Polohovací válečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.6.10 17:07

Polohovací válečky

Ahoj mamky, chci se zeptat jestli mi budou něco platné polohovací válečky když se mi dcerka už 2 měsíce otáčí?? Jestli se neotočí i přes ně? díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.6.10 17:09

a ještě se chci zeptat, jaký by jste mi doporučily šátek na nošení pro prcka 9 kilo, na netu je toho moc, ale já bych si ráda vyslechla vaše zkušenosti, dobré i ty špatné ještě jednou děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.10 18:56

ahoj nikdo neporadí???

• Citovat
  • Upravit
24798
20.6.10 20:02

A kolik dcerce je? Na co je chceš, ty válečky? Ty jsou přece pro úplně malinká miminka?

Šátek jsem neměla, ale určitě nějaký pevný, ne ty pružné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
20.6.10 20:42

U šátku záleží na tom, co očekáváš a jaké máš zkušenosti. Pro úplného začátečníka je ideální elastický, zvlášť pokud si úplně nevěříš. Pokud jsi rozhodnutá, že ho budeš používat a nebojíš se vázání, tak pevný. To je pak na obsáhlou diskuzi.
Válečky jsou v tomto věku asi na nic, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.1.12 07:23

Ahoj.Já to koupila protože malej má přeleželou hlavičku.Má 3 měsíce a doktorka říkala že jedině nabok ho mám dávat :roll: A chci Ti říct že ty válečky jsou taky k prdu :nevim: myslím si že už je na to dost silnej aby jen tak ležel a nechal se to líbit :lol: chci skusit Vojtovu metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
20.9.12 13:55

Já válečky měla taky, ve třech měsících by je určo ještě nepřelezla, ale muselo se do toho mimčo fakt na fest napasovat, aby měli nějaký smysl. Jinak Vojtovka je dost drsná, počítej s tím, že děti u toho hodně brečí. měli jsme jí též od neuroložky doporučenou, ale naše diagnoza byla celkem závažná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
30.7.13 16:24

prosím o radu

Ahoj,
poradí někdo zda koupit polohovací válečky nebo podložku (co je lepší) a jak správně používat?
Vysvětlí mi prosím také někdo důvod polohování? Tuším, že se to dělá, aby se miminko neotočilo na bříško a neudusilo př. zvratky, ale nevím jistě.
Zaslechla jsem, že lze polohovat i kojícím polštářem, má někdo zkušenost?
Díky H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.7.13 16:50

@hanula23
jednak kvuli pretoceni na brisko, ale take (podle me hlavne) v pripadech, kdy staci ve spanku hlavicku stale na jednu stranu. valeckama ho hezku urdzis spat na boku, s tim, ze stridas strany.
kojicim polstarem muzes podlozit zada, ale stale se ti muze prekulit dopredu na oblicej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
30.7.13 21:15

@Ali-Ali díky moc za odpověď, náhodou zkušenost jestli jsou lepší polohovací válečky nebo podložka nemáš?
díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.7.13 22:07

@hanula23
na prvniho jsem mela takove trojhranky nebylo to nejhorsi, ale zas zadny zazrak, takze ted se chystam vyzkouset asi ty klasicke valecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.7.13 22:07

:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.7.13 22:36

Válečky byly naprd, alespoň u nás. Malá v tom odmítala být, řvala jak o život. Děsně po postýlce cestuje, když ji uložím napravo, za pět minut ji najdu na levé straně, za dalších 10 na pravé. Takže my jsme s polohováním skončili, polohovat se nenechá. Šlo to asi 6 týdnů. Teď má 10 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
31.7.13 08:54

@Ali-Ali @FikuLenka tak já asi taky zkusím ty válečky, koukala jsem, že se dají koupit kolem 300 Kč, to není zase taková investice, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí