Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj. Co si myslíte o mužích co nosí legíny? Je mi tedy 15 a chtěl bych slyšet váš názor, co by jste si mysleli, kdyby vedle vás prošel někdo kdo má legíny nebo by třeba běžel a používal je na běhání, docela by mě to zajímalo díky????
Tak na sport normální, ale na běžné nošení fakt ne. Odpudivé, hnusné, nemužné bez ohledu na věk a postavu.
@Františka85 píše:
Tak na sport normální, ale na běžné nošení fakt ne. Odpudivé, hnusné, nemužné bez ohledu na věk a postavu.
Já bych vynechala to nemužné a doplnila bych bez ohledu na pohlaví ![]()
Na sport, posilovny a třeba na hory mi to přijde úplně normální a nic špatného na tom nevidím
![]()
Je mu 15, když bylo 15 mě nosili se kalhoty do zvonu. Třeba je to teď módní ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Já bych vynechala to nemužné a doplnila bych bez ohledu na pohlaví
Presne tak. Na sport ano, na doma ano. Jinak absolutne nevhodny kus obleceni jak pro zeny, tak muze.
Za me hnus kor u chlapa, manžel by do toho nevlezl ani kdyby mu za to někdo zaplatil ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Já bych vynechala to nemužné a doplnila bych bez ohledu na pohlaví
ani holčičky k sukni? ![]()
Tak doma si může patnáctiletej chodit v leginách, toho nikdo nevidí.
@Lama Lama píše:
ani holčičky k sukni?
Myšleno bez ničeho dalšího… pokud to plní funkci punčocháčů, tak ok.
Tedy, jen ctu nadpis a rikam si, zda je neco takoveho nutne. Na sport ok, i kdyz priznejme si, ani tam to neni nic pohledneho, takovy cyklotym v elastakach jeste s tou vlozkou… Ale tam to ma samozrejme smysl. Ale vzit si je jentak treba k mikine?
Ono i u zen se nejedna o nic pekneho, postavu na ne ma opravdu male procento.
Já jsem třeba v legínách sbalila toho mýho chlapa. A to na to postavu totálně nemám, mám krátké tlusté nohy
ale zase mám prý pěknej zadek. A nosím je dost často, nebo jegginy apod je to pohodlny
ale nosím k nim jenom dlouhý trika nebo šaty. Jo a někde jsem četla článek co zpovidali nejakyho herce a psal že se mu to na holkách hrozně líbí ale že v nich nesmí mít kalhotky ale tanga, jinak je to prý hrozný pohled ![]()