Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky
.
chtěla bych se Vás zeptat, jestli jste se léčily na imuno prednisonem.
My jsme byli v Podolí v lednu a na kontrole v květnu. Brala jsem jednu tabletu a teď beru jen půl.
Bylo nám řečeno, že je vše v pořádku a mužeme se pokoušet o mimiko.
Proto jsem se chtěla zeptat, jestli se to po této léčbě podaří pokaždé nebo ne
.
Děkuji za odpovědi a papa Jana
Jani,
myslím, že nejde s určitostí říct, že teď se 100% zadaří. Ale určitě se vaše šance znásobily. Vůbec, že už po 3 měsících to máš v pořádku. My jsme byli tak ny kontrole, a mám všechny výsledky znatelně horší - přestože jsme léčbu opravdu pečlivě dodrželi ![]()
Ahoj Janis,
mně se taky po třech měsících léčby Prednisonem výsledky zlepšily, užívala jsem pak jen 1/2 tablety a to až do doby než jsem otěhotněla, trvalo to asi třičtvrtě roku, ale u nás byl ještě jiný problém. Prednison jsem pak užívala ještě asi do 10 tt .
Gabka
Byla jsem na tom stejně jako Gabka. Prednison - půlku - jsem používala 3 měsíce, a když jsem otěhotněla, brala jsem jej do 10tt. U nás ale byly také další problémy, stejně tak to má tedˇmoje kamarádka, bere půlku Prednisonu, aby se jí zlepšila imunita, ale není to jediný problém, který s manželem mají, aby se jim podařilo, s pomocí léčby Prednisonem, otěhotnět. Takže Prednison by měl zlepšit tvou imunitu, ale záruka otěhotnění to není. Respektive záleží na tom, jestli máte nějaké další problémy nebo ne. Hodně štěstí.
Ahojky,
já se akorát léčím, za měsíc jdeme na kontrolu, tak doufám, že bude vš v pořádku !!! Jo a já k Prednisonu beru ještě Wobenzym.
A držím palečky aby se zadařilo co nejdřív ![]()
Ahoj holky,
děkuju Vám za odpovědi a za podporu. Vendulo tobě přeji, aby se výsledky spravili co nejdřív.Lenii tobě taky přeju aby se vše podařilo.
Měj te se Jana