Legíny u kluka 16 let

15
6.4.20 19:33

Legíny u kluka 16 let

Dobrý den, mám trochu problém s tím, že mě láká nosit legíny, ten pocit když si je obleču je strašně příjemný, ale mám hodně kontroverzní rodiče takže nevím jak by se dívali na to že nosím uplé legíny po venku atd (jinak jsem normal hetero)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40405
6.4.20 19:39
@Petr156 píše:
Dobrý den, mám trochu problém s tím, že mě láká nosit legíny, ten pocit když si je obleču je strašně příjemný, ale mám hodně kontroverzní rodiče takže nevím jak by se dívali na to že nosím uplé legíny po venku atd (jinak jsem normal hetero)

Legíny jsou fuk, ale roušku si nesmíš zapomenout… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
6.4.20 19:39

No sice budeš homo-parádní, ale tak si je klidně vem. Určitě to ostatní 4% kluci ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
6.4.20 19:41

Na klukovi to vypadá hodně blbě 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.20 19:43

Copak jsou ty legíny pro tebe nějak důležité? Nosit je jen pro „strašně příjemný pocit“ je u kluka neobvyklé, samozřejmě je to na tobě, ale já bych to nedělal, abys toho pak nelitoval

• Citovat
  • Upravit
15
6.4.20 19:43

@Barry1997 no upřímně ještě jedna věc láká mě si udělat gelové nehty prostě jen tyto dvě věci mě prostě dělají dobře gelové nehty jsem neměl ale asi se neodvážím si je někdy nechat udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
6.4.20 19:44

Legíny jsou kolikrát za hranou i u ženský. Na hetero chlapech fakt ne-e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.20 19:44

Co nějaké cyklistické - uspokojíš své touhy a rodiče budou v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.4.20 19:47

Tak se dej na glam metal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.4.20 19:53
@Petr156 píše:

Mohl bys to sesumírovat jen do jedné diskuze? Ne, legíny a chlap nejdou dohromady. Ještě tak cyklokalhoty nebo baleťák holt ty punčocháče oblíká. Ale na běžné nošení to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.4.20 19:53
@Petr156 píše:

Pokud jsou rodiče kontroverzní, tak jim legíny budou fuk, pokud jsou konzervativní, tak to bude trochu jiná káva. Jinak legíny bych venku nenosila, ono ani na ženách, pokud nemají hodně dlouhý top nebo krátké šaty, to nevypadá dobře, na chlapovi je to vyloženě nevzhledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.4.20 19:55
@Petr156 píše:
@Barry1997 no upřímně ještě jedna věc láká mě si udělat gelové nehty prostě jen tyto dvě věci mě prostě dělají dobře gelové nehty jsem neměl ale asi se neodvážím si je někdy nechat udělat :D

Dělej si se svým tělem co chceš. Není potřeba si to nechat schvalovat, nebo rozmlouvat (vzhledem k tomu, že je to rádoby HAHA příspěvek) na emiminu. Dej si legíny, nech si udělat nehty a vyraž se svým novým sebevědomím do světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
6.4.20 20:00

@Petr156 normal hetero nebudeš a legíny? Fakt? Ty jsou většinou hnusný i na ženských

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
6.4.20 20:14

Cyklo je dobrej napad. Anebo nejaky pekny pyzamko v tom stylu, jestli s tim nutne nepotrebujes vyrazet ven. Gelove nehty si taky zatim treba muzes vyzkouset v soukromi. Nedelala bych si s takovymi vecmi velkou hlavu, jsou to neskodne zaliby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.4.20 20:21

Rekla bych že moc hetero nebudes, mozna si to jenom namlouvas, protože aby chlap nosil leginy a umělý nehty neni normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová