Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Leginy nejsou kalhoty a je úplně jedno, jaké pohlaví je nosí.
Tedy - na sport, v cajku. Jako teplá spodní vrstva, přes kterou je něco dalšího, v cajku.
Ale lidi co chodí v leginách jakožto v běžném oblečení pro dospělého člověka, zejména jde-li o laciné kusy s rozjíždějícími se stehy a s prosvítajícím spodním prádlem jsou etalonem nevkusu v oblékání.
Zejména pokud k tomu ještě tyto leginy významně upozroňují na nedokonalosti jejich postavy.
To že to dělá spousta lidí, nebo někoho vzrušuje šmucig a nebo " je to pohodlné" výše napsané spíše potvrzuje, než vyvrací.
@Petruna21 a je velkej rozdíl (na sport) mezi klasickými legínami a funkčními legínami?
@Anonymní píše:
@Petruna21 a je velkej rozdíl (na sport) mezi klasickými legínami a funkčními legínami?
Určitě ty na sport jsou jiný materiálově ![]()
@Anonymní píše:
No záleží z jakého pohledu se na to ptáš - pokud z hlediska přínosu pro toho sportovce, tak rozhodně a velký, pokud z pohledu vhodnosti je na sport nosit z vizuálního hlediska, tak v tom ne.
@j.a.n.i1 Jaké jsou legíny? Jsou příjemné, nebo když jsou tak úzký tak je to vůbec příjemné? Nebo když ste si je kupovala tak radši větší nebo menší, než bych je zkusil na sport tak se chci aspoň zeptat ![]()
@DominikF píše:
@j.a.n.i1 Jaké jsou legíny? Jsou příjemné, nebo když jsou tak úzký tak je to vůbec příjemné? Nebo když ste si je kupovala tak radši větší nebo menší, než bych je zkusil na sport tak se chci aspoň zeptat
A jaky pradylko pod ne nosi bys vedet nechtel
?
Nevím, co tady rozebíráte? Přítel nosí legíny, protože je mu v nich dobře, rozhodně to vypadá lépe než tlusté a vytahané tepláky, nebo bermudy ze kterých při sednutí na židli leze kompletní mužská výbava😂. Proč tady rozebírat co je dámské a která barva je pánská? Připadá mi to jak v 18 století a hlavně hodně pokrytecké, prostě chlapi noste to co je vám pohodlné. Hlavně nenoste ponožky v sandálkách a mikiny si nestrkejte do kalhot😂 Takže za mne, leginám zdar:t
humbsup: 👍 👍 👍
@PetraKB píše:
Nevím, co tady rozebíráte? Přítel nosí legíny, protože je mu v nich dobře, rozhodně to vypadá lépe než tlusté a vytahané tepláky, nebo bermudy ze kterých při sednutí na židli leze kompletní mužská výbava😂. Proč tady rozebírat co je dámské a která barva je pánská? Připadá mi to jak v 18 století a hlavně hodně pokrytecké, prostě chlapi noste to co je vám pohodlné. Hlavně nenoste ponožky v sandálkách a mikiny si nestrkejte do kalhot😂 Takže za mne, leginám zdar:thumbsup: 👍 👍 👍
Jako rozehnala ses hezky, ale trochu pozde, uz se rozletly ![]()
@PetraKB No, kazdeho vec, co si nosi… A stejne tak je každého vec, co si o tom dotycnem mysli ![]()
@PetraKB píše:
Nevím, co tady rozebíráte? Přítel nosí legíny, protože je mu v nich dobře, rozhodně to vypadá lépe než tlusté a vytahané tepláky, nebo bermudy ze kterých při sednutí na židli leze kompletní mužská výbava😂. Proč tady rozebírat co je dámské a která barva je pánská? Připadá mi to jak v 18 století a hlavně hodně pokrytecké, prostě chlapi noste to co je vám pohodlné. Hlavně nenoste ponožky v sandálkách a mikiny si nestrkejte do kalhot😂 Takže za mne, leginám zdar:thumbsup: 👍 👍 👍
Tak hlavně, ze v tech leginach mu vybava neni vidět ![]()
Čau. jsem chlap, doma nosím dámské černé značkové legíny a je mi v nich dobře. jsou moje druhá kůže, a nikdo mi do toho nekecá. ![]()
@l-123 píše: Čau. jsem chlap, doma nosím dámské černé značkové legíny a je mi v nich dobře. jsou moje druhá kůže, a nikdo mi do toho nekecá.
@Gonos píše:
Je to zcela přirozené, určitě ti to velmi sluší.
@kacenka16 píše:
Já jsem třeba v legínách sbalila toho mýho chlapa. A to na to postavu totálně nemám, mám krátké tlusté nohyale zase mám prý pěknej zadek. A nosím je dost často, nebo jegginy apod je to pohodlny
ale nosím k nim jenom dlouhý trika nebo šaty. Jo a někde jsem četla článek co zpovidali nejakyho herce a psal že se mu to na holkách hrozně líbí ale že v nich nesmí mít kalhotky ale tanga, jinak je to prý hrozný pohled
Ahoj a co když je chlap používá na Turistiku tůru procházky po přírodě a podobně není tím myšlena promenáda po náměstí..