Last minute 2018 - vyplatí se čekat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
20.7.18 16:07
@Anonymní píše:
No abych řekla pravdu, tak úplně s tím Firem spokojená nejsem, byli jsme asi dvakrát. Moc se nestarají. I v cestovce paní nic moc zájem něco prodat, ale to záleží na lidech. Ale mají dobrý výběr nasmlouvaných kvalitních hotelů. To třeba u Fischera se snaží komunikovat i po chatu, hned udělají nabídku, zašlou na e-mail. Když jsem zjistila, že to má jen Firo, tak jsem šla raději ke známé do cestovní agentury, ať mně to vyřídí. I ona říkala, že je to s nimi náročnější, nějak jim to nefungovalo ty objednací systémy. Teď nevím, jak to je, jestli už to opravili, ale třeba na jejich stránkách uvádějí hotel pět hvězdiček u toho Lindos Princess, ale ve skutečnosti to má hvězdičky čtyři. I na to jeden pán upozorňoval delegáta, že ne že by ty služby neodpovídaly klidně i té pětihvězdě, ale že na stránkách mají informace, které nejsou pravdivé. Tak si to delegát zapsal. ;)

My právě máme s nimi ty nejlepší zkušenosti. Při koupi zájezdu mě třeba paní nikdy nezapomněla upozornit na spoustu věcí, které by případně mohly vadit. Navíc mají skvělou organizaci a profesionální delegáty v místě pobytu. Já po zkušenostech už s jinou CK nechci, i když bych třeba ten zájezd dokázala sehnat jinde o trochu levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.18 23:04

Holky ale opravdu se mi ulevilo :D že dovolenou máme!! Přítel všechno nechal na mě :D Původne jsem chtěla koupit 2 týdny před odletem, teď už začínálají být vyprodané další termíny na září protože nejsou volné letenky! Teď bude pro mě další část přípravy a to nákupy!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
22.7.18 10:09

@Aneťák479 ak ste len dvaja tak sa podla mna oplati cakat a kupit 2 dni pred odletom. Rodina to ma uz tazsie, a my s 3 detmi tak to uz je nezrealizovatelne ako last ak nechceme ist do nejakeho humusu. Uplne top je ist na letisko pobaleny a tam si rovno cosi kupit. Vo Viedni sme to tak zrealizovali a bolo to perfis. Este rano sme nevedeli kam letime a vecer sme sedeli na plazi a pili drink :lol: Ale to sme boli len dvaja a bolo nam jedno kam pojdeme. Nakoniec z toho bol 5* all inclusive v Lare za nizsiu ako polovicnu cenu z katalogu. Bat sa te sa ti neujde dovolenka ak nechces ist do konkretneho hotela je blbost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.18 11:12

To jsem takto chtěla udělat :) ale začal nás tlačit čas, u dvou termínu se vyprodali letenky. Cena u tohoto termínu trochu klesla :) tak jsem na nic nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
22.7.18 11:42
@Aneťák479 píše:
To jsem takto chtěla udělat :) ale začal nás tlačit čas, u dvou termínu se vyprodali letenky. Cena u tohoto termínu trochu klesla :) tak jsem na nic nečekala

Můžu se zeptat, kam to bylo, že vyprodali letenky? V životě se mi to v plné sezoně nestalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
22.7.18 12:43

@Adrasteia to im mozno povedal niekto z cestovky, aby kupili. Tiez sa mi to zda cudne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
22.7.18 13:29
@rodinka4 píše:
@Adrasteia to im mozno povedal niekto z cestovky, aby kupili. Tiez sa mi to zda cudne :nevim:

No, já si to taky myslím. Když jsem třeba jen tak volala, jaká je situace, tak říkali, pospěšte si, už je málo letenek. A potom když jsem objednávala třeba pár dní předem, tak letenky vždy byly a to jsem třeba vybírala ještě ze třech destinací. No a ve finále jsme seděli v letadle, byli jsme tenkrát vzadu a napočítala jsem ještě 12 volných míst. :mrgreen: A to bylo Řecko v plné sezoně, na přelomu července a srpna.
Ale nevím tedy, kam @Aneťák479 jede, jestli do Turecka, jak se tu někdo bavil, tak tam situaci neznám, protože tam nelétáme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí