Léčba prednisonem

59
29.7.06 10:03

Léčba prednisonem

Ahojky holky :) .
chtěla bych se Vás zeptat, jestli jste se léčily na imuno prednisonem.

My jsme byli v Podolí v lednu a na kontrole v květnu. Brala jsem jednu tabletu a teď beru jen půl.

Bylo nám řečeno, že je vše v pořádku a mužeme se pokoušet o mimiko.

Proto jsem se chtěla zeptat, jestli se to po této léčbě podaří pokaždé nebo ne :cry: .

Děkuji za odpovědi a papa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
314
29.7.06 10:42

Jani,
myslím, že nejde s určitostí říct, že teď se 100% zadaří. Ale určitě se vaše šance znásobily. Vůbec, že už po 3 měsících to máš v pořádku. My jsme byli tak ny kontrole, a mám všechny výsledky znatelně horší - přestože jsme léčbu opravdu pečlivě dodrželi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.7.06 11:30

Ahoj Janis,

mně se taky po třech měsících léčby Prednisonem výsledky zlepšily, užívala jsem pak jen 1/2 tablety a to až do doby než jsem otěhotněla, trvalo to asi třičtvrtě roku, ale u nás byl ještě jiný problém. Prednison jsem pak užívala ještě asi do 10 tt .

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.06 18:39

Byla jsem na tom stejně jako Gabka. Prednison - půlku - jsem používala 3 měsíce, a když jsem otěhotněla, brala jsem jej do 10tt. U nás ale byly také další problémy, stejně tak to má tedˇmoje kamarádka, bere půlku Prednisonu, aby se jí zlepšila imunita, ale není to jediný problém, který s manželem mají, aby se jim podařilo, s pomocí léčby Prednisonem, otěhotnět. Takže Prednison by měl zlepšit tvou imunitu, ale záruka otěhotnění to není. Respektive záleží na tom, jestli máte nějaké další problémy nebo ne. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
2.8.06 21:51

Ahojky,
já se akorát léčím, za měsíc jdeme na kontrolu, tak doufám, že bude vš v pořádku !!! Jo a já k Prednisonu beru ještě Wobenzym.
A držím palečky aby se zadařilo co nejdřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.8.06 17:12

Ahoj holky,
děkuju Vám za odpovědi a za podporu. Vendulo tobě přeji, aby se výsledky spravili co nejdřív.Lenii tobě taky přeju aby se vše podařilo.
Měj te se Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital