Ledvinová kolika a tlaky v břiše

Anonymní
27.6.11 15:24

ledvinová kolika?

Ahoj potřebuju radu,včera jsem si vzala magne b6 a jedním z nežadoucích učinku je bolest břicha,ta mě chytla ovšem mám pocit že to byla spíše ledvinová kolika :cry: byla to křečoviná olest která asi po pul hodině odezněla…dnes pořád citím nějaké tlaky v břiše,mama strach aby mě to znovu nechytlo a nebo kamen už vyšel?omlouvám se za zmatenost

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
27.6.11 16:53

Teda nevim, nevim…Ledvinová kolika je strašnej mazec, to netrvá půl hodiny :nevim: Takže si myslím, že to nebylo ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.6.11 17:19

To asi nebyla ledvinová kolika.. tu bolest bys poznala a určitě by neodezněla po půl hodině, naopak… sama od sebe neodezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 20:47

souhlasím,to nebyla kolika.já jí měla cca v 6.měs a to byly úplně jiný příznaky..prudká bolest v místě ledviny,nedalo se sedět,ležet,nic..a hlavně to nepřestalo až do tý doby než mi v nemocnici něco dali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.6.11 21:28

Souhlas s holkama, já měla ledvinovou koliku v 8 měsíci a mazec to teda byl děsnej! :zed: Takže to bys určo poznala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 20:00

Chci se zeptat zkušených - je opravdu ledvinová kolika tak naprosto šílená bolest, nebo ne? Dneska odpol bodavá bolest beder, vystřelující do nohou nebo do boků - jak kdy :think: nelepší se to, nehorší.. jako ejchuchu mi není, ale na umření taky ne.. samože se to stalo ve chvíli, kdy jsem s děckama sama doma :think: Dle netu by to asi ta kolika mohla být - i znám příčiny - málo pití, energeťáky, takže kandidát jsem vyloženě vhodný :think: ale co ta bolest, je možné, že to bolí tak nějak mírněji a později se to zhorší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.3.16 20:12

Taky jsem zazila ledvinovou koliku ve 26. tt a bolesti jsem lezla po zdi a chtela vyskocit z okna. Porod proti tomu prochazka ruzovym sadem. Kolika boli strasne moc, ale mozna mas vyssi prah bolesti :nevim: Sezen hlidani a zajed na pohotovost, tam ti reknou vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 20:15

@Lorink :mrgreen: já jsem celkem cíťa, takže to asi ono nebude.. no uvidíme, co udělá noc. Zatím jako jo, bolí to dost, příjemný to není ani omylem, ale po zdi nelezu ;) Hlídání nehrozí, všichni možní hlídači jsou 450 km daleko a chlap mimo provoz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.3.16 20:22

@martina.se Me se to rozjizdelo par hodin, bala jsem se, ze to je predcasny porod…v nemocnici nasadili atb a po dvou dnech mi bylo dobre. Tak uvidis v noci, s tim hlidanim je to blby :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 20:27

@Lorink klasika - když se něco stane, tak je to vždycky v době, kdy se to nehodí :zed: :mrgreen: no uvidíme, no.. tak fajně mi to vystřeluje do boků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.3.16 20:34

Tak drzim pesti, aby to nebylo nic vaznyho a treba jen zarazeny prdy :mrgreen: Coz mimochodem taky pekne boli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.3.16 20:40
@martina.se píše:
Chci se zeptat zkušených - je opravdu ledvinová kolika tak naprosto šílená bolest, nebo ne? Dneska odpol bodavá bolest beder, vystřelující do nohou nebo do boků - jak kdy :think: nelepší se to, nehorší.. jako ejchuchu mi není, ale na umření taky ne.. samo že se to stalo ve chvíli, kdy jsem s děckama sama doma :think: Dle netu by to asi ta kolika mohla být - i znám příčiny - málo pití, energeťáky, takže kandidát jsem vyloženě vhodný :think: ale co ta bolest, je možné, že to bolí tak nějak mírněji a později se to zhorší? :think:

těžko říct.. já ledvinovou koliku měla v prvním těhotenství. příznaky u mě: ukrutná bolest beder vystřelující i do břicha…bolelo mě v té oblasti snad všechno kolem.., ta bolest byla v návalech a fakt šílená, pískalo mi v uších, měla jsem studený pot, bušení srdce a v čekárně i černobílé vidění. Ty bolesti chodily ve vlnách.. za pár měsíců jsem rodila a bylo to žůžo labůžo, nedalo se to srovnat. kolika byla mnooohem horší :roll: ale může to mít u různých lidí různý průběh…třeba se ti tam jen uvolnil kamínek a máš to trochu podrážděné :nevim:

Příspěvek upraven 17.03.16 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.3.16 20:41
@Lorink píše:
Taky jsem zazila ledvinovou koliku ve 26. tt a bolesti jsem lezla po zdi a chtela vyskocit z okna. Porod proti tomu prochazka ruzovym sadem. Kolika boli strasne moc, ale mozna mas vyssi prah bolesti :nevim: Sezen hlidani a zajed na pohotovost, tam ti reknou vic.

amen…zažila jsem taky a řekla bych ve stejném týdnu..možná ve 25. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.3.16 20:48

@reinkarnace Presne to same, jak to chodilo v tech vlnach, tak jsem si myslela, ze jsou to kontrakce, kdyz to chodilo priblizne po trech minutach, tak jsme leteli do nemocnice a tam na monitoru nic, utz nic, koukali na me jak na blazna. Az pozdeji jim docvaklo, ze nerodim, ale ze mam koliku. Ale nez na to prisli a dali analgetika, tak jsem myslela, ze umru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 20:48

@reinkarnace budu doufat, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie