Látka na kapsář za postel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
látka na kapsář za postel
Prosím Vás o nějaké tipy a nápady. Vymalovali jsme dcerkám pokojík lila v kombinaci se zelenou, borduru na zdi mají růžovou s princeznami. Potřebuju ušít za postel kapsář na zeď a sháním vhodnou látku (zeď na které kapsář bude je lila), prohledala jsem hodně, ale zatím nenašla nic co by mě zaujalo
. Našla jsem sice látku s princeznami (podobné těm na té borduře), ale látka byla buď růžová, fialová a nebo žlutá.....a to se mi moc nezdá
Děkuji za nápady a odkazy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych asi koupila látku v nějaké základní barvě, o které píšeš (lila, zelená, růžová)a pak na to domalovala nějaké vzory nebo obrázky barvou na textil - kytičky, srdíčka, hvězdičky nebo korunky atd…(jednoduché) nebo princezny - když si troufneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já coby fanda patchworku ti doporučuji stránky podobných šílenkyň. Řada jich současně nabízí celý sortiment věcí na patchwork včetně látek. Ne, nenutím tě do téhle techniky, jen že by sis mohla v nějakém jejich e-schopu vybrat přesně tu látku, co by se ti líbila. Páš patchwork si dost na souladu barev zakládá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lu78 píše:
Já bych asi koupila látku v nějaké základní barvě, o které píšeš (lila, zelená, růžová)a pak na to domalovala nějaké vzory nebo obrázky barvou na textil - kytičky, srdíčka, hvězdičky nebo korunky atd…(jednoduché) nebo princezny - když si troufneš
O něčem takovém uvažuju, láká mě zelená látka, a některé kapsy udělat lila nebo růžové a buď tam něco nakreslit nebo jsem objevila nádhené nažehlovačky, tak ty kapsy dozdobit nažehlovačkama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit