Lebka ditete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Téte1992
14.5.23 20:54

Lebka ditete

Cauky. :) Lidičky mám takový dotaz spis že zvědavosti… ;)
Mam.syna 6 let.Dnes jsem ho prohlížela od. klistat byli jsme na chatě a lítal tal v trávě. ;) Prohlížela jsem i hlavu a jak sem tak jezdila prstama tak sem si všímla, že má jakoby v místě kde měl fontanelu to pořád hmatatelne…Samozřejmě to má srostlé má tam normalne lebku že jo.Ale ze mi trochu překvapilo, že má jakoby zachovalý ten tvar…Proste když mu jedu po té lehce tak v místě kde byla fontanela tak je ta lebka taková propadlejsi trochu a je to ve tvaru té fontanely 8o
Tak se chci zeptat mají to vaše děti taky tak? Já vím že každé dítě má tvar lebky jiný… ;) Spíš mi to jen prekvapilo.. ;) Děkuji a přeji krásný večer…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3747
14.5.23 21:29

Přes tu propadlinu v jeho lebce vás sledují ufouni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
18.5.23 15:56

Muzu Te uklidnit. Mam taky 6 leteho syna a rocni „mimino“. A nekdy ze srandy jsem mu tam sahala, ze zkontrulujeme fontanelu ( bez sirsiho kontextu to zni pitome, uznavam) a ma tam taky mistecko, ze presne vis, ze tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Téte1992
19.5.23 21:44

@Nick.na.emimimo Jo??? :mrgreen: Tak to jsem.rad ale v tom nejsme sami :mrgreen:
On to tam má. uplne přesně ten tvar řekla. bych tak 3×2…😁 😁 😁 🙈Proste když jedu od čela tak je cítit naprosto znatelně… ;) Dřív jsem.si toho nevšimla tak mi to překvapilo…
Před rokem bylna rtg hlavy -spadl na beton a nikdo nic neříkal takže jako vše. oki
A lebku museli vidět na tom snímku celou že jo ;)
Ale mě spíš jen zajimalo jestli to má. nekdo taky
:lol:

• Citovat
  • Upravit
466
19.5.23 22:08
@Téte1992 píše:
@Nick.na.emimimo Jo??? :mrgreen: Tak to jsem.rad ale v tom nejsme sami :mrgreen:
On to tam má. uplne přesně ten tvar řekla. bych tak 3×2…😁 😁 😁 🙈Proste když jedu od čela tak je cítit naprosto znatelně… ;) Dřív jsem.si toho nevšimla tak mi to překvapilo…
Před rokem bylna rtg hlavy -spadl na beton a nikdo nic neříkal takže jako vše. oki
A lebku museli vidět na tom snímku celou že jo ;)
Ale mě spíš jen zajimalo jestli to má. nekdo taky :lol:

Jako právě ze tim, ze mame to mimino, u kteryho to syn videl, tak jsme ve srande zkouseli i jemu a uplne se slysim, jak rikam muzi, ze uplne presne vim, kde to bylo, ze je to citit na pohmat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
20.5.23 06:31
@Sadman píše:
Přes tu propadlinu v jeho lebce vás sledují ufouni.

Dobrej materiál :mrgreen: to dávají někde do kafe? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová