Teplota a pobolívani hlavy v 15. týdnu těhotenství

3
14.8.16 22:32

Teplota a pobolivani hlavy

Ahoj maminy :)

Jsem ted v 15 tydnu a začala jsem mit zvysene teploty a i me poboliva hlava, chci se jen zeptat jestli je to normální? Teploty mam jak na houpačce celý den, jednou je to 36,8 kdy už to začnu pociťovat a nemam silu a náladu na nic a pak zase az 37,3 :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4398
14.8.16 22:52

Ja mam pocit, ze v prvnim tehotenstvi jsem mela lehce vyssi teplotu casto, neco malo nad 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
15.8.16 01:07

37C je v tehotenstvi normální, od zacatku jsem to tak mela…a bolest hlavy je taky dost běžná, je to způsobeno hormony.. Rekla bych, ze toto jeste nic neni, přijdou mnohem zajímavější :mrgreen: těhotenské vychytávky…takze tak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.8.16 11:50

Dekuju Vám za odpověď! aspoň mužů bejt klidnější zase :)

iizabela jaky další zajímavější vychytávky myslíš? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
15.8.16 11:58

Tak aby ses nedivila :P..pri růstu dělohy boli v podstatě cely spodek, kyčle..a to nekdy opravdu hodne, jak pak dělohy tlačí na vnitřní orgány, to je také peklo nekdy, plus kopance do žeber, mocaku, boku :potlesk: ja navic ted u druhého tehotenstvi začala trpět na varixy na děloze a rodidlech, to jsem jeste nezažila 8o
Spis to píšu hlavne pro to, aby jsi se nestresovala zvýšenou teplotou, to fakt nic neni.. :palec: doporucuju celkove tehotenstvi brát spis normalne, ony ty bolesti a nepříjemnosti k tomu proste patři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.8.16 12:11

@iizabela Joo tak to se mam vážně na co těšit :D hlavně na ten závěr kterého se bojim total :cert: ale na miminko už se nemůžu dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí