Látka na kapsář za postel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2551
28.1.12 12:08

látka na kapsář za postel

Prosím Vás o nějaké tipy a nápady. Vymalovali jsme dcerkám pokojík lila v kombinaci se zelenou, borduru na zdi mají růžovou s princeznami. Potřebuju ušít za postel kapsář na zeď a sháním vhodnou látku (zeď na které kapsář bude je lila), prohledala jsem hodně, ale zatím nenašla nic co by mě zaujalo :nevim: . Našla jsem sice látku s princeznami (podobné těm na té borduře), ale látka byla buď růžová, fialová a nebo žlutá.....a to se mi moc nezdá
Děkuji za nápady a odkazy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
774
28.1.12 12:40

Já bych asi koupila látku v nějaké základní barvě, o které píšeš (lila, zelená, růžová)a pak na to domalovala nějaké vzory nebo obrázky barvou na textil - kytičky, srdíčka, hvězdičky nebo korunky atd…(jednoduché) nebo princezny - když si troufneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.1.12 12:45

Já coby fanda patchworku ti doporučuji stránky podobných šílenkyň. Řada jich současně nabízí celý sortiment věcí na patchwork včetně látek. Ne, nenutím tě do téhle techniky, jen že by sis mohla v nějakém jejich e-schopu vybrat přesně tu látku, co by se ti líbila. Páš patchwork si dost na souladu barev zakládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
28.1.12 13:19
Lu78 píše:
Já bych asi koupila látku v nějaké základní barvě, o které píšeš (lila, zelená, růžová)a pak na to domalovala nějaké vzory nebo obrázky barvou na textil - kytičky, srdíčka, hvězdičky nebo korunky atd…(jednoduché) nebo princezny - když si troufneš ;)

O něčem takovém uvažuju, láká mě zelená látka, a některé kapsy udělat lila nebo růžové a buď tam něco nakreslit nebo jsem objevila nádhené nažehlovačky, tak ty kapsy dozdobit nažehlovačkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat