Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminy ![]()
Jsem ted v 15 tydnu a začala jsem mit zvysene teploty a i me poboliva hlava, chci se jen zeptat jestli je to normální? Teploty mam jak na houpačce celý den, jednou je to 36,8 kdy už to začnu pociťovat a nemam silu a náladu na nic a pak zase az 37,3 :/
Ja mam pocit, ze v prvnim tehotenstvi jsem mela lehce vyssi teplotu casto, neco malo nad 37.
37C je v tehotenstvi normální, od zacatku jsem to tak mela…a bolest hlavy je taky dost běžná, je to způsobeno hormony.. Rekla bych, ze toto jeste nic neni, přijdou mnohem zajímavější
těhotenské vychytávky…takze tak ![]()
Dekuju Vám za odpověď! aspoň mužů bejt klidnější zase ![]()
iizabela jaky další zajímavější vychytávky myslíš?
![]()
Tak aby ses nedivila
..pri růstu dělohy boli v podstatě cely spodek, kyčle..a to nekdy opravdu hodne, jak pak dělohy tlačí na vnitřní orgány, to je také peklo nekdy, plus kopance do žeber, mocaku, boku
ja navic ted u druhého tehotenstvi začala trpět na varixy na děloze a rodidlech, to jsem jeste nezažila ![]()
Spis to píšu hlavne pro to, aby jsi se nestresovala zvýšenou teplotou, to fakt nic neni..
doporucuju celkove tehotenstvi brát spis normalne, ony ty bolesti a nepříjemnosti k tomu proste patři…
@iizabela Joo tak to se mam vážně na co těšit
hlavně na ten závěr kterého se bojim total
ale na miminko už se nemůžu dočkat ![]()