Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem kratce po rozchodu. Po druhe v zivote zamilovana. Neda se rict, ze rozchod, domluvili jsme se ze se budeme vidat za jinym ucelem. Je mladsi a chce si zivot uzivat… a ja zas tatsi a nezakazovala bych mu to. To ale nevadi. Spis kdyz spolu komunikujem, nikdy predtim me neoslovil jmenem, nyni to dela a zdrobnele. Je to nejaky naznak nebo si toho nemam vsimat.
Jak dlouho jste spolu byli? Asi bych si toho nevšímala. On když chlap řekne, že si chce užívat, tak si fakt chce užívat. Když my tu pravdu nerady slyšíme, no. Pořád doufáme, že jsme ty jediné ![]()
Tak „naznak“ neceho to muze byt… ale rozhodne si nemyslim, ze by sis na zaklade toho mela delat nejake nadeje, ze to znamena, ze te ve skutecnosti miluje. Mozna proste mate ted jiny vztah, tak ti jinak rika.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem kratce po rozchodu. Po druhe v zivote zamilovana. Neda se rict, ze rozchod, domluvili jsme se ze se budeme vidat za jinym ucelem. Je mladsi a chce si zivot uzivat… a ja zas tatsi a nezakazovala bych mu to. To ale nevadi. Spis kdyz spolu komunikujem, nikdy predtim me neoslovil jmenem, nyni to dela a zdrobnele. Je to nejaky naznak nebo si toho nemam vsimat.
On ti nikdy neřekl jménem?! A to ti říkal miláčku nebo jak?
Osobně bych rozchod napůl nezvládla. Buď vztah nebo nic. Já bych se přesně jako ty nechala oblbovat a panáček by měl volnost. Tak ať ji má. Však on se najde jinej a lepší!
Nikdy tě neoslovil jménem? No jasně, co kdyby se spletl. Nějaký ten „miláček“ nebo „zlato“ je univerzální. Teď už jste si vyjasnili, že nejsi jediná, takže když tě omylem osloví jiným jménem, tak už se nic neděje.