Maska pro holčičku skoro 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
27.1.12 21:50
chocholka píše:
Adriana píše:
chocholka píše:
Co zdravotní sestřička?
Néééé, to jsem já a jí bych to nepřála :oops: ,promin :kytka:
Omlouvat se nemusíš.Já jsem taky zdrav. sestřička.Moje holky byly obě za sestřičku,proto mě to napadlo a hlavně byly originální. Žádná jiná tam nebyla.

Fakt?Já právě projížděla dětský kostýmy co jdou koupit na netu a sesterských kostýmu tam bylo hodně…Ale uvažuju na sálovou sestrou(materiál by šel sehnat) nebo doktorem ze sálu, i s rouškou, zelenýma hadříkama a třeba fonenďákem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.1.12 21:53
Klarika píše:
třeba vězenkyně :) oblečeš jí do proužkovaného a nalepíš ji cedulku s číslem.
jestli chceš něco méně šíleného,tak třeba červená karkulka-červené oblečení+košík na houby
pokud má dcera dlouhé vlásky,tak třeba pipi dlouhá punčocha.

Koukala jsem na netu na kostýmy pro děti a mezi vílama a princeznama byl i vězeň 8o .To jsem docela koukala, ale jako nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.1.12 21:57

Tak jsem dneska sjela prodejny kostýmů pro děti na netu, šmírovala fotky co vyhledal Google z karnevalů a nic nenašla :,( .Nic co by se mi líbilo.Ach jo, přece nepůjde za princeznu :zed: :zed: :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
27.1.12 21:57

Adriano holkám budou taky 3 roky a taky stále dumám, ale ta nejstarší osmiletá má doma pěkný kostým čarodějnice, tak jsem na netu objevila kostýmky malých čarodějniček a na obrázku to vypadá moc hezky. Zkusím pohledat odkaz.
Holky moc vlásků právě nemají, tak by z nich princezny být nemohly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
27.1.12 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.1.12 22:00
Andris píše:
Adriano holkám budou taky 3 roky a taky stále dumám, ale ta nejstarší osmiletá má doma pěkný kostým čarodějnice, tak jsem na netu objevila kostýmky malých čarodějniček a na obrázku to vypadá moc hezky. Zkusím pohledat odkaz.
Holky moc vlásků právě nemají, tak by z nich princezny být nemohly. :)

Já na ně koukala, myslím ty kostýmy.Jsou krásný, ale.. Já vím, že jsem strašná, ale chci něco neotřelýho :oops: .|Tak naše by za princeznu mohla, vlasy má po lopatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.1.12 22:02
Andris píše:
http://www.levneptakoviny.cz/…ween-modern/

Jo, ten se mi líbil taky,hlavně ta kabelka :mrgreen: ,tu bych jí pak zabavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
27.1.12 22:02

To tě chápu, tak su zvědavá, za co nakonec pujde, držím moc pěstičky, ať něco hezkého vybereš, třeba se nakonec já inspiruju od tebe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.1.12 22:05
Andris píše:
To tě chápu, tak su zvědavá, za co nakonec pujde, držím moc pěstičky, ať něco hezkého vybereš, třeba se nakonec já inspiruju od tebe. :lol:

No zaúkolovala jsem i naše, tak uvidíme…Zatím je v kurzu pytel mouky, sálová sestra a doktor „operatér“.Ale ještě hooodně popřemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
27.1.12 22:09

A co „bílá paní“ nebo „víla Amálka“ nebo „maková panenka“ nebo „motýl“? Dokážu si představit komplet vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.1.12 22:18
Trojlístek píše:
A co „bílá paní“ nebo „víla Amálka“ nebo „maková panenka“ nebo „motýl“? Dokážu si představit komplet vše ;)

Amálka by šla, akorát nevim jak udělat vlasy, malá je hnědovlasá…Jednou už jsem jí dělala paruku čertíka, ale makala jsem na ní fakt každej večer 14 dní…A paruky mají ošklivý, co jsem viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
27.1.12 22:31
Adriana píše:
Trojlístek píše:
A co „bílá paní“ nebo „víla Amálka“ nebo „maková panenka“ nebo „motýl“? Dokážu si představit komplet vše ;)
Amálka by šla, akorát nevim jak udělat vlasy, malá je hnědovlasá…Jednou už jsem jí dělala paruku čertíka, ale makala jsem na ní fakt každej večer 14 dní…A paruky mají ošklivý, co jsem viděla.

Tak udělala bych to komplet takto:

• nevadí, že má hnědé vlásky, dají se sehnat pramínky na sponkách (viděla jsem kdysi v drogerii) a stačí jich pár na malou hlavičku
  • na nožičky bílé piškoty (jsou to kožené cvičky a nožička je v tom krásná)
  • pokud bude chladněji tak i punčochy
  • na tělíčko bílé dlouhé rozšířené tílko, na které bych našila kytky (látkové, umělé) aby to mělo tvar jako má Amálka nebo našila kanýr (tak to má myslím Amálka originálně), pokud bude chladněji myslela bych i na nějaké bílé bolerko
  • na hlavičku nezapomenout na ten věnec z modrých kytek (opět bych se podívala co je k mání po galanteriích a květinářstvích).

Co říkáš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
28.1.12 10:03
Adriana píše:
Klarika píše:
třeba vězenkyně :) oblečeš jí do proužkovaného a nalepíš ji cedulku s číslem.
jestli chceš něco méně šíleného,tak třeba červená karkulka-červené oblečení+košík na houby
pokud má dcera dlouhé vlásky,tak třeba pipi dlouhá punčocha.
Vězenkyně není špatnej nápad, šílená jsem dost :mrgreen: za Karkuli tam bude každej prcek, ale ráda se inspiruju názorama :mrgreen:

Já jsem taky šílená a mám ráda originalitu :mrgreen: Já jsem na ZŠ šla za Morticii z Adamsovy rodiny.Ale na to asi tvoje holčička nemá ještě tak dlouhé vlasy :think: ještě zkusím popřemýšlet a když mě něco napadne,tak písnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
28.1.12 10:10
Andris píše:
Holky moc vlásků právě nemají, tak by z nich princezny být nemohly. :)

Mám syna 1,5 roku a o tři měsíce staršího synovce.V létě jdeme taky na maškarní a vymyslela jsem jim,že půjdou za včelí medvídky (Čmelda a Brumda) :D Koupím bílé bodyčka bez rukávu,barvy na textil a udělám proužky.Pak vezmu štrample a trička s dlouhým rukávem nabarvím je na černo (To jim oblíknu první a na to pak bodyčko) na čelenky přidělám tykadla.A křídla chci udělat,tak že z drátů udělám konstrukci-na ně natáhnu bílé silonky a připevním,jako aktovku.Když jsou dvě děti tak se fajně vymýšlí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
28.1.12 17:25

Tak já letos pro dcerku vymyslela, že půjde za sluníčko. Sice pořád chtěla za Šmoulinku, ale počítám, že tam určitě nějaká bude. Budu jí dělat žlutou TUTU sukýnku podle této paní k tomu žluté nebo bílé tričko a bílé štramplíky. Na hlavičku vyrobíme čelenku z kousku sešité gumy, na kterou připevníme sluníčko namalované na tvrdém kartonu ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat