Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj chlap je na tom dost podobně ne-li stejně.. Před nebo při akci mu to nevadí, ale po ano ![]()
@Virginian
Zlomený penis, krásná to věc.
Ale zpět k tématu. Při orgasmu se do těla vyplaví mnohé působky, které mohou změnit citlivost volných nervových zakončení snížením jejich prahu dráždivosti.
@Virginian
Taky nemám moc ráda, když se na mě těsně před sahá a po už vůbec ne…asi budu chlap ![]()
Myslím že je tady více žen než mužů a my Ti na to asi moc neodpovíme. jinak já jsem také lechtivá - všude. ![]()
Takhle bych to měla já, z lechtání na zádech šílím, mě musí pořádně podrbat, jinak manžel to má rád, ten spíš, kdybych mu dosáhla na nohy ![]()
@Doctus
Doufám, že se nejedná o nabídku volnočasové aktivity ![]()
Asi na tom něco bude, po usínám jak špalek a nesnáším mazlení ![]()
Muj chlap je abnormalne lechtivy porad, nedovedu si predstavit, ze by po vyvrcholeni byl jeste vic. Treba bradavek se nemuzu vubec dotknout, pohladit po brise bud pres triko nebo „silou“,…
Dneska vyzkoušim na tom svým chlapovi
…tomu těsně po sexu nesmim šahat akorát na žaluda
, ale o zádech nic neříkal
,tak jsem zvědavá ![]()
Manžel to má taky tak
Ale je to jen pár desítek vteřin po orgasmu, pak se zase vrátí do normálu. Když na něj šáhnu, hrozně se chechtá ![]()
Tak jsem rad ze nejsem sam ![]()
A diky adminovi ze mi opravil nadpis, ja jsem skutecne tak tupej ze nevim jak se pise lechtivy.
@elchirk píše:
Muj chlap je abnormalne lechtivy porad, nedovedu si predstavit, ze by po vyvrcholeni byl jeste vic. Treba bradavek se nemuzu vubec dotknout, pohladit po brise bud pres triko nebo „silou“,…
a jak to pán myslel že by si ho byl zlomil kvůli polechtání? xD moc to nechápu
Tak premejslim, jestli jsem normalni nebo hricka prirody. Bezne jsem lechtivej jako kazdej druhej, mozna spis trochu min. Ale udelam se pri sexu, zena mi sahne na zada a ja nadskocim metr dvacet (obrazne:) - spis to se mnou strasne skubne).
Nez se udelam tak mi to nevadi ale pri ejakulaci se nabudim ci co a pokud mne chce zena obejmout tak musi pevne a tvrde, jinak bych si ho v ni snad zlomil
Zazil to nekdo taky?