Ledviny v těhu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.9.20 15:59

Ledviny v tehu

Ahoj, měla jsem v těhotenství utlacene ledviny. Je to miminkem nebo delohou? Jsem krátce po porodu a pociťuji trošku bolest v okolí ledvin, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35325
1.9.20 16:18

Tak miminko je v deloze, ne? Takze mas odpoved…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
1.9.20 17:43

Taky jsem to tak měla, týden před porodem jsem si kvůli bolestem ledviny polezela v nemocnici na kapackach. Po porodu dobrý, ale taky to trvalo asi 14 dni, nez to bylo úplně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 18:35
@mrs.starbucks píše:
Taky jsem to tak měla, týden před porodem jsem si kvůli bolestem ledviny polezela v nemocnici na kapackach. Po porodu dobrý, ale taky to trvalo asi 14 dni, nez to bylo úplně ok.

Taky vás to po porodu občas zabolelo?

• Citovat
  • Upravit
4378
1.9.20 21:52
@Anonymní píše:
Taky vás to po porodu občas zabolelo?

Jj, ale jen tak 14 dni, 3 týdny, pak uz to bylo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
1.9.20 22:54

U obou dětí jsem měla v těhotenství ledvinovou koliku, zážitek. Po porodu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
2.9.20 09:42

@barbuchablond

U obou? :roll: Z toho mám strach, ze by se to v dalším těhotenství opakovalo 8o Nepřišlo to podruhé dřív? Jak to doktoři řešili? Ja jsem totiž dostávala léky, které se ve 3. trimestru vůbec nesmí a nakonec se vyvolávalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
2.9.20 16:00

Jj, u obou. První jsem rozdýchala doma, když už jsem se chystala jet na pohotovost, tak to zázrakem povolilo (asi se milostpán posunul). Druhá byla horší, to jsem na té pohotovosti byla, trvalo to několik dní. Dali mi na výběr - léky domů nebo to samé v kapačce v nemocnici. V lékárně na mě koukali jak na vraha, že se ty léky v těhotenství nesmí. Holčička je ale zdravá. Už si to přesně nepamatuju, ale obě koliky jsem měla někdy na přelomu 2. a 3. trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 20:37

Tak to já v prvním měla stent, u druhého těhotenství klid ani žádná bolest a u třetího znova bolesti

• Citovat
  • Upravit
28
23.8.22 22:17

Prosím o informaci

Dobrý den prosím chtěla by prosím zeptat jsem 12tt těhotná od :,( začátku samý problémy ale teď poslední době mě strašně bolej ledviny píchají pod břichem a čípku neskutečný bolest nedá se nijak ani v lehu ani v sadu vydržet
Volala jsem gynekologovy říkala sem co se děje
My odpověděl mam si zajít k obvodnimu jenže toho obvodního nemám sla do domov důchodců a teď vůbec mě nechtějí :,( nikdy udělat registraci prý mají plno prosím co mam dělat děkuji vám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
24.8.22 02:09

@Laska44 Zajdi si na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie