Látkovky protékají

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
14.2.22 02:50

Látkovky protékají

Ahojte. Jsem nešťastná. Syn bude mít v dubnu 3 roky, po několika měsících suchých nocí se začal znovu počurávat (změnil se mu spací režim, nechodí spát po obědě, v noci tudíž spí někdy skoro 12h). Myslela jsem, že ušetřím, nechtěla jsem kupovat už jednorázovky, tak jsem mu nasadila látkovky (koupeno ještě před porodem, využíváno na střídačku s jednorázovkama pro kožní potíže). Látkovky jsou all in one, od bobánka, systém patentek, takže i rostoucí. Jenže dost protékají. Je možné, že už prostě tu ranní bombu nezvládají? Má komplet mokré pyžamo, polštář, prostěradlo, k tomu odkopaný. Bojím se mu je zapínat na fest, má ji ráno vyrýsovanou na zadečku, ale i tak mu vepředu odstává (strčím do škvírky několik prstů). Je možné, že už mu je malá nebo opravdu špatně dotahuju? Děkuji za rady a typy zkušenějších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4955
14.2.22 04:12

Myslím, že už to množství nepojmou. Večer má určitě větší bříško, než ráno, takže tam logicky vznikne mezera. Zkusila bych dát jednorázové a uvidíš, jestli to bude lepší. Ono to zase taková úspora není, jestli potřebuje jen jednu plenku na den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
14.2.22 06:24

Buď bych do ní přidala ještě nějakou savou vkládačku, nebo ho uprostřed noci vzbudila a dala ještě vycurat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
14.2.22 07:10

Podle mě to už nepojmou, 3 leté dítě bude mít větší nálož než mimino a mě ani u mimin ta jedna latkovka na noc nestačila, musela sem měnit častěji, aby neprotekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.2.22 07:26

Normálne denné AIO (navyše bobanek, čo neni úplne najlepšie hodnotená značka) nestačia ani oveľa menším deťom na noc. Určite nie ak tam púšťa plnú nálož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
14.2.22 07:41
@besynka píše:
Ahojte. Jsem nešťastná. Syn bude mít v dubnu 3 roky, po několika měsících suchých nocí se začal znovu počurávat (změnil se mu spací režim, nechodí spát po obědě, v noci tudíž spí někdy skoro 12h). Myslela jsem, že ušetřím, nechtěla jsem kupovat už jednorázovky, tak jsem mu nasadila látkovky (koupeno ještě před porodem, využíváno na střídačku s jednorázovkama pro kožní potíže). Látkovky jsou all in one, od bobánka, systém patentek, takže i rostoucí. Jenže dost protékají. Je možné, že už prostě tu ranní bombu nezvládají? Má komplet mokré pyžamo, polštář, prostěradlo, k tomu odkopaný. Bojím se mu je zapínat na fest, má ji ráno vyrýsovanou na zadečku, ale i tak mu vepředu odstává (strčím do škvírky několik prstů). Je možné, že už mu je malá nebo opravdu špatně dotahuju? Děkuji za rady a typy zkušenějších…

Dcera měla plíny na noc do tří. Kupovala jsem DM nature plíny za 159Kč, 30ks. Pojali za noc vše. žádná velká investice. Ty látkovky to fakt asi nepojmou takovou nálož od tříleťáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
14.2.22 07:50

Nemuzes ho vzit treba o pulnoci na zachod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8610
14.2.22 07:55

Tak to vem logicky. Jsou dělané na mimina, max menší batolata. Takže tříletýmu dítěti nejen, že nesedí, ale ani to nepojmou. Pokud má jednu plinku na den, tedy noc, tak tě jednorázový nijak nezruinuji. K čemu je mu tlacici plinka, když je stejně komplet mokrej.. navíc to ani nemůže být pohodlný. Náš si. lebedi v jednorazu, použijeme dvě plínky na den, pro dvě děti na noční spaní. Takže ten balík vydrží dost dlouho. Nejakej zbytek latkovek mám taky doma, zkoušela jsem ale protekly a tlačily, nesedely. Navíc syn byl opruznej, jak byl celou noc v tom mokrým. Paradoxně jako mimino byl opruzenej z jednorázové, proto jsme přešli na látkový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
14.2.22 09:43

@besynka vzbud ho uprosted noci, nebo brzo ráno na čůrání, někomu to pomáhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.2.22 14:40
@welovefashion píše:
@besynka vzbud ho uprosted noci, nebo brzo ráno na čůrání, někomu to pomáhá ;)

Několikrát jsem tak udělala, pak strašně zdlouhavě usínal :,( Pokud se vzbudi sám, tak samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14560
14.2.22 14:44

Bobanek plenky jsme měla moc rada, jsou i celkově mírně větší než jiné AIO, ale triletak už vyprodukuje nějaké množství :lol: bud to budeš muset vycpat na maximum, klidně tam dej i nějaký menší frote ručník, nebo se na to vyto a kup jednorázové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22304
14.2.22 14:52

Ja naopak latlovala celou dobu, ale jak dite preslo uz jen na 1 plenu denne na noc, tak jsem zacala pouzivat jednorazove, protoze pak prat jen treba 3 pleny, tak to se mi nechtelo zapinat pracku kvuli tomu (to uz neni ani ekonomicke) a nechat to dyl nez tri dny, tak to uz je zas humac. Jestli uz nechces kupovat plenky, tak bych spis davala vycurat tesne pred spanim a 1 za noc. Treba kdyz jdes spat. Pote uz to nejspis zvladne do rana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
14.2.22 16:47
@besynka píše:
Několikrát jsem tak udělala, pak strašně zdlouhavě usínal :,( Pokud se vzbudi sám, tak samozřejmě…

Kup jednorázovky…bude tě to stát asi 150-200Kč na měsíc a nekomplikuj si zbytečně život :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
14.2.22 21:03
@besynka píše:

co já jsem vypozorovala u syna takto okolo 3 let, tak se počůrával jedině, když se ráno vyvaloval v posteli, takže bylo fakt dobré hned jak se poprvé vzbudil ho rychle šoupnout na nočník, klidně vedle postele a pak se mohl ještě doležet :-)

Jo pak je taky dobré nedávat na noc pít, ale to by ten můj nevydržel, je hroznej žbrunda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí