Ledvinová kolika a tlaky v břiše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
22.5.17 22:59

Ráno běž okamžitě k lékaři a to i v případě, že by se ti částečně ulevilo. Máš evidentně zánět ledvin kvůli nedoléčení a to, že by jsi mohla skončit v nemocnici, je asi ta nejmenší komplikace. Taky už akutně hrozí selhání ledvin a nasazení stejných antibiotik bude k ničemu, protože nejspíš vznikla rezistence.

• Citovat
  • Upravit
5
29.6.19 14:42

Ledvinová kolika?

Dobrý den chtěla bych obnovit diskuzi- jsem 28tt a už třetí den lezim v nemocnici mimo jiné s ukrutnou bolesti zad na prave straně, která přichází v intervalech a já mám pocit ze asi umru:( poslali mě na UTZ ledvin a prý oka, ale proste mě se nechce věřit ze to je skriply nerv:( včera jsem bolesti i zvracela:( dávají mi kapacku a paralen a zatím to moc nezabírá:( mate někdo podobnou zkušenost prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
29.6.19 15:07

@Marta889 já jsem teď 36 tt a minuly týden mě neskutečně bolely záda, taky jsem myslela ledviny? Ale doktorka vzala krev, tam vše ok, na další kontrole gyndarka poklepala na záda a řekla ok, ale nevím no… Není ta bolest už tak silná, ale stále cítím… Je to nepříjemné a preju hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80186
29.6.19 15:24

@martina.se je. Ledvinová kolika je skutečně děs. Trvá, sama nezmizí, a člověk by skočil z okna, kdyby mu bolest dovolila na ně vylézt. Ani porod mi nepřišel takový, a že sakra trval celých 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.6.19 12:07

@inkakřivák a vás to v těhotenství taky chytlo? Mě dávají už dva dny kapacky na ty křeče, dneska-4.den to konečně trochu povolilo ale bylo to fakt peklo:( teď se jen klepu aby to nepřišlo znovu:( je u toho nějaká prevence kromě hodně pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.6.19 12:09

@M-A a vyšetřovali vám moc a krev? To si taky nechte udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80186
30.6.19 12:19

@Marta889 ne, ja si tim prochazela driv. Chronický zánět ledvin a kámen jako hrom. Trvalo to asi dva roky. Než doslo na diagnozu. Než se to zalecilo a než jsem se dostala pod nůž. Užila jsem si. Klidně dva záchvaty za tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.6.19 15:54

@inkakřivák to je strasny, to jste musela trpět jako zvíře :( no já budu doufat ze to byla jednorázová akce, tohle už nechci zažít :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí