Plešatění nahoře

512
19.9.17 14:15

Plesateni nahore

Chci se zeptat, jestli existuje lek na predpis, po kterem se vlasy uzdravi a obnovi jejich rust v kratkem casovem useku. Jsem posledni roky pod velkym stresem, nepravidelnost jidla nekdy uplna nechut k jidlu. Nemam nijak zvlast velke vykyvy vahy, ale behem tydne treba tei kila zhubnu, pak naberu a dokola. No a vsimla jsem si, ze se mi u pesinky delaji plesky a dorusta v tom miste velmi malo vlasu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
19.9.17 14:33

Léky? Ne.

Pomůže naučit se stres lépe kompenzovat a aktivně měnit to, co ho způsobuje. Třeba v psychoterapii. A pochopitelně pravidelně jíst dostatečně výživově hodnotné jídlo.

Respektive jako doplňová léčba mohou pomoci antidepresiva, ale samy o sobě, bez úpravy psychiky a životního stylu moc nezvládnou.

A projistotu si zajděte i na tu endokrinologii, příliš dlouho skladované stresové hormony mohou dost aktivně poničit i hmatatelnější části těla -takže vaše padání vlasů může mít i závažnější příčiny, které svádíte „jen na stres“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
19.9.17 15:26

@Pampelinka přípravky podle mě nepomůžou je to vlivem hormonů a životního stylu, je důležité řešit příčinu - nechat si udělat hormonalni profil, krevní testy, zdrave vyváženější jidlo a hlavně psychicka pohoda :-)

• Citovat
  • Upravit
1188
19.9.17 15:59

Alpicort F - je to vodička a je na předpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat