Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nejspíš to klapko a my půjdeme na další rande, kam jít a proč? na kino je asi brzy že? ![]()
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,nejspíš to klapko a my půjdeme na další rande, kam jít a proč? na kino je asi brzy že?
Raději nějakou společnou aktivitu, např. minigolf nebo menší výlet apod. V kině moc nepokecáte.
Asi záleží na městě. Já jsem slečny v noci tahal na Střelecký ostrov - světla města přes řeku, voda šumi kolem, na severu se pnou, vole, Hradčana, vole, z Karlova mostu zní drnkání hudebních prostitutů, já odháním bezdomovce - romantika jak prase
![]()
@MilujicislecnaT No prosím, to jsou lepší starosti než pořád ty tvoje uzliny a lymfomy… ![]()
@KalamityJohn píše:Škoda, zes mě tam nevzal. To zní fakt romanticky, vole.
Asi záleží na městě. Já jsem slečny v noci tahal na Střelecký ostrov - světla města přes řeku, voda šumi kolem, na severu se pnou, vole, Hradčana, vole, z Karlova mostu zní drnkání hudebních prostitutů, já odháním bezdomovce - romantika jak prase![]()
Ahoj,
tak to ti opravdu přeji, že vám to klaplo.
Alespoň přijdeš na jiné myšlenky, než na nemoce.
Nějaká hezká procházka, buď někde v přírodě, ale pokud je to teprve 2. rande a moc ho neznáš, bude lepší kde jsou lidi. Někam si jít sednout a povykládat si.
Jedině tak poznáš, jestli si budete rozumět a máte si co říct. Na začátek by to mohlo stačit.
Pak uvidíš, jak se to rozjede.
Držím palce. ![]()
@bigl píše: Škoda, zes mě tam nevzal. To zní fakt romanticky, vole.
Pocem, já to vždycky s každou slečnou myslel upřímně - říkejte mi Standa
- a pak se přistihnu, že je pokaždý romanticky vodím přes Kampu, okolo vodnickýho domu a na Střelečák. Sem si připadal jak sňatkovej podvodník - stejný místa, stejný kecy
Zblbnout ženskou je tak snadný ![]()
@KalamityJohn píše:
Pocem, já to vždycky s každou slečnou myslel upřímně - říkejte mi Standa- a pak se přistihnu, že je pokaždý romanticky vodím přes Kampu, okolo vodnickýho domu a na Střelečák. Sem si připadal jak sňatkovej podvodník - stejný místa, stejný kecy
Zblbnout ženskou je tak snadný
Kdeže loňské sněhy jsou, co? ![]()
@bigl píše:
Kdeže loňské sněhy jsou, co?
Jj. Stařík vzpomíná na mládí. ![]()
@KalamityJohn píše:
Jj. Stařík vzpomíná na mládí.
Taky vzpomínám. ![]()
My Moraváci jsme to nemívali na Kampě, ale na to, jak nás dědáček vyháněl z jeho kupky sena, že si máme jít lehnout do té vedlejší, že ta je obecní a tam neva, že to zválíme, na to vzpomínám dodnes. ![]()
@Moringa píše:
@MilujicislecnaT No prosím, to jsou lepší starosti než pořád ty tvoje uzliny a lymfomy…
no on brzy zdrhne, až pozná, s kým má tu čest
@stinga tak, třeba zrovna ne. Může být na stejné vlně.
a empatie dělá hodně.
Takže si můžou ve finále rozumět.
Já jí to přeju. ![]()
@stinga píše:
no on brzy zdrhne, až pozná, s kým má tu čest
Taky mám docela obavy, že to tak dopadne… ![]()
@Černá Madonna píše:
@stinga tak, třeba zrovna ne. Může být na stejné vlně.a empatie dělá hodně.
Takže si můžou ve finále rozumět.
Já jí to přeju.
Jako že budou googlit nemoci a obrážet doktory společně? To radši nestraš…