Lázně Mšené

2
15.4.13 08:16

Lázně mšené

Ahoj,
chtela jsem se zeptat, jestli tu ma nekdo zkusenost s pobytem v laznich Msene. Jedu tam v kvetnu a moc se tesim. Jak se tam libilo vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7449
15.4.13 08:25

Dostali jsem s manželem poukaz do lázní jako svatební dar a popravdě, když jsme tam přijeli, říkali jsme, že se nám dotyčný chtěl pomstít. Pokud neproběhla rekonstrukce (byli jsme tam před 4 lety), tak bych znovu nejela. Jídelna z dob dávného komunismu, jídlo celkem šlo. Ubytování tak nějak, ale na to, kolik by nás to stálo, to bylo hodně podprůměr. A procedury v pořádku, jen mi vadilo - když už to nabízejí mimo jiné jako relaxaci pro páry a vyloženě nabízejí procedury jako svatební dar, tak jsem si myslela, že bude alespoň masáž společná. Takhle všechno odděleně…

Takže za mě, bez rekonstrukce, ani za nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
15.4.13 08:28

Jojo, byli jsme tam loni v létě, ubytování v soukromí. Líbilo se nám, ale nebyli jsme na žádných lázeňských procedurách, takže kvalitu poskytovaných služeb nemůžu soudit. Dělali jsme hlavně výlety po okolí. Ale lázeňské budovy i park jsou velmi pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.4.13 08:39

Ahoj, dnes jsem tu poprvé a hned mi padlo tohle téma do oka :). I já musím souhlasit, že je to tam moc pěkné. Proběhly rekonstrukce. Já tam byla letos v únoru a super. pokoje čisté, příjemně zařízené. Co se týče procedur, tak to byla úplná bomba, starali se o nás (byla jsem s kámoškou), jak o vlastní :). Jídlo taky moc dobré, trošku jsem tam přibrala, protože porce byly většinou jak pro dva. Já se tam určitě vypravím znova. Peníze to rozhodně vyhozený nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65487
15.4.13 09:00

Já ne ale kolegyně z práce byla nedávno a moc si to chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150
15.4.13 10:09

Moje babička na ně nedá dopustit, ale nevim jak se tam líbí mladým :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.4.13 10:46

Já fakt kudy chodim, tudy doporučuju. Hlavně je tam taková rodinná atmosféra. Všichni jsou milí a ochotní. Na nic se nedá stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.4.13 21:05

Moc dekuju za vsechny reakce. Jeste mi poradte, co vsechno zkusit? A taky co si sbalit sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.11.19 17:12

i tak se dá

Také jsem se těšila do lázní. S kamarádkami jsme si objednali výkendový pobyt za 3500 na osobu. Den před odjezdem jsem ale měla teplotu přes 38 stupňů a tak jsem tam zavolala, omluvila se pro nemoc a požádala o storno. Paní mi řekla, že stornopoplatek je 500, což není málo.
Jaké však bylo moje překvapení, když jsem dostala zprávu, že podle obchodních pravidel si můžou stornovat až 100% z ceny, což činí, takže za to, že jsem tam nejela s chřipkou se mi odvděčili tím, že si nechali celou částku.
Obrázek si udělajte sami, já už rozhodně nikomu Mšené Lázně nedoporučím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.23 19:32

Odmítnutá péče

Péči v Lázních Mšené bohužel nemohu hodnotit, protože nám byla odepřena. Přihlásil jsem se maminku na základě poukazu na komplexní péči od VZP s diagnózou, kterou mají lázně ve svém indikačním seznamu. Pár dní vypadalo vše bezproblémově, ale pak mně z lázní zavolali, že se tam maminku zdráhají vzít, protože je stará a nemocná. Podivil jsem se tomu přístupu - jinak by jí ošetřující lékař asi lázně nenavrhl a pojišťovna neschválila - a chtěl si o tom promluvit s vedoucí lékařkou. Byl mně přislíben telefonát od MUDr. Kolářové, ale místo něj přišla strohá esemeska, že lázně vracejí poukaz pojišťovně. Dva aspekty této kauzy mně přijdou zarážející. Jednak to, že chtějí Lázně Mšené zřejmě pečovat jen o mladé a zdravé pacienty. Jednak to, že primářka nenajde čas (či odvahu?) své rozhodnutí vysvětlit ústně. Budu navrhovat VZP, aby Lázně Mšené vyškrtla ze seznamu zařízení poskytujících komplexní péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.4.25 15:48

Je v lázních mšené sauna společná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
20.4.25 19:05

@Dokyn Je možné zarezervovat si saunu pro celou skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.4.25 09:41

Jsem sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie