Nedodržení doporučení od lékaře po revizi

8020
18.5.14 23:15

nedodržení doporučení od lékaře

Jsem po revizi pro ZT v 9tt odpov 5-6 tt.
1. revize 31.3 a druhá 5.4 zbytky v děloze a viroza díky, které se na to přišlo.
V nemocnici mě ani jednou nikdo neřekl kdy otěhotnět znovu, ale gynekolog mě řekl, že 3 měsíce, ale že on doporučuje 6 měsiců i kvůli psychice( doporučil mě to již před revizí, když mě tam posílal. Na kontrole jsem u něj byla 18.4 po dobrání antibiotik utz mě dělal a nic neříkal již mě znovu nepozval, řekl at přijdu na prevenci v prosinic. Předpokládam, že děloha již byla ok.
1.MS po revizi přišla po 28 dnech( od té první).Byla sice jiná (chvilku krev chviku jen špinění)
Chceme se již pokusit po druhé MS, která by měla přijít cca za týden nevim jestli po 28 dnech nebo po 26 dnech.
Mám strach co mě řekne gynekolog když přijdu, že jsem těhotná.
Potřebuju již být zas těhotná.
Porušila některá z vás doporučení ohledně doby otěhotnení?
Je možnost, že se to nepovede hned i když toto bylo hned první snažení. Říkám, si že je to moje věc moje tělo a že co se stát se stane, ale stejně nad tím pořád přemýšlím.

Moc děkuji za odpoved:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
18.5.14 23:18

@luciekal Po revizi v 7tt kvůli ZT jsem dostala po 28 dnech MS, následující ovulaci jsem otěhotněla. Gyndař říkal, že jsem „údernice“ :lol: Všechno bylo ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.5.14 23:20

@J_Doe Miluju pozitivní zprávy, takže už máte doma miminko?
Jakou jsi měla předtím frekvenci MS?
A předtím ti něco doporučil.?
Děkuji za povzbuzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
18.5.14 23:20

Jdi do toho ;-) Prostě se nechrante a ono to prijde. Mudr. Ti to zakazat nemůže a pokud výslovně neřekl, že je problém, kvuli kterému bys opravdu nemohla…např. molarni těhotenství, tak nevidim duvod na co čekat. Hodně štěstí a zdravého potomka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.5.14 23:23

@svandova Já mám ty výsledky histologie u sebe nic takového tam nebylo.
On mě toto doporuení dal již při odesíláni na tu revizi.
Děkuji za povzbuzení pořád nad tím ořemýšlí.
Miminko si moc přejeme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.5.14 23:24

@luciekal
Mezi prvni dcerou a druhou mne postihlo neco podobneho. Necekala jsme dyl, nez probehla 1.menstruace-a IHNED POTE jsem otehotnela.
A pak uz jen rodila…
a rodila…

:hug: Drzim palce, at to je co nejdrive :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
18.5.14 23:25

@luciekal ahoj, ja byla na revizi 1.4. A tez bychom to chtěli zkusit ted po druhe MS. Očekávám ji v tomto tydnu, doufam ze mrska dorazí. Doktor mi řekl - 3az6 měsíců, ale to cekat nechci. Třeba se to hned nepovede, myslim ze tělo si rekne samo kdy je ten správný cas. Držím ti palce, at se brzy zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.5.14 23:26

@farska téééda dneska jsou to samé pozitivní zprávy mám trochu obavy ae to už ted asi bude.
Jaké doporučení bylo od lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
18.5.14 23:27

@luciekal „miminko“ má už 5 let :lol: Dr mi doporučoval 3 měsíční pauzu, já jsem ale cítila, že jsem ok, tak jsme to zkusili, resp. početí jsme se nebránili :-) MS mám pravidelnou, tam problém nebyl.
Já jsem ale žádné ATB nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.5.14 23:28
@J_Doe píše:
@luciekal Po revizi v 7tt kvůli ZT jsem dostala po 28 dnech MS, následující ovulaci jsem otěhotněla. Gyndař říkal, že jsem „údernice“ :lol: Všechno bylo ok :palec:

Já jsem byla na revizi ve 13 týdnu, a asi jsem taky údernice, měla jsem to úplně stejné. A to mi bylo skoro 40. Dceři je už 5 roků.

Zakladatelko, držím palce, ať se brzo zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020

@Kakina0007 to jsi na tom uplně stejně jako já. a doporučil ti to samé takže to chcete taky zkusit dřív?
Já nějak doufám, že to pět vyjde hned.BT jsem neměřila přemýšlela jsem jestli dochází ted k ovulaci ale asi ano.
držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506

@luciekal pak opravdu není třeba čekat ;-) psychice prospěje otěhotnět, ne čekat půlrok a pak se snažit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.5.14 23:29

@laducha Mě řekl že jsem mladá, že kdyby mě bylo vic tak mě to nedoporučuje tak dlouho.¨
ano jsem mladá ale miminko chceme hrozne moc tehotenstvi bylo nejkrasnejsi obdobi meho zivota i když to byla jen chvilka.
dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
18.5.14 23:31

@farska reaguji mimo téma, ale musím. Smekam pred tebou - pet holcicek :-) ted jsem to říkala memu muzi, ze je vas doma sest bab a on odpovedel - no to bych si asi hodil :-D
@luciekal urcite dělej jak cítíš. Sama vim, co to je za hruzu, o mimi jsem prisla dvakrat. Telo samo pozna, kdy je pripraveno. Drzim vsechny palce a pěsti :kytka: A pamatuj - psychika je mocna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.5.14 23:31

Doktoři mi doporučovali 3-6 měsíců, ale cítila jsem to jinak. A ono to klaplo. Tobě přeji totéž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí