Léčitel Plzeň - doporučte

Anonymní
12.10.12 14:20

Léčitel Plzeň

Ahoj, prosím, doporučte nějakého dobrého léčitele z Plzně. Je jedno jestli to bude bylinkář, homeopat, pracovat s energiemy nebo cokoli jiného. Hlavně, aby byl opravdu ověřený.

A kolik si bere za jednu návštěvu a kolik návštěv je tak potřeba.

Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.10.12 15:02
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím, doporučte nějakého dobrého léčitele z Plzně. Je jedno jestli to bude bylinkář, homeopat, pracovat s energiemy nebo cokoli jiného. Hlavně, aby byl opravdu ověřený.

A kolik si bere za jednu návštěvu a kolik návštěv je tak potřeba.

Díky :palec:

To trochu nechápu, každý má něco do sebe, ale také každý zabírá na něco jiného. Spíše písni co máš zhruba za problém? Několik jich znám a i jsem osobně vyzkoušela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.12 20:58
@Anonymní píše:
To trochu nechápu, každý má něco do sebe, ale také každý zabírá na něco jiného. Spíše písni co máš zhruba za problém? Několik jich znám a i jsem osobně vyzkoušela.

Gynekologické potíže - výtok. (Léky od doktroa nezabírají.) A nepravidelnou menstruaci. Ale tu jsem měla vždycky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.12 21:16

Zkus tuhle Baštová Miroslava Dvořákova 8 Plzeň

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.12 23:43
@Anonymní píše:
Zkus tuhle Baštová Miroslava Dvořákova 8 Plzeň

Díky za tip :palec: Koukám na její stránky. Uvádí cena za odblokování 500 Kč. Stačí na to jedna návštěva nebo se musí víckrát? A jak dlouho asi návštěva trvá?

Vím, že zdraví je víc než peníze. Ale nechci to říkat manželovi. 500 nepozná. Několik tisíc bych už neokecala ;)

• Citovat
  • Upravit
707
30.10.12 22:27

Ahoj.Ja bych taky, prosím, potřebovala poradit nějakého lečitele, bylinkáře, připadně homeopata z okoli Plzeń, K.Vary s kterým máte dobrou zkušenost. Hlavním problemem je alergie, kterou mám poslední rok a půl.(na alergologii mi nezjistili na co konkretně) K tomu další potiže způsobené, zřejmě opakovanymi potratama, porodem, stresem atd. Moc děkují za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.11.12 07:58

Ještě to také zkusím, pokud máte někdo kontakt na ověřeného léčitele z Plzně nebo okolí (přípaně z Prahy), podělte se prosím! a je skutečně jedno na jakou terapii se zaměřuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.8.13 08:57

Zdravim, neporadite nekdo aktualne lecite z Plzenska? Chtela bych ukazat malickyho s ekzemem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
25.9.13 08:17

@aninevim

Aa

Příspěvek upraven 24.10.13 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
6.10.13 23:36

@Žandík
Mohla bych taky do sz poprosit o kontakt na paní? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
7.10.13 14:21

@Hellísek jestli ti ho Zandik neposle, ozvi se mi do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.10.13 01:32

@AniNevim
Děkuju, ozvala se, už ho mám  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.7.16 18:12

Najdu lecitele?

Dobrý den, nevím zda je tato diskuse porad aktivni, ale aspoň to zkusím. Hledam nějakého osvědčeného lecitele ci lecitelku pro svého otce. Uz nekolik let ho boli prave rameno, injekce na to nezabiraji ani žádné léky. Jednou byl u nejake pani ktera mu zazrakem pomohla, ale ta uz je bohužel po smrti. Poradi mi prosím někdo, uz jsme z toho všichni zoufali. :nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
25.7.16 18:22

Havelka :) sice je z Prahy ale do Plzně jezdí jednou měsíčně do slunovratu :) stačí se objednat je fakt uzasnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.7.16 20:28

@DomísH ahoj, prosim mas na p. Havelku kontakt? Nebo jak se jmenuje celym jmenem, abych ho nasla na netu? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková