Jaké lázně či ozdravovny pro nemocné děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
18.5.15 14:16

Lázně prosím info

Ahoj ženy,
uvažuji o lázních, děti, hlavně ten mladší bývá dost nemocný, tak proč to nevyužít. Má sice čerstvě 2roky, tak nevím, jestli některé procedury zvládne, dcerka má 5.No doktorka mi dnes říkala, že ať řeknu kam a ona mi je napíše nebo i ozdravovny, jaký je v tom prosím rozdíl? Jinak uvažuji mezi Luhačovicemi a Jeseníky. A ještě mě zajímá na kolik asi lázně vyjdou. Díky moc Lucík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
352
18.5.15 14:32

Ahoj, my jsme byli letos prelom brezen-duben v Jeseníku. Do ozdravovny muzou jet i deti, ktere byvaji casto nemocne, ale neleci se v zadne jine odborne ambulanci. Aby ti lazne hradila poj., musi dite dochazet i do nejake specializovane ambulance-napr. alergologie, neurologie, atd. Dcera to mela komplet zdarma, ja jsem hradila za kazdy den 100Kc, ten poplatek se hradi jen v sezonu, takze ja jsem to platila az od 1.4., dny v breznu jsem mela taky zdarma, stravu a ubytovani. Taky jsme se meli rozhodovat mezi Luhackama a Jesenikama a kvuli vzduchu jsem urcite chtela Jeseniky, jsou to hory, Luhacky jsou mesto. Staci tak? Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.5.15 14:44
@Anemary píše:
Ahoj, my jsme byli letos prelom brezen-duben v Jeseníku. Do ozdravovny muzou jet i deti, ktere byvaji casto nemocne, ale neleci se v zadne jine odborne ambulanci. Aby ti lazne hradila poj., musi dite dochazet i do nejake specializovane ambulance-napr. alergologie, neurologie, atd. Dcera to mela komplet zdarma, ja jsem hradila za kazdy den 100Kc, ten poplatek se hradi jen v sezonu, takze ja jsem to platila az od 1.4., dny v breznu jsem mela taky zdarma, stravu a ubytovani. Taky jsme se meli rozhodovat mezi Luhackama a Jesenikama a kvuli vzduchu jsem urcite chtela Jeseniky, jsou to hory, Luhacky jsou mesto. Staci tak? Pa

ahoj,
my chodíme k alergologovi-imunologovi. Určitě stačí, děkuji. Jen se ještě zeptám, jak dlouho to tak trvá, chtěla bych jet tak v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
18.5.15 16:58

@llucika my se vrátili z Luhačovic min. týden. Byla jsem tam s prckem co má 20 měsíců a bylo to pro něj dost náročné, první týden a něco zvládal dobře, potom se sekl a nakonec i onemocněl, takže jsme to pro nemoc ukončili dříve (po 16 dnech). Pokud chceš jet v září, tak je dost možné, že už termín nikde nebude. Jinak s Luhačovicemi jsem byla velmi spokojená, co se týče procedur, personálu, ubytování i jídla. Za poplatek za to, že jedeme v sezoně jsem platila necelých 5000 Kč plus samo další útrata tam a tak. Pokud se rozhodneš někam jet, tak třeba v Luhačovicích je dobré si první zavolat a zkusit rezervovat termín, který chceš, poté odnést žádost co vystaví dr na pojišťovnu. Poukaz pokud to pojištovna schválí platí půl roku a do té doby musíš lázně min. zahájit (nevím zda i dokončit). Pokud by ses na cokoli chtěla co se týče Luhačovic zeptat, tak se klidně ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
18.5.15 17:02

Do lázní musíš nastoupit do půl roku od podání návrhu. V Jeseníku i v Luhačovicích je pobyt na 4 týdny. Dítě tam absolvuje inhalace, skupinové cvičení, plavání v bazénu, koupele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.5.15 18:23
@Vermun píše:
@llucika my se vrátili z Luhačovic min. týden. Byla jsem tam s prckem co má 20 měsíců a bylo to pro něj dost náročné, první týden a něco zvládal dobře, potom se sekl a nakonec i onemocněl, takže jsme to pro nemoc ukončili dříve (po 16 dnech). Pokud chceš jet v září, tak je dost možné, že už termín nikde nebude. Jinak s Luhačovicemi jsem byla velmi spokojená, co se týče procedur, personálu, ubytování i jídla. Za poplatek za to, že jedeme v sezoně jsem platila necelých 5000 Kč plus samo další útrata tam a tak. Pokud se rozhodneš někam jet, tak třeba v Luhačovicích je dobré si první zavolat a zkusit rezervovat termín, který chceš, poté odnést žádost co vystaví dr na pojišťovnu. Poukaz pokud to pojištovna schválí platí půl roku a do té doby musíš lázně min. zahájit (nevím zda i dokončit). Pokud by ses na cokoli chtěla co se týče Luhačovic zeptat, tak se klidně ptej.

No uvažuji, jestli ještě nepočkat, malý měl dva roky min. týden, moc nemluví, ale rozumí všemu. Ale mám strach, aby spolupracoval a bylo to k užitku, nevím jesttli nepočkat do jara. Navíc, když vidí někoho cizího je přilepený na mě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
19.5.15 08:29

@llucika Tak stejne ty procedury budes absolvovat s nim, jako ze tam budes u toho, tak treba by to bylo ok. S tou rezervaci maji holky pravdu, na to jsem zapomnela, zavolej si tam co nejdriv, kdo vi, jestli vas letos jeste vezmou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
19.5.15 08:33

@Anemary já to se synem taky absolvovala a stějně to po cca 10 dnech začal bojkotovat a mohla jsem se stavět na hlavu…A já bych teda jela jen v době kdy je jakási jistota pěkného počasí. Určitě ne na podzim či v zimě. To dítě to tam pak téměř zboří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí