Lechtivý chlap

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Virginian
3.12.13 18:14

Lechtivej chlap

Tak premejslim, jestli jsem normalni nebo hricka prirody. Bezne jsem lechtivej jako kazdej druhej, mozna spis trochu min. Ale udelam se pri sexu, zena mi sahne na zada a ja nadskocim metr dvacet (obrazne:) - spis to se mnou strasne skubne).

Nez se udelam tak mi to nevadi ale pri ejakulaci se nabudim ci co a pokud mne chce zena obejmout tak musi pevne a tvrde, jinak bych si ho v ni snad zlomil :mrgreen:

Zazil to nekdo taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
3.12.13 18:17
:mrgreen:

Můj chlap je na tom dost podobně ne-li stejně.. Před nebo při akci mu to nevadí, ale po ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
3.12.13 18:17

@Virginian
Zlomený penis, krásná to věc. :cert: Ale zpět k tématu. Při orgasmu se do těla vyplaví mnohé působky, které mohou změnit citlivost volných nervových zakončení snížením jejich prahu dráždivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
3.12.13 18:18

@Virginian
Taky nemám moc ráda, když se na mě těsně před sahá a po už vůbec ne…asi budu chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.12.13 18:19

Myslím že je tady více žen než mužů a my Ti na to asi moc neodpovíme. jinak já jsem také lechtivá - všude. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9733
3.12.13 18:19

@Katchus
To by chtělo vyšetření… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
3.12.13 18:23

Takhle bych to měla já, z lechtání na zádech šílím, mě musí pořádně podrbat, jinak manžel to má rád, ten spíš, kdybych mu dosáhla na nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
3.12.13 18:25

@Doctus
Doufám, že se nejedná o nabídku volnočasové aktivity :mrgreen:

Asi na tom něco bude, po usínám jak špalek a nesnáším mazlení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
3.12.13 18:30

@Katchus
Kdo ví… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
3.12.13 18:35

Muj chlap je abnormalne lechtivy porad, nedovedu si predstavit, ze by po vyvrcholeni byl jeste vic. Treba bradavek se nemuzu vubec dotknout, pohladit po brise bud pres triko nebo „silou“,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
3.12.13 19:33

Nejsi muj chlap? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
3.12.13 19:41

Dneska vyzkoušim na tom svým chlapovi :mrgreen:…tomu těsně po sexu nesmim šahat akorát na žaluda :P, ale o zádech nic neříkal :pankac:,tak jsem zvědavá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
3.12.13 22:24

Manžel to má taky tak :-) Ale je to jen pár desítek vteřin po orgasmu, pak se zase vrátí do normálu. Když na něj šáhnu, hrozně se chechtá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
3.12.13 23:27

Tak jsem rad ze nejsem sam :)

A diky adminovi ze mi opravil nadpis, ja jsem skutecne tak tupej ze nevim jak se pise lechtivy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.21 03:28
@elchirk píše:
Muj chlap je abnormalne lechtivy porad, nedovedu si predstavit, ze by po vyvrcholeni byl jeste vic. Treba bradavek se nemuzu vubec dotknout, pohladit po brise bud pres triko nebo „silou“,…

a jak to pán myslel že by si ho byl zlomil kvůli polechtání? xD moc to nechápu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová