Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Určitě to jde, když to někdo fakt umí. Nevím, odkud jsi, ale doporučuji tohohle pána. K němu se tedy chodí osobně.
http://www.hakl.nymbursko.com/
Je teda potřeba vysoká míra tolerance k tomu, abys přežila to, co ti bude těch 30-45 minut říkat za své teorie, ale jinak funguje ![]()
@74paja píše:
No, tobe napsal, ze mas oslabene vajecniky a delohu a k tvemu muzi, ze ma nejspis malo pohyblivy spermie ne?. Prosim si poslat tri stovky
Jen tak na dálku - oslabenej nebo lehce problémovej je jen ten levej, pravej a děloha jsou OK, ale potřebovaly by trochu „nastartovat“. Vychází mi to spíš na bylinky, než něco z lékárny a spíš maliník, než třeba kontryhel.
Na partnera se takhle na dálku pořádně nenapíchnu, ale přijde mi to, že drobná podpora na rozhýbání spermií by neuškodila a je celkem jedno, jestli to bude dělat studenou sprchou nebo přes vitamíny.
Tři stovky za to nechci ![]()
Já tomu teda taky věřím a jak tady holky psaly, metoda reiki je uznávaná, ale né každej s ní umí správně pracovat… myslím, že lze léčit i na dálku, ale určitě je lepší osobní kontakt…mám s tím taky svoje pozitivní zkušenosti, ale je zase druhá věc, že když věříš něčemu, co ti může pomoct, tak ti to třeba fakt pomůže
takže to klidně zkus,300 není zas takovej balík… ![]()
Ať si každý věří čemu chce, kdybych měla problémy s otěhotněním, navštívila bych raději car.
@Makinaa007 píše:
Ať si každý věří čemu chce, kdybych měla problémy s otěhotněním, navštívila bych raději car.
Tak jasně - hlavně záleží na tom, čemu říkáš problémy. Pokud mají problém, že to zkouší 2-3 měsíce a zatím nic, tak to na CAR ještě není - ale přitom proč to nepodpořit…
@Elke píše:
Ale jde. Třeba reiki je metoda ve světě celkem uznávaná. Že to ale spousta lidí dělá blbě nebo z lidí jen tahá prachy je věc druhá…
Přesně tak.
Problém je ten, že pokud k tomu člověk přistupuje s tím, že „tohle stejně fungovat nebude“, tak to opravdu nebude fachčit. Proto reiki skvěle funguje na děti a na zvířata, ti nemají předsudky.. Posílat energii ale lze i proti vůli dotyčného, nicméně to už není reiki, ale černá magie.
Je spousta šarlatánů a podobných individuí a ti bohužel vrahjí špatné světlo na ty, kteří opravdu něco umí. A je to strašná škoda.
Léčení na dálku možné je, ale nehledala bych na internetu. Spíš bych dala na doporučení.
Mám zkušenosti přímo s tímto pánem.. bohužel mě ani manželovi nepomohl, i když se velice snažil, byl s námi v kontaktu. Ale už bych do toho osobně znovu nešla, i když někomu to možná pomohlo…
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych poprosit o názory a případné zkušenosti léčení na dálku.
Máme problémy s otěhotněním a psala jsem jednomu muži který se věnuje výkladům a léčení na dálku, psal mi že to funguje (to by ale napsal každý že)
Napsal že mám oslabené vaječníky a dělohu, k mému muži taky něco napsal…
Máte s tím zkušenost zda to opravdu funguje? Prý se to dělá přes nějakou energii..
Díky
mohla bys mi prosim poslat kontakt na toho cloveka? Mam uz dva roky rymu a nemuzu se ji zbavit, hledam ted lidoveho lecitele, protoze podle doktora je vsechno ok. Dekuju. Vyzkousim vsechno, jsem zoufala!