Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
chtěla by jsem svému mimi koupit lehátko.Dáte mi tip,se kterým jste popřípadě byli spokojené Vy,nebo Vaše kamarádky.Chtěla by jsem ho s hudbou,hračkami popřípadě lehkou vibrací.Díky za příspěvky ![]()
Podle mě stačí naprosto obyčejné. Měli jsme chicco bez hrazdičky z druhé ruky, za dobrý peníz a službu udělalo taky. Malá v něm pozorovala mě. ![]()
My měli klasiku od FP a byli jsme moc spokojení. Vibraci to má, ale nepoužili jsme ani jednou. Je to tento - http://www.hracky-vybavicky.cz/…ite-do-18kg/. My měli tedy starší typ, z druhé ruky a ještě určitě několika dětem dobře poslouží ![]()
já jsem měla předtím lehátko z polska, a posloužil dobře, jenže byl jen do 9 kg, takže jsem musela udělat další investici, takže doporučuji kategorii 0-18 kg, konkréntné máme od fisher price, je supr jak na krmení tak na odložení děcka, je houpací, ale dá se i vysunou taková zarážka aby se křeslo nehoupadlo, ke krmení báječná věc, je tam možnost i zapnutí vibrací, ale to moc nepoužíváme, je u toho i pěkná hrazdička se zrcátkem, já jsem spokojená, a navíc mi ho doporučily holky tady na miminu, pošlu ti odkaz na tu diskuzi i lehátko
Díky moc,to by mě nenanapadlo kouknout na lehátka až do 18kg,já viděla jen do 9kg.Na stránky se podívám. ![]()
Renato, já jsem měla taky kategorii do 18 kg a moc jsem to nevyužila.
Než začal sedět, vešel se do 9 kg a krmila jsem ho v lehátku, pak přešel do klasické jídelní židličky.
Ale pro velké dítě ![]()
ahoj tohle má moje švagrovka a malej v tom spokojenej, sice je jen do 9 kg ,ale je super taky si ho asi koupim http://www.kocarky-pro-mrnata.cz/…fisher-price?…
No, my měli od babypoint, obyčejné, nevibrovalo ani nic podobného. Ale bylo polohovatelné. Jenže princezna tam stejně moc být nechtěla. Takže jsem ráda, že jsme ho měli z druhé ruky.
Ja mela doma Hauck s hrazdickou za cca 1000kc,mala to mela pouze na spinkani kdyz byla miminko pak jsem to prodala,hrazdicka ji absolutne nezaujala.
Bylo polohovatelne az do uplneho sedu nebo lehu takze jsem v nem ze zacatku krmila malou,vibrace nemela-na co ![]()
pro klárku jsme měli obyč polohovací lehátko a po zkušenostec, kdy jsme kvůli chvilce klidu na oběd museli houpat lehátko nohou pod stolem kupujeme teď pro druhé lehátko s vibrací
právě mám vybraný taky Fisher price do 18 kg.
ono je taky šikovné že to lehátko od FP, pak můžete využívat jako křesílko pro větší děti to je šikovné
My mame od Chicca a jsme spokojeny
Pekne jsem tam Noriska vzdycky rano prikurtovala, odtahla do koupelny a v klidu jsem se vysprchovala, umyla vlasy, vyfenovala, nahodila make-up a malej se na celou dobu krasne zabavil
Driv jsem cekala az usne a kdyz jsme zacali s lehatkem, tak jsem si mohla jit dopoledne krasne jeste lehnout s nim, kdyz me nahodou vzbudil rano driv a jeste jsem potrebovala dospat ![]()
Nevyhoda je, ze je jen do 9kg.