Lze rozpustit probiotika BIOPRON ve vodě?

ity
535
18.5.15 13:41

lze rozpustit probiotika BIOPRON ve vode????

Holky, jak je to?? Dite mi to nepolkne cely…:(( Muzu rozpustit ve vode a to aby pak vypila, nebo jak to do deti cpete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
18.5.15 13:50

Nedávno jsem pro dcerku pořídila tento BIOPRON a dostávala jsem to do ní tak, že jsem tu kapsly otevřela a vždycky jí trochu nasypala na lžičku při obědě. Je to potvůrka a nechtěla mi to vypít rozpuštěné ani v sirupu, čaji či džusu, ale s jídlem to po troškách snědla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
18.5.15 13:54

@masa.dis takze muze jen ten prasek uvnitř??? Ten obal není dulezity???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
18.5.15 13:57
@ity píše:
@masa.dis takze muze jen ten prasek uvnitř??? Ten obal není dulezity???
…ta kapsle je jen obal na probiotikum vevnitř. Je to myslím i psané v příbaláku, že se kapsle může vysypat do polotuhé stravy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
18.5.15 13:58

Ty kapsle jsou vysypávací, prášek smícháš na lžičce s UM nebo MM nebo přimícháš do jídla, pití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verinka13
18.5.15 13:58

Co se píše v příbalovém letáku??? Já bych to dávala rozhodně bez obalu ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
18.5.15 14:08

Normálně jsem kapsli otevřela a obsah vysypala do vody, polévky, mléka… čehokoli.. Jinak netuším, jak bych to 1,5 ročního dítěte tenkrát dostala jinak:)
Teď máme dokonce taky od Biopronu sáčky, kde je rovnou sypká směs, která se sype do jídla.. Ale ve výsledku je jedno, zda otevřeš sáček nebo kapsli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
18.5.15 14:19

@verinka13 prave se tam nic nepise…:-) @mikinka18 @Lejaa @masa.dis diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
18.5.15 14:47

Já mám doma BIOPRON - vysypávací sáčky, je to sice pálka jak blázen, fakt drahý, ale zkoumali jsme s magistrou v lékárně složení všech těch biopronů a ty vysypávací sáčky mají NEJŠIRŠÍ složení těch lactobacilů atd…myslím z těch biopronů, které jsou určené DĚTEM - takže já to dávám i mému 8miletému synovi, když je marod a bere atb…na lžící to rozpustím v troše vody, džusu a šup do pusy, spolne to a zapije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
18.5.15 14:55

Ahoj, já doteď dávám svému 3,5 letému synovi do šťávy, zamíchám a plastovou stříkačkou od MUROFENu do pusy :)… Dávám to i jako prevenci… Vím, že to vypije všechno a jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí