Laver cup

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2217
20.9.17 10:12

Laver cup

Ahoj, je to nějaký tenisový nadšenec/nadšenkyně? Chystá se někdo na Laver cup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
20.9.17 10:14

V jakém termínu je turnaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
20.9.17 10:52

Turnaj je od pátku do neděle. Jenže to je akce jen pro smetánku, cena lístků astronomická :zed: budu se muset spokojit s ČT sport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.17 11:08
@Hannah345 píše:
Turnaj je od pátku do neděle. Jenže to je akce jen pro smetánku, cena lístků astronomická :zed: budu se muset spokojit s ČT sport

tak cenu 4500 Kč na 3 dny skvělého tenisu nepovažuju za astronomickou částku :nevim:

Bohužel mám na to dobu jiný program, ale jinak bych hned šla.

• Citovat
  • Upravit
125
20.9.17 11:24

4500 tisíce dávám za 3denní lístek na Formuli 1 v Maďarsku na tribuně do zatáčky před cílem. Takže bych řekl, že je co celkem přijatelná cena když tam budou vidět esa jako Federer nebo to jsem alespoň slyšel ve večerních zprávách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.9.17 13:43

My tam byly s maminou včera a mamina ještě v sobotu s tátou a byla to paráda :dance: A musím říct, že celý tři dny bych to asi nezvládla. Čtyři zápasy za den, a to vlastně zkrácený, jsou fakt záhul :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
25.9.17 13:44

A teda jako mezi smetánku se rozhodně nepočítám. Daly se pořídit vstupenky i za normální cenu. Sice výš, ale on se ten stejně z výšky sleduje lépe, než sedět přímo vedle kurtu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36504
25.9.17 19:41
@lucenka píše:
tak cenu 4500 Kč na 3 dny skvělého tenisu nepovažuju za astronomickou částku :nevim:Bohužel mám na to dobu jiný program, ale jinak bych hned šla.

přesně. Vidět špičky tenisu a tenisové legendy, to není vysoká částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová