Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Teda nevim, nevim…Ledvinová kolika je strašnej mazec, to netrvá půl hodiny
Takže si myslím, že to nebylo ono…
To asi nebyla ledvinová kolika.. tu bolest bys poznala a určitě by neodezněla po půl hodině, naopak… sama od sebe neodezní.
souhlasím,to nebyla kolika.já jí měla cca v 6.měs a to byly úplně jiný příznaky..prudká bolest v místě ledviny,nedalo se sedět,ležet,nic..a hlavně to nepřestalo až do tý doby než mi v nemocnici něco dali.
Souhlas s holkama, já měla ledvinovou koliku v 8 měsíci a mazec to teda byl děsnej!
Takže to bys určo poznala ![]()
Chci se zeptat zkušených - je opravdu ledvinová kolika tak naprosto šílená bolest, nebo ne? Dneska odpol bodavá bolest beder, vystřelující do nohou nebo do boků - jak kdy
nelepší se to, nehorší.. jako ejchuchu mi není, ale na umření taky ne.. samože se to stalo ve chvíli, kdy jsem s děckama sama doma
Dle netu by to asi ta kolika mohla být - i znám příčiny - málo pití, energeťáky, takže kandidát jsem vyloženě vhodný
ale co ta bolest, je možné, že to bolí tak nějak mírněji a později se to zhorší? ![]()
Taky jsem zazila ledvinovou koliku ve 26. tt a bolesti jsem lezla po zdi a chtela vyskocit z okna. Porod proti tomu prochazka ruzovym sadem. Kolika boli strasne moc, ale mozna mas vyssi prah bolesti
Sezen hlidani a zajed na pohotovost, tam ti reknou vic.
@Lorink
já jsem celkem cíťa, takže to asi ono nebude.. no uvidíme, co udělá noc. Zatím jako jo, bolí to dost, příjemný to není ani omylem, ale po zdi nelezu
Hlídání nehrozí, všichni možní hlídači jsou 450 km daleko a chlap mimo provoz ![]()
@martina.se Me se to rozjizdelo par hodin, bala jsem se, ze to je predcasny porod…v nemocnici nasadili atb a po dvou dnech mi bylo dobre. Tak uvidis v noci, s tim hlidanim je to blby ![]()
@Lorink klasika - když se něco stane, tak je to vždycky v době, kdy se to nehodí
no uvidíme, no.. tak fajně mi to vystřeluje do boků ![]()
Tak drzim pesti, aby to nebylo nic vaznyho a treba jen zarazeny prdy
Coz mimochodem taky pekne boli ![]()
@martina.se píše:
Chci se zeptat zkušených - je opravdu ledvinová kolika tak naprosto šílená bolest, nebo ne? Dneska odpol bodavá bolest beder, vystřelující do nohou nebo do boků - jak kdynelepší se to, nehorší.. jako ejchuchu mi není, ale na umření taky ne.. samo že se to stalo ve chvíli, kdy jsem s děckama sama doma
Dle netu by to asi ta kolika mohla být - i znám příčiny - málo pití, energeťáky, takže kandidát jsem vyloženě vhodný
ale co ta bolest, je možné, že to bolí tak nějak mírněji a později se to zhorší?
těžko říct.. já ledvinovou koliku měla v prvním těhotenství. příznaky u mě: ukrutná bolest beder vystřelující i do břicha…bolelo mě v té oblasti snad všechno kolem.., ta bolest byla v návalech a fakt šílená, pískalo mi v uších, měla jsem studený pot, bušení srdce a v čekárně i černobílé vidění. Ty bolesti chodily ve vlnách.. za pár měsíců jsem rodila a bylo to žůžo labůžo, nedalo se to srovnat. kolika byla mnooohem horší
ale může to mít u různých lidí různý průběh…třeba se ti tam jen uvolnil kamínek a máš to trochu podrážděné ![]()
Příspěvek upraven 17.03.16 v 20:42
@Lorink píše:
Taky jsem zazila ledvinovou koliku ve 26. tt a bolesti jsem lezla po zdi a chtela vyskocit z okna. Porod proti tomu prochazka ruzovym sadem. Kolika boli strasne moc, ale mozna mas vyssi prah bolestiSezen hlidani a zajed na pohotovost, tam ti reknou vic.
amen…zažila jsem taky a řekla bych ve stejném týdnu..možná ve 25. ![]()
@reinkarnace Presne to same, jak to chodilo v tech vlnach, tak jsem si myslela, ze jsou to kontrakce, kdyz to chodilo priblizne po trech minutach, tak jsme leteli do nemocnice a tam na monitoru nic, utz nic, koukali na me jak na blazna. Az pozdeji jim docvaklo, ze nerodim, ale ze mam koliku. Ale nez na to prisli a dali analgetika, tak jsem myslela, ze umru ![]()
Ahoj potřebuju radu,včera jsem si vzala magne b6 a jedním z nežadoucích učinku je bolest břicha,ta mě chytla ovšem mám pocit že to byla spíše ledvinová kolika
byla to křečoviná olest která asi po pul hodině odezněla…dnes pořád citím nějaké tlaky v břiše,mama strach aby mě to znovu nechytlo a nebo kamen už vyšel?omlouvám se za zmatenost