Léčení na dálku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
13.8.12 16:19

Určitě to jde, když to někdo fakt umí. Nevím, odkud jsi, ale doporučuji tohohle pána. K němu se tedy chodí osobně.
http://www.hakl.nymbursko.com/
Je teda potřeba vysoká míra tolerance k tomu, abys přežila to, co ti bude těch 30-45 minut říkat za své teorie, ale jinak funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
13.8.12 16:32
@74paja píše:
No, tobe napsal, ze mas oslabene vajecniky a delohu a k tvemu muzi, ze ma nejspis malo pohyblivy spermie ne?. Prosim si poslat tri stovky :mrgreen:

Jen tak na dálku - oslabenej nebo lehce problémovej je jen ten levej, pravej a děloha jsou OK, ale potřebovaly by trochu „nastartovat“. Vychází mi to spíš na bylinky, než něco z lékárny a spíš maliník, než třeba kontryhel.

Na partnera se takhle na dálku pořádně nenapíchnu, ale přijde mi to, že drobná podpora na rozhýbání spermií by neuškodila a je celkem jedno, jestli to bude dělat studenou sprchou nebo přes vitamíny.

Tři stovky za to nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
13.8.12 16:51

Já tomu teda taky věřím a jak tady holky psaly, metoda reiki je uznávaná, ale né každej s ní umí správně pracovat… myslím, že lze léčit i na dálku, ale určitě je lepší osobní kontakt…mám s tím taky svoje pozitivní zkušenosti, ale je zase druhá věc, že když věříš něčemu, co ti může pomoct, tak ti to třeba fakt pomůže :lol: takže to klidně zkus,300 není zas takovej balík… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.8.12 16:56

Ať si každý věří čemu chce, kdybych měla problémy s otěhotněním, navštívila bych raději car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
13.8.12 16:59
@Makinaa007 píše:
Ať si každý věří čemu chce, kdybych měla problémy s otěhotněním, navštívila bych raději car.

Tak jasně - hlavně záleží na tom, čemu říkáš problémy. Pokud mají problém, že to zkouší 2-3 měsíce a zatím nic, tak to na CAR ještě není - ale přitom proč to nepodpořit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.8.12 17:15
@Elke píše:
Ale jde. Třeba reiki je metoda ve světě celkem uznávaná. Že to ale spousta lidí dělá blbě nebo z lidí jen tahá prachy je věc druhá…

Přesně tak.

Problém je ten, že pokud k tomu člověk přistupuje s tím, že „tohle stejně fungovat nebude“, tak to opravdu nebude fachčit. Proto reiki skvěle funguje na děti a na zvířata, ti nemají předsudky.. Posílat energii ale lze i proti vůli dotyčného, nicméně to už není reiki, ale černá magie.
Je spousta šarlatánů a podobných individuí a ti bohužel vrahjí špatné světlo na ty, kteří opravdu něco umí. A je to strašná škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
13.8.12 21:59

Léčení na dálku možné je, ale nehledala bych na internetu. Spíš bych dala na doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.12 20:13

Mám zkušenosti přímo s tímto pánem.. bohužel mě ani manželovi nepomohl, i když se velice snažil, byl s námi v kontaktu. Ale už bych do toho osobně znovu nešla, i když někomu to možná pomohlo…

• Citovat
  • Upravit
4378
15.9.12 21:57
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych poprosit o názory a případné zkušenosti léčení na dálku.
Máme problémy s otěhotněním a psala jsem jednomu muži který se věnuje výkladům a léčení na dálku, psal mi že to funguje (to by ale napsal každý že)
Napsal že mám oslabené vaječníky a dělohu, k mému muži taky něco napsal…
Máte s tím zkušenost zda to opravdu funguje? Prý se to dělá přes nějakou energii..
Díky :kytka:

mohla bys mi prosim poslat kontakt na toho cloveka? Mam uz dva roky rymu a nemuzu se ji zbavit, hledam ted lidoveho lecitele, protoze podle doktora je vsechno ok. Dekuju. Vyzkousim vsechno, jsem zoufala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze