Taky se hodně bojíte bakterií?

Anonymní
14.5.23 18:41

Taky se hodně bojíte bakterií?

Myslím tím třeba, jestli se vám někdy stalo že jste si zapoměli umýt ruce, když jste na něco sahali venku? Jako například v autobuse. A v tom zmatku když jste si dali jídlo třeba u někoho na návštěvě? S neumytýma rukama, když si je často myjete a jen jste zapoměli, taky často vyšilujete když se vám tohle stane?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
14.5.23 18:43

Ano docela jo, ale není to normální, mně to dělá Ocd :lol:
A spíš se mi to lepší, teď si třeba dám sušenku s neumytýma rukama a jsem na sebe pyšná :mrgreen:

Takže normální to není, reš to s psychologem a psychiatriem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76952
14.5.23 18:45
@Anonymní píše:
Myslím tím třeba, jestli se vám někdy stalo že jste si zapoměli umýt ruce, když jste na něco sahali venku? Jako například v autobuse. A v tom zmatku když jste si dali jídlo třeba u někoho na návštěvě? S neumytýma rukama, když si je často myjete a jen jste zapoměli, taky často vyšilujete když se vám tohle stane?

ne, jelikož nemám úzkostnou poruchu, tak tohle neřeším,
chce to léčbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.23 18:49

Vždyť se nemusíš bát bakterií.
Můžeš přeci do sebe dostat viry nebo nějakou plíseň.

• Citovat
  • Upravit
2324
14.5.23 18:52

Řeš OCD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
14.5.23 18:53
@Anonymní píše:
Myslím tím třeba, jestli se vám někdy stalo že jste si zapoměli umýt ruce, když jste na něco sahali venku? Jako například v autobuse. A v tom zmatku když jste si dali jídlo třeba u někoho na návštěvě? S neumytýma rukama, když si je často myjete a jen jste zapoměli, taky často vyšilujete když se vám tohle stane?

Jo bojim se ze me pak unesou ufoni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.5.23 18:57

Ne, nebojím se

v sobě nosíme celou malou zoo, složenou z bakterií, několik kilo

:nevim:

základ je, žít s tím nějak v symbiose, a samozřejmě, když to někde přeroste, zvlčí a zlobí, a marodí se z toho, tak i léčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.5.23 18:58
@Anonymní píše:

Ne, pokud se mi něco takového stane tak rozhodně nevysiluji. Ani si toho možná nevšimnou. :mrgreen:
Tve chování zavání psychiatrickou diagnózou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.5.23 19:06

Vůbec

• Citovat
  • Upravit
13228
14.5.23 19:09

Já se teda bojím plísní víc než bakterií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.5.23 19:12
@Svistice píše:
Ne, pokud se mi něco takového stane tak rozhodně nevysiluji. Ani si toho možná nevšimnou. :mrgreen:
Tve chování zavání psychiatrickou diagnózou.

Ale prosimvas…když si někdo na návštěvě neumyje ruce po příchodu, tak je označován jako prase a urcite i na toho psychiatra by došlo :lol:. Řekla bych vtipně postavená diskuze oproti těm: myjete si ruce po příchodu z venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.5.23 19:18

A vis kolik bakterii si vymenis treba pri libani a pri sexu..? :lol: Nebo sex nemas..? To se pak drhnes celou noc…? :mrgreen: Nejvic bakterii je pry na telefonu a v ustech :P Umyte ruce jsou ti k nicemu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16159
14.5.23 19:20
@Anonymní píše:

Ahoj,
já nad tím popravdě ani nějak nepremýšlím. Je to u mě automatika. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.23 19:22
@Anonymní píše:

Nevysiluju. A znám 90leteho pana, co hygieně nikdy moc, ale opravdu moc nedal. A žije. Stejně jako znám lidi, co se drhli jak o život a jsou pod drnem. Ze stresu.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
14.5.23 19:22

Já mám strach z lidí a když vidím ty jejich projevy všude možně, bojím se jich čím dál víc!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová