Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že nejlepší řešení je zatím použít krém s clotrimazolem jen zvenku a po ms dobrat ty dvě tablety… to mi radili v lékárně, kdysi…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zakládám anonymně téma. Na léčbu mykózy jsem od svého gynekologa dostala předepsanou mast Canesten a 6 tablet Cotrimoxazolu na zavedení. Bohužel ale menstruace přišla dřív než měla, stačila jsem zavést jen 4 globule. Dva dny to vypadalo dobře, ale mykóza se vrátila..a co teď? V době menstruace se léčit asi nesmí, zůstaly mi dvě globule na zavedení…nebude to po té málo? Prý se léčba nesmí přerušovat, ale bohužel..Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost? Díky
Určitě dobrat po skončení MS, asi budou i volně prodejný, takže bych si koupila klidně ještě jedno balení a nebo zaváděcí lactobacily.
Já když jsem se s tímto léčila, tak jsem lékárnici říkala že má přijít ms, a bylo mi řečeno že léčbu nepřerušovat!!! A myslím že to bylo napsané i v příbalovém letáku… ![]()
Muj dr vzdy rika, ze pri menstruaci nezavadet, po menstruaci dobrat zbytek. Ona hodne pomuze prave i ta menstruace, telo se vycisti.
Ahoj, chci se zeptat, dostala jsem na zavádění 8 globulí na kvasinkovou. Vzala jsem asi r, pak přišla menstruace tak jsem přerušila. Teď mám 4 den menstruace, skoro už nemenstruuju a přes noc vůbec, myslíte že bude vadit když už znova nasadím léčbu? Jedeme pryč a ráda bych to měla z krku, přece jen když v noci nic tak by to,,vytect,, nemělo ne? ![]()
Počkala bych do úplného konce MS a můžeš to doplnit i o léčbu krémem.
Taky bych pockala na uplnej konec. i se to doporucuje nasadit az po menses kvuli ucinku.
Oživuji téma.
Od neděle mám MS a včera jsem chytla mykózu. Dnes už jsem to nemohla vydržet a namazala se Jenamazolem (Bohužel ale nemám plné balení a ani pipety, které k němu byly; krém mi dr. předepsala před zhruba dvěma lety.). Jenže mi přijde, že se mi vůbec neulevilo. Poprvé mi bylo lépe hned po první aplikaci. Má otázka zní: ošetří mě na gynekologii i s MS?
@Anonymní píše: Oživuji téma.Od neděle mám MS a včera jsem chytla mykózu. Dnes už jsem to nemohla vydržet a namazala se Jenamazolem (Bohužel ale nemám plné balení a ani pipety, které k němu byly; krém mi dr. předepsala před zhruba dvěma lety.). Jenže mi přijde, že se mi vůbec neulevilo. Poprvé mi bylo lépe hned po první aplikaci. Má otázka zní: ošetří mě na gynekologii i s MS?
Řešila jsem nedívno podobný problém. Dr. mi řekla, že Jenamazol musím dávat i dovnitř (prstem) a používat 6 dní, jinak to nemá význam a vrátí se to. Ale myslí, že během MS vy tě stejně nevyšetřila, spíš by jen něco poradila.
Zdravím, potřebovala bych se poradit - používám Jenamazol na mykózu, zavedla jsem si již dva ty aplikátory, dnes bych si měla vzít třetí - poslední. Bohužel mi má ale nastoupit menses, dneska už mě pobolívalo břicho, ale nevím, jestli se to rozjede v noci, zítra nebo třeba až zítra večer. Mám s třetí dávkou počkat až po menstruaci nebo myslíte, že to dnes můžu ještě prubnout, když jsem to vyloženě ještě nedostala? Poradíte? jsem z toho na palici
Cítím, že bych tu jednu ještě potřebovala ![]()
Ahoj holky, zakládám anonymně téma. Na léčbu mykózy jsem od svého gynekologa dostala předepsanou mast Canesten a 6 tablet Cotrimoxazolu na zavedení. Bohužel ale menstruace přišla dřív než měla, stačila jsem zavést jen 4 globule. Dva dny to vypadalo dobře, ale mykóza se vrátila..a co teď? V době menstruace se léčit asi nesmí
, zůstaly mi dvě globule na zavedení…nebude to po té málo? Prý se léčba nesmí přerušovat, ale bohužel..Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost? Díky