Ms po covidu

Anonymní
18.9.21 21:06

Ms po covidu

Ahoj. S manželem se snažíme o mimi a v půlce cyklu jsem zjistila, ze máme covid. Včera měla MS dorazit, ale nic. Dělala jsem dneska test a taky nic. Už dva dny před příchodem co měla ms přijít bolesti břicha a trvá do dneska. K tomu pálení žáhy. Divné tlacení v podbrišku a pocit jako by byl namožený. Ještě dodám ze teploty jsem neměla, jen únava, kašel, rýma. Je ještě šance na těhotenství, nebo to bude tím covidem? Jak jste to případně měli vy? Díky za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3915
18.9.21 21:15

Řekla bych, že ti nemoc rozhodila cyklus. Je tu plno žen, které měly po covidu rozházenou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
18.9.21 21:34
@Anonymní píše:
Ahoj. S manželem se snažíme o mimi a v půlce cyklu jsem zjistila, ze máme covid. Včera měla MS dorazit, ale nic. Dělala jsem dneska test a taky nic. Už dva dny před příchodem co měla ms přijít bolesti břicha a trvá do dneska. K tomu pálení žáhy. Divné tlacení v podbrišku a pocit jako by byl namožený. Ještě dodám ze teploty jsem neměla, jen únava, kašel, rýma. Je ještě šance na těhotenství, nebo to bude tím covidem? Jak jste to případně měli vy? Díky za odpovědi :srdce:

Ono to může být i tím Covidem. Ale nechci to svádět jen na Covid, já i po angíně či chřipce mám takovou divnou ms, opožděnou či slabou. Ale být tebou udělám si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.9.21 21:45

Po covidu jsem měla brutálně rozhozený cyklus. Dodnes užívám hormony na stabilizaci.

• Citovat
  • Upravit
7065
18.9.21 21:54

Také hlásím, že před covidem MS jako hodinky.
Po covidu jsem měla 3 dny zpoždění a teda sakra silná MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí