Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
No abych řekla pravdu, tak úplně s tím Firem spokojená nejsem, byli jsme asi dvakrát. Moc se nestarají. I v cestovce paní nic moc zájem něco prodat, ale to záleží na lidech. Ale mají dobrý výběr nasmlouvaných kvalitních hotelů. To třeba u Fischera se snaží komunikovat i po chatu, hned udělají nabídku, zašlou na e-mail. Když jsem zjistila, že to má jen Firo, tak jsem šla raději ke známé do cestovní agentury, ať mně to vyřídí. I ona říkala, že je to s nimi náročnější, nějak jim to nefungovalo ty objednací systémy. Teď nevím, jak to je, jestli už to opravili, ale třeba na jejich stránkách uvádějí hotel pět hvězdiček u toho Lindos Princess, ale ve skutečnosti to má hvězdičky čtyři. I na to jeden pán upozorňoval delegáta, že ne že by ty služby neodpovídaly klidně i té pětihvězdě, ale že na stránkách mají informace, které nejsou pravdivé. Tak si to delegát zapsal.
My právě máme s nimi ty nejlepší zkušenosti. Při koupi zájezdu mě třeba paní nikdy nezapomněla upozornit na spoustu věcí, které by případně mohly vadit. Navíc mají skvělou organizaci a profesionální delegáty v místě pobytu. Já po zkušenostech už s jinou CK nechci, i když bych třeba ten zájezd dokázala sehnat jinde o trochu levněji.
Holky ale opravdu se mi ulevilo
že dovolenou máme!! Přítel všechno nechal na mě
Původne jsem chtěla koupit 2 týdny před odletem, teď už začínálají být vyprodané další termíny na září protože nejsou volné letenky! Teď bude pro mě další část přípravy a to nákupy!! ![]()
@Aneťák479 ak ste len dvaja tak sa podla mna oplati cakat a kupit 2 dni pred odletom. Rodina to ma uz tazsie, a my s 3 detmi tak to uz je nezrealizovatelne ako last ak nechceme ist do nejakeho humusu. Uplne top je ist na letisko pobaleny a tam si rovno cosi kupit. Vo Viedni sme to tak zrealizovali a bolo to perfis. Este rano sme nevedeli kam letime a vecer sme sedeli na plazi a pili drink
Ale to sme boli len dvaja a bolo nam jedno kam pojdeme. Nakoniec z toho bol 5* all inclusive v Lare za nizsiu ako polovicnu cenu z katalogu. Bat sa te sa ti neujde dovolenka ak nechces ist do konkretneho hotela je blbost ![]()
To jsem takto chtěla udělat
ale začal nás tlačit čas, u dvou termínu se vyprodali letenky. Cena u tohoto termínu trochu klesla
tak jsem na nic nečekala
@Aneťák479 píše:
To jsem takto chtěla udělatale začal nás tlačit čas, u dvou termínu se vyprodali letenky. Cena u tohoto termínu trochu klesla
tak jsem na nic nečekala
Můžu se zeptat, kam to bylo, že vyprodali letenky? V životě se mi to v plné sezoně nestalo. ![]()
@Adrasteia to im mozno povedal niekto z cestovky, aby kupili. Tiez sa mi to zda cudne ![]()
@rodinka4 píše:
@Adrasteia to im mozno povedal niekto z cestovky, aby kupili. Tiez sa mi to zda cudne
No, já si to taky myslím. Když jsem třeba jen tak volala, jaká je situace, tak říkali, pospěšte si, už je málo letenek. A potom když jsem objednávala třeba pár dní předem, tak letenky vždy byly a to jsem třeba vybírala ještě ze třech destinací. No a ve finále jsme seděli v letadle, byli jsme tenkrát vzadu a napočítala jsem ještě 12 volných míst.
A to bylo Řecko v plné sezoně, na přelomu července a srpna.
Ale nevím tedy, kam @Aneťák479 jede, jestli do Turecka, jak se tu někdo bavil, tak tam situaci neznám, protože tam nelétáme. ![]()