Kam vyrazit na druhé rande?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
965
13.5.23 23:32

Do privatni sauny a hezky nahatí! At se pořádně poznáte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16298
13.5.23 23:35

@Moringa no, všechno je možné.
Není nad společné zájmy, že? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
13.5.23 23:40
@Moringa píše:
Jako že budou googlit nemoci a obrážet doktory společně? To radši nestraš…

Tak třeba už je u doktorů profláklá, takže ji nezbývá nic jiného než chodit na rande. Hlavně aby se dobře oblékla, aby ji nenaskákaly další uzliny, meze jsou ještě studený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16298
13.5.23 23:44

@mamule42 no teda, takhle si dělat z někoho prču? Že se nestydíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21201
13.5.23 23:46
@bigl píše:
Taky vzpomínám. ;)
My Moraváci jsme to nemívali na Kampě, ale na to, jak nás dědáček vyháněl z jeho kupky sena, že si máme jít lehnout do té vedlejší, že ta je obecní a tam neva, že to zválíme, na to vzpomínám dodnes. :mrgreen:

Moraváci, living the good life.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
13.5.23 23:52
@Černá Madonna píše:
@mamule42 no teda, takhle si dělat z někoho prču? Že se nestydíš. :mrgreen:

Vždyť já mám obavy o její zdraví, bude se procházet a nastydne na močák nebo na ledviny, a co potom :mrgreen: když na kino je ještě u druhého rande brzo. Taková muchlovačka v parku, večery studený no jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16298
13.5.23 23:58

@mamule42 no, to má ještě čas. Meze a straně jsou ještě studený. Je hezký, že se bojíš o její zdraví. Nejsi taky sestřička? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
14.5.23 02:38

Kino je cesta k osahavacce :mrgreen:, tam chod až si budeš jistá touto metou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
14.5.23 07:05
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,nejspíš to klapko a my půjdeme na další rande, kam jít a proč? na kino je asi brzy že? :oops:

Projit se, do kavarny pak na kavicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
14.5.23 11:01
@KalamityJohn píše:
Moraváci, living the good life.

No jo, k nám eště nedoběhla civilizace, my tu chodíme v zástěrách a gumákách, koupeme se na návsi u pumpy a děti se tu plodí v kupkách sena, :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
14.5.23 17:22

Je, je, my byli na zmrzlině a v zoo tuším. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.10.23 17:25

Já mám teďka třetí rande s klukem a mám vymyslet plán, tak jsem chtěla něco zajímavýho a nakonec jdeme o víkendu na galaxii barev na Chodově, což je podle mě fajn, je to zajímavý a jsou tam i různý kreativní hry, taková ne klasika jako kino a tak. Navíc teďka je tam soutěž o ferrari v rámci slosování vstupenek, tak třeba vyhrajem :D Dám vědět, jaký to bylo a jestli je to na rande vhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.10.23 17:29
@KalamityJohn píše:
Asi záleží na městě. Já jsem slečny v noci tahal na Střelecký ostrov - světla města přes řeku, voda šumi kolem, na severu se pnou, vole, Hradčana, vole, z Karlova mostu zní drnkání hudebních prostitutů, já odháním bezdomovce - romantika jak prase :palec: :mrgreen:

No jo, jenže pak obsadilo republiku fašistické Německo, z ostrova si wehrmacht udělal střelnici a tys měl po ptákách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21201
7.10.23 17:30
@lucihudek píše:
Já mám teďka třetí rande s klukem a mám vymyslet plán, tak jsem chtěla něco zajímavýho a nakonec jdeme o víkendu na galaxii barev na Chodově, což je podle mě fajn, je to zajímavý a jsou tam i různý kreativní hry, taková ne klasika jako kino a tak. Navíc teďka je tam soutěž o ferrari v rámci slosování vstupenek, tak třeba vyhrajem :D Dám vědět, jaký to bylo a jestli je to na rande vhodný.

Já jsem slečny tahal do planetária v juldě-fuldě. Noční obloha, voe, hvězdičky, voe, romantika, voe. :palec: A pak procházka Stromovkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21201
7.10.23 17:32
@Prof. Farnsworth píše:
No jo, jenže pak obsadilo republiku fašistické Německo, z ostrova si wehrmacht udělal střelnici a tys měl po ptákách :mrgreen:

Nojo, ale furt lepší, než tenkrat když nám to rande překazil starej Procházka na mostě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová