Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekla bych, že ti nemoc rozhodila cyklus. Je tu plno žen, které měly po covidu rozházenou MS.
@Anonymní píše:
Ahoj. S manželem se snažíme o mimi a v půlce cyklu jsem zjistila, ze máme covid. Včera měla MS dorazit, ale nic. Dělala jsem dneska test a taky nic. Už dva dny před příchodem co měla ms přijít bolesti břicha a trvá do dneska. K tomu pálení žáhy. Divné tlacení v podbrišku a pocit jako by byl namožený. Ještě dodám ze teploty jsem neměla, jen únava, kašel, rýma. Je ještě šance na těhotenství, nebo to bude tím covidem? Jak jste to případně měli vy? Díky za odpovědi
Ono to může být i tím Covidem. Ale nechci to svádět jen na Covid, já i po angíně či chřipce mám takovou divnou ms, opožděnou či slabou. Ale být tebou udělám si test.
Po covidu jsem měla brutálně rozhozený cyklus. Dodnes užívám hormony na stabilizaci.
Také hlásím, že před covidem MS jako hodinky.
Po covidu jsem měla 3 dny zpoždění a teda sakra silná MS.
Ahoj. S manželem se snažíme o mimi a v půlce cyklu jsem zjistila, ze máme covid. Včera měla MS dorazit, ale nic. Dělala jsem dneska test a taky nic. Už dva dny před příchodem co měla ms přijít bolesti břicha a trvá do dneska. K tomu pálení žáhy. Divné tlacení v podbrišku a pocit jako by byl namožený. Ještě dodám ze teploty jsem neměla, jen únava, kašel, rýma. Je ještě šance na těhotenství, nebo to bude tím covidem? Jak jste to případně měli vy? Díky za odpovědi