidech. Ale mají dobrý výběr nasmlouvaných kvalitních hotelů. To třeba u Fischera se snaží komunikovat i po chatu, hned udělají nabídku, zašlou na e-mail. Když jsem zjistila, že to má jen Firo, tak jsem šla raději ke známé do cestovní agentury, ať mně to vyřídí. I ona říkala, že je to s nimi náročnější, nějak jim to nefungovalo ty objednací systémy. Teď nevím, jak to je, jestli už to opravili, ale třeba na jejich stránkách uvádějí hotel pět hvězdiček u toho Lindos Princess, ale ve skutečnosti to má hvězdičky čtyři. I na to jeden pán upozorňoval delegáta, že ne že by ty služby neodpovídaly klidně i té pětihvězdě, ale že na stránkách mají informace, které nejsou pravdivé. Tak si to delegát zapsal. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix