Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muzu Te uklidnit. Mam taky 6 leteho syna a rocni „mimino“. A nekdy ze srandy jsem mu tam sahala, ze zkontrulujeme fontanelu ( bez sirsiho kontextu to zni pitome, uznavam) a ma tam taky mistecko, ze presne vis, ze tam byla.
@Nick.na.emimimo Jo???
Tak to jsem.rad ale v tom nejsme sami ![]()
On to tam má. uplne přesně ten tvar řekla. bych tak 3×2…😁 😁 😁 🙈Proste když jedu od čela tak je cítit naprosto znatelně…
Dřív jsem.si toho nevšimla tak mi to překvapilo…
Před rokem bylna rtg hlavy -spadl na beton a nikdo nic neříkal takže jako vše. oki
A lebku museli vidět na tom snímku celou že jo ![]()
Ale mě spíš jen zajimalo jestli to má. nekdo taky
![]()
@Téte1992 píše:
@Nick.na.emimimo Jo???Tak to jsem.rad ale v tom nejsme sami
On to tam má. uplne přesně ten tvar řekla. bych tak 3×2…😁 😁 😁 🙈Proste když jedu od čela tak je cítit naprosto znatelně…Dřív jsem.si toho nevšimla tak mi to překvapilo…
Před rokem bylna rtg hlavy -spadl na beton a nikdo nic neříkal takže jako vše. oki
A lebku museli vidět na tom snímku celou že jo
Ale mě spíš jen zajimalo jestli to má. nekdo taky
Jako právě ze tim, ze mame to mimino, u kteryho to syn videl, tak jsme ve srande zkouseli i jemu a uplne se slysim, jak rikam muzi, ze uplne presne vim, kde to bylo, ze je to citit na pohmat.
@Sadman píše:
Přes tu propadlinu v jeho lebce vás sledují ufouni.
Dobrej materiál
to dávají někde do kafe? ![]()
Cauky.
Lidičky mám takový dotaz spis že zvědavosti… 
Prohlížela jsem i hlavu a jak sem tak jezdila prstama tak sem si všímla, že má jakoby v místě kde měl fontanelu to pořád hmatatelne…Samozřejmě to má srostlé má tam normalne lebku že jo.Ale ze mi trochu překvapilo, že má jakoby zachovalý ten tvar…Proste když mu jedu po té lehce tak v místě kde byla fontanela tak je ta lebka taková propadlejsi trochu a je to ve tvaru té fontanely 
Spíš mi to jen prekvapilo..
Děkuji a přeji krásný večer…
Mam.syna 6 let.Dnes jsem ho prohlížela od. klistat byli jsme na chatě a lítal tal v trávě.
Tak se chci zeptat mají to vaše děti taky tak? Já vím že každé dítě má tvar lebky jiný…