Lednice vestavěná nebo normální
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já jsem určitě pro VOLNě stojící. Tchýně má vestavěnou a furt na to nadává, jednak kvůli místu v ní a že je furt prý slyšet jak běží, že jim to jen žere proud.Taky má strach z toho, že když by se s tou lednicí něco stalo, bude potíž sehnat stejnou.My jí to ale říkali, když chtěla znát náš názor před její rekonstrukcí kuchyně, ale ona si stejně nedá poradit.Plno známích mi říkalo, že to pouze estetické a moderní v dnešní době, ale málo kdo to z našich známích má-vestavěné spotřebiče. Já sama to nikdy nechci, nelíbí se mi to ani. Máme 2 metrovou nerez lednici a nerez sporák, takže je to naše dominanta v kuchyni.
- Citovat
- Upravit
Holky, ubehlo uz par let od posledniho prispevku, a tak bych se rada zeptala, jak jste ted spokojene s vestavenou lednici? Porad je mensi nez normalni lednice? Nebo uz se da koupit i vetsi vestavena lendice?
Jste s vestavkou spokojene nebo byste priste volily obyc lednici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa měla jsem normální lednici, při rekonstrukci kuchyně jsme pořídili vestavnou a za mě už nikdy víc, byla hrozně malá..takže jsme nakonec koupili americkou lednici, tu vestavnou prodali a skříň teď využívám jako špajz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shari81 A jak je to prosim te dlouho? A nevis jestli jsou vsechny vestavne lednice male? Neda se koupit i vetsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shari81 a pises niky vic…je to jen kvuli te velikosti nebo tam byl i jiny problem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa co vím, tak všechny vestavky mají stejné rozměry, rozdíl je pouze v tom, jestli tam je/není mrazák…jiný problém s tou naší nebyl, jen mi prostě nevyhovovalo, jak byla malá a malý mrazák…s tou am. lednicí jsem max spokojená a jinou bych už nechtěla..
tu vestavnou jsme kupovali před 6 lety a měnili jsme jí za am. teď na podzim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa
obecne jsou vsechny proste mensi, protoze je musis nacpat do te skrinky. nasi si po roce s vestavnou dokoupili jeste jednu malou lednici do komory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa
Máme vestavnou několik let, ano, není největší, ale já to nakonec beru jako přednost. Vyhazuju totiž mnohem méně jídla, než u velké lednice (protože je to jako s úložnými prostory, kolik jich máš, tolik jich zaplníš). Mám větší přehled, co tam je, akorát když třeba navařím hodně jídla, tak to holt nemůžu šoupnout do lednice všechno v hrncích, ale poctivě přendávám do krabiček kvůli místu. V zásadě mám vyzkoušeno, že jakmile narvu lednici nákupem k prasknutí, do tří týdnů vyhazuju několik prošlých položek, na které se zapomene.
Ale je pravda, že malý mrazák mě štve, protože třeba musím odmítnout nabídku známých na půlku prasete, není to kam dát.
A taky jsme si museli pořídit magnetickou nástěnku, protože nebylo kam dávat všechny ty blbosti, které se předtím šouply na ledničku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Premyslim, ze bych koupila vestavenou jen lednici a nevite zda se da taktou kupit i jen samotny maly mrazacek?
My mrazak ted uz moc nepouzivame. Mam tam ted akorad orechy a nejake visne a svestky. To snime a potom uz je tam znovu davat nebudu. Takze by nam stacil treba jen takovy ten jeden maly suplicek co byval ve starych lednicich nahore. Je to tak i v tech nynejsich „jen“ lednicich? nevite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa mám vestavěnou, jsme 4 členná rodina a v pohodě.. jistě že je trochu menší, protože se prostě musí vejít do skříně 60cm. Ne že bych nezvládla větší, ale stačí nám a kuchyň mi nehyzdí bílá „kráva“. Co je mi malé je mrazák..ale ten by mi nestačil ani u volně stojící.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě jedině vestavnou. Máme Electrolux, šlape nám už přes deset let a spokojenost veliká.
- Citovat
- Upravit
My máme všechny kuchyňské spotřebiče vestavěné a jsem s tím moc spokojená, vypadá to o dost líp. velikost lednice nám bohatě stačí.
Ale záleží na člověku, co od lednice očekává. Pokud víš, že potřebuješ velkou, tak asi vestavěná nebude ideální, pokud víte, že si vystačíte s velikostí vestavěné lednice, tak bych šla spíš do té vestavěné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras píše:
Příspěvek již není aktuální.
Pokud příspěvek popisuje počasí v konkrétní den nebo zápas Viktorky se Slávií před 3 lety, není aktuální. Nejsem si ale vědom, že by dnes již nebyly lednice, tudíž příspěvek je stále aktuální a je hodně takových, co si zpětně rádo přečte názory jiných ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měl jsem 13 let vestavnou lednici ( 177 cm ), motor začal být hlučný a běžela téměř 20 hodin denně. Koupil jsem novou, po vybalení jsem ji za pár hodin zapnul, nebyla téměř slyšet. Po instalaci do skříně je celkem hlučná, ale zřejmě je to způsobeno rezonancí skříně. Stará lednice stojí v garáži a jako volně stojící je podstatně tišší, než ve skříni.