Maska pro holčičku skoro 3 roky

2271
26.1.12 23:01

Maska pro holčičku skoro 3 roky

Ahoj, prosím o nápady na masku pro holčičku na maškarní na únor.Chtěla bych masku ve které by se mohla pohybovat, je to od cvičení prcků.Já jsem nějaká bez inspirace, bolí mi přemýšlet :mrgreen: .Napadají mi pouze kraviny :oops: :mrgreen: (pytel mouky,Shrek,Oslík,atd).Dcerka je akční, tak aby se v kostýmu nezabila :mrgreen: .Jinak v rámci možností jsem snad schopná něco udělat, dle vašich rad…Akorát nevím co :oops: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
26.1.12 23:12

Baletka… nebo nějaká víla (aby byla krátká sukýnka)
Jakékoli zvířátko (ouška na čelenku, dozadu na tepláčky přichytit ocásek, namalovat obličej).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
26.1.12 23:17

Moje dcera šla v tomto věku za fotbalistku :-D, koupila jsem na mmb jetej dres, do ruky dostala merunu a šla. :-D Mezi všema těma princeznama byla okouzlující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
26.1.12 23:20

třeba vězenkyně :) oblečeš jí do proužkovaného a nalepíš ji cedulku s číslem.
jestli chceš něco méně šíleného,tak třeba červená karkulka-červené oblečení+košík na houby
pokud má dcera dlouhé vlásky,tak třeba pipi dlouhá punčocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
26.1.12 23:22
Pipet píše:
Baletka… nebo nějaká víla (aby byla krátká sukýnka)
Jakékoli zvířátko (ouška na čelenku, dozadu na tepláčky přichytit ocásek, namalovat obličej).

Baletka by se jí líbila,má ráda baletku z Minimaxu :kytka: .Ale, já jsem „náročná“ :oops: , chci aby byla ta nej :oops: , promin.Chtěla bych pro ní něco neotřelýho
a nějak mi nic nenapadá :oops: .Ale děkuju moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
26.1.12 23:24
Loll píše:
Moje dcera šla v tomto věku za fotbalistku :-D, koupila jsem na mmb jetej dres, do ruky dostala merunu a šla. :-D Mezi všema těma princeznama byla okouzlující.

To věřím, děda by byl nadšenej, ale já bych hynula :oops: , protože fotbal byla modla mého dětství :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
26.1.12 23:25

Co zdravotní sestřička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
26.1.12 23:26
Klarika píše:
třeba vězenkyně :) oblečeš jí do proužkovaného a nalepíš ji cedulku s číslem.
jestli chceš něco méně šíleného,tak třeba červená karkulka-červené oblečení+košík na houby
pokud má dcera dlouhé vlásky,tak třeba pipi dlouhá punčocha.

Vězenkyně není špatnej nápad, šílená jsem dost :mrgreen: za Karkuli tam bude každej prcek, ale ráda se inspiruju názorama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
26.1.12 23:27
chocholka píše:
Co zdravotní sestřička?

Néééé, to jsem já a jí bych to nepřála :oops: ,promin :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
26.1.12 23:29

Udělej z ní malou pistolnici - kovbojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.1.12 23:30

Flinstounovi, ta jejich malá dcerka :) a jako rodiče by jste se taky mohli „namaskovat“ :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
26.1.12 23:32

Teda Adriano, jsi skutečně náročná. :mrgreen:

Co má holčička ráda? Nechceš jí ušít „něco“ z její oblíbený pohádky? Třeba taková Marge Simpson by nebyla špatná, i když na to tříletý dítě asi nekouká… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.1.12 23:38

Nechci kazit radost ale za šreka teď chodí taky každej :) . Ale ten pytel mouky teda :palec: za ten by tam určitě nikdo nebyl. Pokud chceš být originál, držela bych se svého nápadu - popř. vymyslela jinou „potravinu“. Napadlo mě třeba hroznové víno - nafoukat zelené balónky přivázat k sobě a na tělo- na hlavu na zelenou čepku přišít šťopku. Ale pro malé dítě to asi není moc vhodné viz. praskání baónků :mrgreen: ale takových půjde vymyslet určtitě spousta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.1.12 07:15

a co za indiánku :roll: nebo letuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
27.1.12 21:42
Adriana píše:
chocholka píše:
Co zdravotní sestřička?
Néééé, to jsem já a jí bych to nepřála :oops: ,promin :kytka:

Omlouvat se nemusíš.Já jsem taky zdrav. sestřička.Moje holky byly obě za sestřičku,proto mě to napadlo a hlavně byly originální. Žádná jiná tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat