Lehačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
21.6.10 15:04

Lehačka

Ahoj maminky,
chtěla by jsem svému mimi koupit lehátko.Dáte mi tip,se kterým jste popřípadě byli spokojené Vy,nebo Vaše kamarádky.Chtěla by jsem ho s hudbou,hračkami popřípadě lehkou vibrací.Díky za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
21.6.10 15:17

Podle mě stačí naprosto obyčejné. Měli jsme chicco bez hrazdičky z druhé ruky, za dobrý peníz a službu udělalo taky. Malá v něm pozorovala mě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.6.10 15:30

My měli klasiku od FP a byli jsme moc spokojení. Vibraci to má, ale nepoužili jsme ani jednou. Je to tento - http://www.hracky-vybavicky.cz/…ite-do-18kg/. My měli tedy starší typ, z druhé ruky a ještě určitě několika dětem dobře poslouží :palec:

• Citovat
  • Upravit
10052
21.6.10 15:36

já jsem měla předtím lehátko z polska, a posloužil dobře, jenže byl jen do 9 kg, takže jsem musela udělat další investici, takže doporučuji kategorii 0-18 kg, konkréntné máme od fisher price, je supr jak na krmení tak na odložení děcka, je houpací, ale dá se i vysunou taková zarážka aby se křeslo nehoupadlo, ke krmení báječná věc, je tam možnost i zapnutí vibrací, ale to moc nepoužíváme, je u toho i pěkná hrazdička se zrcátkem, já jsem spokojená, a navíc mi ho doporučily holky tady na miminu, pošlu ti odkaz na tu diskuzi i lehátko

https://www.emimino.cz/…hatko-42352/

http://matysek.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.6.10 15:58

Díky moc,to by mě nenanapadlo kouknout na lehátka až do 18kg,já viděla jen do 9kg.Na stránky se podívám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.6.10 16:01

Renato, já jsem měla taky kategorii do 18 kg a moc jsem to nevyužila.
Než začal sedět, vešel se do 9 kg a krmila jsem ho v lehátku, pak přešel do klasické jídelní židličky.
Ale pro velké dítě :palec:

• Citovat
  • Upravit
3588
21.6.10 16:13

ahoj tohle má moje švagrovka a malej v tom spokojenej, sice je jen do 9 kg ,ale je super taky si ho asi koupim http://www.kocarky-pro-mrnata.cz/…fisher-price?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
21.6.10 17:39

No, my měli od babypoint, obyčejné, nevibrovalo ani nic podobného. Ale bylo polohovatelné. Jenže princezna tam stejně moc být nechtěla. Takže jsem ráda, že jsme ho měli z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.6.10 18:42

Ja mela doma Hauck s hrazdickou za cca 1000kc,mala to mela pouze na spinkani kdyz byla miminko pak jsem to prodala,hrazdicka ji absolutne nezaujala.
Bylo polohovatelne az do uplneho sedu nebo lehu takze jsem v nem ze zacatku krmila malou,vibrace nemela-na co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
21.6.10 21:53

pro klárku jsme měli obyč polohovací lehátko a po zkušenostec, kdy jsme kvůli chvilce klidu na oběd museli houpat lehátko nohou pod stolem kupujeme teď pro druhé lehátko s vibrací ;-) právě mám vybraný taky Fisher price do 18 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.6.10 22:25

ono je taky šikovné že to lehátko od FP, pak můžete využívat jako křesílko pro větší děti to je šikovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
22.6.10 21:20

My mame od Chicca a jsme spokojeny :wink: Pekne jsem tam Noriska vzdycky rano prikurtovala, odtahla do koupelny a v klidu jsem se vysprchovala, umyla vlasy, vyfenovala, nahodila make-up a malej se na celou dobu krasne zabavil :wink: Driv jsem cekala az usne a kdyz jsme zacali s lehatkem, tak jsem si mohla jit dopoledne krasne jeste lehnout s nim, kdyz me nahodou vzbudil rano driv a jeste jsem potrebovala dospat :mrgreen:
Nevyhoda je, ze je jen do 9kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky