Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, je tu nekdo kdo je 7dc a bude se tento mesic??at v tom nejsme sami ![]()
Ahoj, já jsem teda 1dc ale chtěli bysme tomu nechat volný průběh. Takže se ráda přidám, jen prosím anonymne. Chodí jsem známí a nechceme aby to někdo věděl
doma máme už 2 kluky
@Anonymní píše:
Ahoj, já jsem teda 1dc ale chtěli bysme tomu nechat volný průběh. Takže se ráda přidám, jen prosím anonymne. Chodí jsem známí a nechceme aby to někdo věděldoma máme už 2 kluky
@Anonymní píše:
Ahoj, já jsem teda 1dc ale chtěli bysme tomu nechat volný průběh. Takže se ráda přidám, jen prosím anonymne. Chodí jsem známí a nechceme aby to někdo věděldoma máme už 2 kluky
Taky jdeme do 3 mimca ![]()
@scarlet1988 je tak to je nahodicka. A co máte už doma?
já jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat. První nám trvalo asi 1,5 roku a druhé na první pokus. Tak bych ráda něco mezi tím
![]()
@Tyna15 mám holčičku 11let, klučina 5let..chtěli bychom ještě poslední-mazilka..minulý měsíc se podarilo, ale bylo biochemické
..tak snad se teď zadari.
To je mi líto, ale říká se, že pak je jak pohnojeno
my máme dva kluky, to se zas už těším, jak mi všichni budou říkat, že určitě chci holčičku
no dohodli jsme se že tentokrát si to necháme jako překvapení, i když je mi vcelku jasný, co to bude
![]()
@Anonymní píše:
To je mi líto, ale říká se, že pak je jak pohnojeno![]()
my máme dva kluky, to se zas už těším, jak mi všichni budou říkat, že určitě chci holčičku
![]()
no dohodli jsme se že tentokrát si to necháme jako překvapení, i když je mi vcelku jasný, co to bude
![]()
Držím pesticky..už se pomalu začínám testovat..minule byla ovulace už 12dc..tak snad se mi to tím biochemickym nějak nerozhodilo ![]()
@scarlet1988 ahoj, tak co, jak jsi na tom? Dneska jsem si na tebe vzpomněla
![]()
@Anonymní píše:
@scarlet1988 ahoj, tak co, jak jsi na tom? Dneska jsem si na tebe vzpomněla![]()
Ahoj, ovulka byla 14-15 DC, tak uvidím, ale byla jsem na ultrazvuku ve čtvrtek údaje děloha čistá po tom biochemickém a Dr říkala že mám zvětšené vaječníky
tak nevím
@scarlet1988 píše:
Držím pesticky..už se pomalu začínám testovat..minule byla ovulace už 12dc..tak snad se mi to tím biochemickym nějak nerozhodilo
@Anonymní píše:
@scarlet1988 ahoj, tak co, jak jsi na tom? Dneska jsem si na tebe vzpomněla![]()
a co ty??jak jsi na tom??
@Anonymní píše:
To je mi líto, ale říká se, že pak je jak pohnojeno![]()
![]()
![]()
a co ty??jak jsi na tom??
@scarlet1988 já jsem nakonec snažení posunula až od příštího měsíce
každopádně jsem aspoň vychytala kdy přibližně byla ovulace a tak doufám, že to dostanu v termínu a pak hurá na to
hlavně si říkám, že musím být hlavně v klidu a moc na to nemyslet. Nebo se zas úplně zpanikarim
![]()
@Anonymní píše:
@scarlet1988 já jsem nakonec snažení posunula až od příštího měsícekaždopádně jsem aspoň vychytala kdy přibližně byla ovulace a tak doufám, že to dostanu v termínu a pak hurá na to
hlavně si říkám, že musím být hlavně v klidu a moc na to nemyslet. Nebo se zas úplně zpanikarim
![]()
To dáš
,já se teď bojím jak to vše dopadne stemi vyjecniky, zda to klaplo, kdyžtak už jsem dostala vyfasovanou antikoncepci, ze až dostanu ms, tak ji mám aspoň rok brát a pak se začít zase snažit ![]()
@scarlet1988 aha, a čím to může být ty vaječníky? O tom jsem nikdy neslyšela ![]()