Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, chci se zeptat, nemá někdo zkušenosti s léčitelem v těhotenství?
Před těhu mi strašně moc pomohl, co se týče endometriozi.
CHodím k němu i těd v těhotenství, ale nevím, zda nedělám špatně, i když mi to pomáhá.
Prosím nemáte některá zkušenosti?
Děkuji
A co s tebou dělá, že by to mělo škodit? Léčitel o tvém těhotenství ví?
holky ví o těhotenství, i mi k němu pomohl. teda už nás objednali na IVF. a nejdřív jsme zkusili jeho
Jinak léčí „sílou“ - energií. Přiloží jen ruku. říká že se to v těhotenství může, že má spousty těhotných.
Jen mě to napadlo, proto jsem chtěla názor.
@lucal píše:
@Petule030 @Gosiholky ví o těhotenství, i mi k němu pomohl. teda už nás objednali na IVF. a nejdřív jsme zkusili jeho
Jinak léčí „sílou“ - energií. Přiloží jen ruku. říká že se to v těhotenství může, že má spousty těhotných.
Jen mě to napadlo, proto jsem chtěla názor.
k němu bych já nechodila, ale já jsem katolička… jestli tě niják neomezuje tvoje přesvědčení/náboženství tak bych to asi pustila z hlavy…
Zkontrolujte, jestli byliny které vám doporučí jsou bezpečné pro těhotné a jinak je to vcelku jedno. Pokud vám vnucuje nějaké zázračné pilulky a kapičky, tak na to bych se nejspíš vyprdla, hlavně z principu.
Léčení energiemi opravdu neuškodí.
@Ou Vůbec nedává bylinky, kapky nic, jen léčí energií. Finančně jen to co mu člověk dá.
Vyčetla jsem právě na internetu, že se naruší miminko apod. ale píšou to tam ty co nikdy u léčitele nebyli.
proto jsem se ptala na ty energie vis
@lucal já jsem v těhotenství potkala léčitele na jedné akci a aniž bych mu cokoliv řekla tak bez mého souhlasu a vědomí se zaměřil na dítě, udělalo se mi šíleně špatně a měla jsem dost divný pocit, tak jsem se rozhlédla a on seděl a zíral mi na břicho jakmile jsem na něj koukla tak přestal a mě se udělalo dobře. Do té doby jsem na léčitele moc nevěřila, díky tomu věřím že nejspíš něco umí, ale zprotivili se mi, svým chováním ![]()