Čemu tvořivému se věnujete?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
jo jo před necelýmměsícem mi hráloa začla jsem plést
jeden zkušební svetřík mám hotový, a malímu pltu u naotro z vlny kterou si sám vybral ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak já pletu, háčkuji a hlavně ted pletu košíčky z pedigu. To mně chytlo moc a je to i prakticky využitelné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja pletu,vysivam,vyrabim kosiky z papiru a ted mam v planu naucit se hackovat,tak uvidime
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maluju dětem i sobě na trička a příležitostně (a když je pro koho) dekupážuju. Ještě bych se chtěla naučit drátkování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Háčkuji a vyrábím šperky z korálků, ale teď je bohužel hrozně málo času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já umím plést a háčkovat, čas od času i něco vytvořím ![]()
a teď jsem se pustila do dekupáže - zdobení ubrouskovou metodou. Zatím mám za sebou jen zkušební pokusy, ale už jsem nakoupila materiál a chci se pustit do zdobení krabiček, rekonstrukce starých krámů a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snažím se naučit cokoliv se mi líbí. Momentálně nejvíc háčkuju, zkoušela jsem šít, dělala jsem sukni z tylu, maluju, tvořím z papíru, dělala jsem pár věcí ubrouskovou technikou, no bylo toho už hodně. Taky mám plnou skříň jen svých klumpů na tvoření:oops: .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je spousta věcí, co můžeš dělat
já vyšívám, háčkuju, paličkuju, šiju, pletu košíky z pedigu, dělám mozaiky z kamínků na sklenéné vázy a dělám bižuterii z různých komponentů a korálků. fantazii se meze nekladou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky pletu košíčky z pedigu, je to hezky a praktický už sem jich spoustu rozdala. Ted sem se jeste pustila do háčkování. A taky chodíme malovat olejovejma barvama na plátno, už mám doma 3 obrazy a až se to naučím tak si budu malovat doma, už ted chce po me spoustu lidí obraz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marjanka:
Tricka se mi moc libi. ![]()
Příspěvek upraven 28.01.12 v 10:13
- Citovat
- Upravit
Ja jsem se letos naucila plest, ale bohuzel ted, co syn zacal chodit a padat, na to nemam moc casu.
Snad se to brzy zlepsi. Bojim se, ze zapomenu vsechno, co jsem se naucila.
- Citovat
- Upravit
Scarlett2011 píše:Pletení se nezapomene, to je jako jízda na kole
Ja jsem se letos naucila plest, ale bohuzel ted, co syn zacal chodit a padat, na to nemam moc casu.Snad se to brzy zlepsi. Bojim se, ze zapomenu vsechno, co jsem se naucila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
já plácám fimo… naušničky, přívěsky dokonce se mi to tak rozrostlo, že je i prodávám … moc mě to baví, je to supr relax ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:Scarlett2011 píše:Pletení se nezapomene, to je jako jízda na kole
Ja jsem se letos naucila plest, ale bohuzel ted, co syn zacal chodit a padat, na to nemam moc casu.Snad se to brzy zlepsi. Bojim se, ze zapomenu vsechno, co jsem se naucila.
No, tohle porekadlo na me nikdy neplatilo. Kazdy rok jsem na lyzich a bruslich stala jako poprve v zivote a to mi prave taky vsichni rikali, ze je to jak jizda na kole. ![]()
Ale je pravda, ze na kole jsem jezdit nezapomnela nikdy.
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky.
Tak mě tak napadlo, že se začnu věnovat něčemu tvořivému. Háček je v tom, že jsem na takové věci vždy byla strašné střevo! I přesto bych ráda něco zkusila. Uvažuji o šití, pletení…zkrátka něco, kdy bude výsledek prakticky použitelný. Už jsem byla téměř rozhodnutá vyšívat, ale to si tak můžu udělat ubrus nebo obrázek na zeď.
Napadá vás něco? Věnujete se něčemu podobnému?