Léčení na dálku

Anonymní
13.8.12 15:27

Léčení na dálku

Ahoj, chtěla bych poprosit o názory a případné zkušenosti léčení na dálku.
Máme problémy s otěhotněním a psala jsem jednomu muži který se věnuje výkladům a léčení na dálku, psal mi že to funguje (to by ale napsal každý že)
Napsal že mám oslabené vaječníky a dělohu, k mému muži taky něco napsal…
Máte s tím zkušenost zda to opravdu funguje? Prý se to dělá přes nějakou energii..
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
13.8.12 15:30

8o Tak něco si vymyslet, aby mohl jako začít léčit může každý :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
9454
13.8.12 15:31

A to posila tu energii emailem nebo postou v obalce? kolik si uctuje? ze bych zacla taky na dalku lecit :mrgreen: ne promin…tomuhle bych za mak neverila..zkusila bych bylinky..nasledne lekare co maji nejaky diplom a idealne nekdy videli i nejaky ten vajecnik ci delohu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
13.8.12 15:32

To by byly přece těhotné všechny… a CAR by se mohl jít zahrabat, kdyby fungovala nějaká energie. :mrgreen: Kolik za to chce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.8.12 15:33
@mikitaa píše:
A to posila tu energii emailem nebo postou v obalce? kolik si uctuje? ze bych zacla taky na dalku lecit :mrgreen: ne promin…tomuhle bych za mak neverila..zkusila bych bylinky..nasledne lekare co maji nejaky diplom a idealne nekdy videli i nejaky ten vajecnik ci delohu :-)

asi tak :palec:

Tohle jsou fakt hlouposti, i když chápu že v zoufalství zkusí člověk všechno :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.12 15:37

No on píše že si energie ke mě najde cestu sama :think: nevim no, chce 300,–
Todle je jeho stránka http://www.ezoterika.estranky.cz/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.12 15:38

Kriste pane…jen nepropadat kravovinam…Na lidske blbosti se porad nejlepe vydelava :zed: Za me rikam ne. Podvod…i kdyz dotycny asi veri tomu, ze je buh. Urcite pomahaji treba masaze a bylinky. Nebo vitaminy. Ale to vi kazdej i bez podvodniku.

• Citovat
  • Upravit
13473
13.8.12 15:39
@Anonymní píše:
No on píše že si energie ke mě najde cestu sama :think: nevim no, chce 300,–
Todle je jeho stránka http://www.ezoterika.estranky.cz/

300 za takovou kravovinu…to ti s odpustenim reknu i zadarmo. mazej radsi na poradna vysetreni k odbornym lekarum…oni nestuduji X let jen tak pro nic za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
13.8.12 15:41

Prosím Tě, zapni zdravý selský rozum, žádná energie si Tě nenajde :mrgreen:. Už ten fakt, že chce platit, živí se díky ochotě lidí v takové věci věřit. Já bych ho v tom tedy určitě nepodporovala :cert:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
13.8.12 15:42

Svata prostoto 8)

• Citovat
  • Upravit
12895
13.8.12 15:43

Vždyť tam není ani kontakt, to je nějakej podvodník. Nic mu neposílej a vem si to logicky…kdyby měl opravdu tak zázračnou moc tak jsou všichni za tři kila zdraví anebo těhotní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
13.8.12 16:01

Ne, že by to nešlo - pokud to někdo opravdu umí, dá se i na dálku pomoct naprosto luxusně. Bohužel na internetu nabízí své služby spousta lidí, kteří jsou schopní, spousta těch, co jsou ochotní, ale schopní již méně, a taky spousta těch, co nic neumí a ničemu nepomůžou. A skutečně není snadné a vždy možné je od sebe odlišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.8.12 16:14

Zkušenost mám. Naštěstí ne osobní, ale někdo z blízkých se dal oblbnout. Nejde nikoho léčit na dálku! Jo jen jsem se moc dobře bavila, když mi to vyprávěli, co museli udělat, aby ty energie, zóny a jiné kraviny byly ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
13.8.12 16:16
@Makinaa007 píše:
Zkušenost mám. Naštěstí ne osobní, ale někdo z blízkých se dal oblbnout. Nejde nikoho léčit nadálku!

Ale jde. Třeba reiki je metoda ve světě celkem uznávaná. Že to ale spousta lidí dělá blbě nebo z lidí jen tahá prachy je věc druhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
13.8.12 16:18

No, tobe napsal, ze mas oslabene vajecniky a delohu a k tvemu muzi, ze ma nejspis malo pohyblivy spermie ne?. Prosim si poslat tri stovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze