Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky poraddte mi prosím nějaké kvalitní lehátko se kterým jste spokojené. Já jsem koupila lehátko přes aukro je to polská výroba, a to znát že je to šunt, když do toho klárku dám tak úplně propadne zadečkem na zem. Na trhu je toho tolik že nevím co vybrat tak se chci zeptat na vaše zkušenosti díky
My jsme měli Fisher price rainforest. Spokojení jsme byli, ale je to do devíti kilo a naše ďoutě je má už teď, takže jsme museli měnit ![]()
Ahooj,
tak já koukala a našla jsem toto
http://www.hracky-vybavicky.cz/…-green-lime/
ale to je teda na můj vkus za nechutný peníze.
fNoo lehátek jsem našla spousty, ale jako bud je jen do 9kg a nebo pro jistotu neuvádí ani do kolika kg je … Tak jsem chtěla pomoct, ale nepomohla … ![]()
A to jak poslala Hanule JE do 18kg to by bylo dobrý a i za hezké penízky ![]()
http://matysek.mimishop.cz/detail.php?…
tadyto zatím vede je to 18 kilo
marcelko díky moc za snahu, já jsem dopadla úplně stejně, líbily se mi ještě of firmy hauck ale tam právě není uvedeno do kolika je kg
marcel tak to se mi ani nelíbí moc, a zabírá to hodně místa, ta opěrka na zemi
Zuzko, co se ti nelíbí moc?
Jestli to bylo na to co jsem poslala já, tak je to to samé co jsi poslala ty, jen jiný potah a hračky
Nebo to bylo na to green lime? ![]()
Příspěvek upraven 18.05.10 v 19:10
Jinak tohle taky zabere dost místa když se rozloží i ta „stabilizační“ noha dopředu. Ale je fajn a opravdu ho využívá i starší prcek, teď má cca 15kg.
Tak mi máme ten od Fisher Price a max. spokojenost. Klárka ho ještě využívala do Vánoc jako křesílko. Pak dostala jiný a lehátko sme schovali pro miminko. To mi připomíná, že se musím juknout kam sem ho schovala ![]()
hanule ten co jsi poslala se mi právě líbí, nelíbí se mi ten co poslala marcelka ![]()
Asi do něj půjdu vypadá bytelně díky moc za tipy
Já bych pro šestiměsíční mimčo vybrala už normální jídelní židličku, u níž se dají nastavovat polohy sezení. Máme od Babypointu a dá se tam takto staré mimčo v pohodě dávat, židlička se prostě sklopí do nejnižší polohy… Helenku jsme v tom dokonce občas houpávali, ta, co máme my, má i polohu pro houpání a malá z toho měla děsnou švandu… Lehátko využijete už jen chvilinku, pak ji to přestane bavit… (vlastní zkušenost)