Léčba mykózy v době menstruace

Anonymní
21.5.14 21:08

Léčba mykózy v době menstruace

Ahoj holky, zakládám anonymně téma. Na léčbu mykózy jsem od svého gynekologa dostala předepsanou mast Canesten a 6 tablet Cotrimoxazolu na zavedení. Bohužel ale menstruace přišla dřív než měla, stačila jsem zavést jen 4 globule. Dva dny to vypadalo dobře, ale mykóza se vrátila..a co teď? V době menstruace se léčit asi nesmí :think:, zůstaly mi dvě globule na zavedení…nebude to po té málo? Prý se léčba nesmí přerušovat, ale bohužel..Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost? Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.5.14 21:10

Myslím, že nejlepší řešení je zatím použít krém s clotrimazolem jen zvenku a po ms dobrat ty dvě tablety… to mi radili v lékárně, kdysi…

• Citovat
  • Upravit
27263
21.5.14 21:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zakládám anonymně téma. Na léčbu mykózy jsem od svého gynekologa dostala předepsanou mast Canesten a 6 tablet Cotrimoxazolu na zavedení. Bohužel ale menstruace přišla dřív než měla, stačila jsem zavést jen 4 globule. Dva dny to vypadalo dobře, ale mykóza se vrátila..a co teď? V době menstruace se léčit asi nesmí :think:, zůstaly mi dvě globule na zavedení…nebude to po té málo? Prý se léčba nesmí přerušovat, ale bohužel..Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost? Díky :mavam:

Určitě dobrat po skončení MS, asi budou i volně prodejný, takže bych si koupila klidně ještě jedno balení a nebo zaváděcí lactobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
21.5.14 21:59

Já když jsem se s tímto léčila, tak jsem lékárnici říkala že má přijít ms, a bylo mi řečeno že léčbu nepřerušovat!!! A myslím že to bylo napsané i v příbalovém letáku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
21.5.14 22:27

Muj dr vzdy rika, ze pri menstruaci nezavadet, po menstruaci dobrat zbytek. Ona hodne pomuze prave i ta menstruace, telo se vycisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
21.5.14 23:34

Při menstruaci nebrat…počkat az skončí a dobrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
22.5.14 19:59

Ahojky, zkus se zeptat v lékárně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 19:51

Ahoj, chci se zeptat, dostala jsem na zavádění 8 globulí na kvasinkovou. Vzala jsem asi r, pak přišla menstruace tak jsem přerušila. Teď mám 4 den menstruace, skoro už nemenstruuju a přes noc vůbec, myslíte že bude vadit když už znova nasadím léčbu? Jedeme pryč a ráda bych to měla z krku, přece jen když v noci nic tak by to,,vytect,, nemělo ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 20:08

Počkala bych do úplného konce MS a můžeš to doplnit i o léčbu krémem.

• Citovat
  • Upravit
7250
10.5.17 20:40

Taky bych pockala na uplnej konec. i se to doporucuje nasadit az po menses kvuli ucinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 21:40

Oživuji téma.

Od neděle mám MS a včera jsem chytla mykózu. Dnes už jsem to nemohla vydržet a namazala se Jenamazolem (Bohužel ale nemám plné balení a ani pipety, které k němu byly; krém mi dr. předepsala před zhruba dvěma lety.). Jenže mi přijde, že se mi vůbec neulevilo. Poprvé mi bylo lépe hned po první aplikaci. Má otázka zní: ošetří mě na gynekologii i s MS?

• Citovat
  • Upravit
29.4.18 00:16
@Anonymní píše: Oživuji téma.Od neděle mám MS a včera jsem chytla mykózu. Dnes už jsem to nemohla vydržet a namazala se Jenamazolem (Bohužel ale nemám plné balení a ani pipety, které k němu byly; krém mi dr. předepsala před zhruba dvěma lety.). Jenže mi přijde, že se mi vůbec neulevilo. Poprvé mi bylo lépe hned po první aplikaci. Má otázka zní: ošetří mě na gynekologii i s MS?

Řešila jsem nedívno podobný problém. Dr. mi řekla, že Jenamazol musím dávat i dovnitř (prstem) a používat 6 dní, jinak to nemá význam a vrátí se to. Ale myslí, že během MS vy tě stejně nevyšetřila, spíš by jen něco poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.19 23:08

Zdravím, potřebovala bych se poradit - používám Jenamazol na mykózu, zavedla jsem si již dva ty aplikátory, dnes bych si měla vzít třetí - poslední. Bohužel mi má ale nastoupit menses, dneska už mě pobolívalo břicho, ale nevím, jestli se to rozjede v noci, zítra nebo třeba až zítra večer. Mám s třetí dávkou počkat až po menstruaci nebo myslíte, že to dnes můžu ještě prubnout, když jsem to vyloženě ještě nedostala? Poradíte? jsem z toho na palici :zed: Cítím, že bych tu jednu ještě potřebovala :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex