Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pane Jonáši, měl by jste si telefonáty nahrávat, aby jste pak pravdu nepřekrucoval.. budu věřit, že to neděláte úmyslně, ale že toho máte opravdu moc, tak si to nepamatujete. Ať se Vám v podnikání daří. S pozdravem Lálina
Diskuze byla na žádost zakladatelky uzamčena.
Monika
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli existuje homeopatický lék proti stresu pro děti? Chystáme se odletět se synem (5r) už podruhé, ale... Odpověď
Dobrý den, ráda bych se zeptala na radu, jaká homeopatika v těhotenství by jste doporučila, co se týká úzkosti, vnitřního chvění, sucho v puse... Odpověď
Dobrý den, moc vás prosím k radu. Lze postcovidové problémy řešit přírodní cestou. Má lékařka mi bohužel řekla, že mám prostě vydržet, ale mě to... Odpověď
Dobrý den, prosím o pomoc. Už půl roku mě hodně trápí přeskakování kyčle. Především když ležím na zádech nebo sedím jinak. Začínalo to, že když... Odpověď
Dobrý den, měla bych pár otázek. V ústech jsem cítila aft na jazyku, který skutečně mám, ale našla jsem i lehce načervenalé mandle a na jedné je... Odpověď
Pane Jonáši,
měl by jste si telefonáty nahrávat, aby jste pak pravdu nepřekrucoval.. budu věřit, že to neděláte úmyslně, ale že toho máte opravdu moc, tak si to nepamatujete.
Ať se Vám v podnikání daří.
S pozdravem Lálina