Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, jak je to?? Dite mi to nepolkne cely…:(( Muzu rozpustit ve vode a to aby pak vypila, nebo jak to do deti cpete??
Nedávno jsem pro dcerku pořídila tento BIOPRON a dostávala jsem to do ní tak, že jsem tu kapsly otevřela a vždycky jí trochu nasypala na lžičku při obědě. Je to potvůrka a nechtěla mi to vypít rozpuštěné ani v sirupu, čaji či džusu, ale s jídlem to po troškách snědla.
@masa.dis takze muze jen ten prasek uvnitř??? Ten obal není dulezity???
@ity píše:…ta kapsle je jen obal na probiotikum vevnitř. Je to myslím i psané v příbaláku, že se kapsle může vysypat do polotuhé stravy…
@masa.dis takze muze jen ten prasek uvnitř??? Ten obal není dulezity???
Ty kapsle jsou vysypávací, prášek smícháš na lžičce s UM nebo MM nebo přimícháš do jídla, pití
Co se píše v příbalovém letáku??? Já bych to dávala rozhodně bez obalu ![]()
Normálně jsem kapsli otevřela a obsah vysypala do vody, polévky, mléka… čehokoli.. Jinak netuším, jak bych to 1,5 ročního dítěte tenkrát dostala jinak:)
Teď máme dokonce taky od Biopronu sáčky, kde je rovnou sypká směs, která se sype do jídla.. Ale ve výsledku je jedno, zda otevřeš sáček nebo kapsli ![]()
@verinka13 prave se tam nic nepise…:-) @mikinka18 @Lejaa @masa.dis diky:-)
Já mám doma BIOPRON - vysypávací sáčky, je to sice pálka jak blázen, fakt drahý, ale zkoumali jsme s magistrou v lékárně složení všech těch biopronů a ty vysypávací sáčky mají NEJŠIRŠÍ složení těch lactobacilů atd…myslím z těch biopronů, které jsou určené DĚTEM - takže já to dávám i mému 8miletému synovi, když je marod a bere atb…na lžící to rozpustím v troše vody, džusu a šup do pusy, spolne to a zapije
Ahoj, já doteď dávám svému 3,5 letému synovi do šťávy, zamíchám a plastovou stříkačkou od MUROFENu do pusy
… Dávám to i jako prevenci… Vím, že to vypije všechno a jsem spokojená ![]()