Léčba gynprodyl

18
19.9.21 18:47

Léčba gynprodyl

Zdravím, mám homozygotní mutace mthfr a leidena.
Začali jsme se snažit s přítelem o dítě, takže mi doktorka předepsala gynprodyl a hematolog fraxiparine 0.3 ml. Nemám pravidelnou ms, proto ten gynprodyl a fraxiparine mám kvůli riziku vzniku sraženin a aby se případné těhotenství udrželo.
To píšu, abych předešla komplikovaným otázkám, ale k věci…
Začalo to vyvolávací injekcí, po které do týdne přišla ms, od 17 DC do 26 DC mám brát gynprodyl a poté mám dostat ms. První cyklus se dostavila ms po gynprodylu 22 DC, teď v dalším cyklu jsem už 33 DC a ms stále nikde. Myslíte, že je možné, že se zadařilo? Moc si dítě přejeme a nechceme být zklamaní z dalšího negativního testu.
Měl někdo po prvních dvou, třech cyklech gynprodylové léčby pozitivní test? Předem děkuji všem a omlouvám se, za tak dlouhý příspěvek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.9.21 22:16

@Hoshiko ahoj já takto otěhotněla druhý cyklus s gynprodylem…test jsem měla pozitivní doslova dálnici už 30dc a teď vedle mě spinká skoro 7 měsíční mrňous :srdce: fraxiparin jsem si píchala 3m před porodem a celé 6nedeli…držím palce

• Citovat
  • Upravit
18
20.9.21 13:11
@Anonymní píše:
@Hoshiko ahoj já takto otěhotněla druhý cyklus s gynprodylem…test jsem měla pozitivní doslova dálnici už 30dc a teď vedle mě spinká skoro 7 měsíční mrňous :srdce: fraxiparin jsem si píchala 3m před porodem a celé 6nedeli…držím palce

Ahoj Děkuji za podporu, ale nejspíš to zase nevyšlo. :nevim: Test pozitivní, ale mrcha přišla, takže tomu naděje moc nedávám, objednaná jsem na 14. 10. Tak se uvidí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí